Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podnioseee71

powiedzcie jak ludzie moga tyle płacic za takie SZMATY

Polecane posty

Gość do hahaahaha
a ty co? pewnie jests ta szmaciana handlara od aukcji ze szmatami ze smietnika:O ludzie przeciez ta aukcja jest ustawiona na bank!!!!

Gość wypadało by zarabiać uczciwie
widziałam wiele aukcji i na niektórych (podobnych do tych w wątku) ceny są zaskakująco wygórowane .... zawsze mnie to interesowało, aż kiedyś spotkałam gościa - przyszedł do sklepu naprawić laptopa i mówił że ma być szybko zrobiony bo on zawodowo podbija aukcje ..... dlatego uważam, jak kilka osób tutaj, że to po prostu zwykłe oszustwo.

Powiem Wam, że aukcja tak średnio mi się podoba. Ciuszki nawet ok, ale jakoś tak za dużo wszystkiego. Oczy mnie bolą po obejrzeniu tego. 4 stów na pewno bym za ten zestaw nie dała. Może ustawiona, może nie. Ale naiwnych nie brakuje.

INTERNETOWY LUMPEKS Z ODZIEŻĄ DZIECIĘCĄ.UBRANKA OD ZŁOTÓWKI. ZAPRASZAMY www.lumpik24.pl INTERNETOWY LUMPEKS Z ODZIEŻĄ DZIECIĘCĄ.UBRANKA OD ZŁOTÓWKI. ZAPRASZAMY www.lumpik24.pl

podnioseee71 to że aukcja jest wg mnie ładna przejrzysta i że ją chwalę nie znaczy że sama bym kupiła ,ja nie ,ale sprzedająca zrobiła aukcję pod większość i na tym to polega ,rozumiesz ? wiem że kupa moich koleżanek by na to poleciała ,biznes jest biznes , niech sobie dziewczyna zarabia .

a na czymże to polega marketing ? jak ktoś licytuje to zgadza się na warunki sprzedającego ,jak ktos uwaza że za drogo ,zawija się do second hand .Proste

Gość izia87
jakie szmaty bardzo fajnie ciuszki dla dziewczynki gorsze na aukcji widziałam.

Gość CCCCCYGANKA
mnie też się podobają:)