Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Luiizjana

JA - fotka do oceny od 1 do 10

Polecane posty

Gość oleolejjj
makijaż ci sie strasznie rozmazał:(

Gość Luiizjana

Gość ines73
sukienka zawalista, figura tez ...pomarzyc dobra sprawa...

Gość ktos tam cos tam
nie wiedzialam ze sama taylor momsen tu pisze...

Gość Luiizjana
widzę że jesteście na tyle inteligentni że rozumiecie pytanie z tematu odnośnie skali. brawo.

Gość __czooorna__
a fe wywal te fajki

Gość jacieniemoge
Zdejmij ten karton z głowy, to ocenię.

Gość capiący oddech
typowy dyskotekowy bazmózgi lachon

Gość Luiizjana
Zamknij się pasztecie z rakiem mózgu. Jak nie umiesz odpowiedzieć na pytanie to nie mlaskaj ryjem.

Gość Luiizjana
to zdjecie zrobione miałam zaraz po podmyciu sie ...szłam wtedy na dyskoteke....i powiem wam ze mi sie wtedy poszczęściło :)

Gość Luiizjana
Podszywie gdzie zostawiłeś swój mózg?

Gość ktos tam cos tam
dajcie spokoj to jest taylor momsen, autorka chcialaby tak wygldac

Gość hhhhhhh
Ostatnio badalam sobie hormony i wyszo ze mam 3 razy przekroczony poziom testosteronu. Lekarz jak zobaczyl wyniki to od razu zasugerowal ze pewnie jestem "nimfomanka". I mial racje mam duzy temperament i latwo ulegam obcym facetom. I ciagle mi mało.

Gość Luiizjana
ktos tam cos tam pokaż swoje zdjęcia pasztecie i wtedy pouczaj innych :)

Gość ktos tam cos tam
to ty pewnie jestes spasionym tlusciochem jak dajesz obce zdjecia do oceny

Gość faciooo
Figura ok, chociaż mogłabyś być delikatnie grubsza.

Gość Luiizjana
Zaraz wróce, ide się wysrać.

Gość Luiizjana
Zaraz wróce, ide się wysrać.

Gość Luiizjana
Pierdol się podszywie

Gość Luiizjana
Wybaczcie mi, mam zaburzenia osobowości i rozmawiam sama ze sobą 🖐️

Gość defi
Ddyby nie papierosy to wszysko OK!

Gość prawdziwaowieczkabozaa
I widzicie - warto tam wrócić! Ale tam sie nie wraca dla ksiązek. Oto chodzi. Że tam się nie wraca dla książek w takiej pracy. Tam się wraca DLA ZAŁOGI. I tak powinno być w każdej księgarni. I tyle. Że się lazi tam do pracy DLA ZALOGI. Więc kto tam był dla książek, nie miał racji - tam są normy, trzeba je wykonac, nie ma gadu gadu - tu taka ksiązka tu siaka. To w Polsce tak jest - tam nie. I wiecie - chciwość i głupota ludzka w Polsce jest STARSZNA. Te książki nie powinny być z Niemiec, nie teraz, nie tak. A Niemcy obgadają całą Polskę przez was w USA i przegracie - że takie coś zrobili AMERYKAŃSKIEJ FIRMIE, że ich nie chcieli. Bo oni tego nie rozumieją czy co? Ale żeby aż tak głupi ludzie byli w Polsce, żeby takich rzeczy nie rozumieć to mi sie wierzyć nie chce. Choc kichac to tam dawno powiem wam i tyle. Jedno jest pewne - ja tu pracy nie mam i koniec Da swidania Ale jak tej firmy w Polsce nie będzie to macie minusa w USA wielkiego i jak będą chcieli to po was bo ksiązki i koniec - moje zdanie. I dobrze! I tyle umiecie zrobić wy dla Polski. A ja mam z siebie robić męczennika dosłownie. Wy byście chcieli. Dla Boga to mogę, ale nie dla jakichś zer - senator Kowalski. I na szczęście nie może się do mnie przystaiac na starość choćby go cała Polska poparła bo NIE I JUŻ. Bo by było po mnie, a tak mi znowu Pan Bóg pomógł. Ja sie za Polskę mogę POMODLIĆ i tyle mogę zrobić dla Polski, reszta to tylko benzyna i od razu piszę - nie obchodzi mnie to. Nie jeżdże nie wiem ile - moje auto to złom, teraz znowu bez auta. NIE INtERESUJĘ SIĘ. I tyle. Bo benzyna skoczy w górę jak znam życie za chwilę - i tyle mogą dla was zrobić Niemcy Ale jak ich kochacie to se z nimi śpijcie - w sumie tacy sami jesteście, ale wiecie no niech będzie , że lepsi. I tyle Zalezy kto bo też nie chcę wszystkich POMAWIAĆ. Np. Pasterz Owiec - to jeszcze się okaze jaki on jest.

Gość Luiizjana
jem mordą :(

Gość Luiizjana
wiem gdzie jest nemo :classic_cool:

Gość prawdziwaowieczkabozaa
No ale teraz to już banda szuj bo wiecie - ten gość co go znałam on-line 10 lat temu powienien teraz o mnie stać, ja powinnam mieć te ksiązki, a on po mnie biznesy w Nimeczech - nie ale znowu stanie po stronie ABSOLUTNEGO ZERA z USA - jak kiedyś Dajcie spokój. I to jest katolik? On własnie nie był katolikiem - no nie mógł nim być bo by tego nie zrobił, a ZNOWU ROBI TO SAMo - ale to już westchnienie. I dlaczego? Nic nie zmądrzał. No też nie rokował - i był strasznym sku... ale WydAWAŁO MI SIĘ (???) że miał wiarę ale dziś no musiałby tu znowu popisać w co on to wierzy bo nie ma wiary. Nie ma No co robi? Zaś to samo. Jak on miał żałować widać, że nie stanął po mojej stronie wtedy Tak jak ja że tam pojechałam i tyle. Bo ja wiem o co poszło, ale ja tego nie powiem bo by wszyscy się śmiali. A tak? śmieją się też - ze mnie, ale nie wiedzą czemu i z czego, a tak by wiedzieli i koniec. A tak nie wiedzą i tyle. Róznica? Niby zadna a zasadnicza - smieję się bo wiem z czego, a śmieję się bo nie wiem z czego. Bo ChCE MI SIĘ ŚMIAĆ. I tyle I co wy na to? Ale żenada - ale ten gostek był z Wrocławia. I powiem wam - niczego dobrego w tym Wrocławiu nie widziałam. On też głupi jak stołowe nogi - nie obrażając tych ostatnich, ale forsę ma i tyle. Na razie - przemyśl sobie DOBRZE tego gościa Dostojny - on grał na giełdach jak PAN DOKTOR Z USA mój drogi. A w USA powiedzą - on nic nie robił tylko chodził z uczniami na wycieczki. I on był wściekły na to, dlatego miał tyle książek. A ja mu nie wierzyłam, powiedziałam, że mnie oszukał i miał mi pokazać DYPLOM. Jedynie co miał mi pokazać to DYP{LOM UCZELNI W USA i wiecie co on zrobił? Powiem wam tak - odwrócił sie i wypiął mi zadek - bo nie będę mówić co on zrobił. I on chyba za to z tej uczelni wyleciał bo nie pasuje wiecie w sumie nic. Za to, że był tym... jak to się nazywa - czasem tak robią w miejscach publicznych rozbieranie się i coś tam - taki był i przez to wyleciał. Takie zagrania miał. Że na każdą leciał TO WYLECIAŁ PO CICHU - i do dziś żałowali tego doktoratu. Dlatego tę córkę mu przyjęli, ale ... ale miała wycisk. I nigdy nie rozumiała czemu - przez ojca. Ja też - niech sienie martwi. Bo Polka. Nie - bo był zboczony. A ona nie i co dalej? Ano to nie moje sprawy - ja mam użeranie się dalej z moją matką. I tyle mi starczy. I sen o bracie poszarpanym przez bandę dzikich zwierząt. Dosłownie leżał tak poszarpany na tym podwórku jak wrak tego samolotu w Smoleńsku słuchajcie i tam był zbiornik na obornik kiedyś, a teraz jest trawa i tyle... tak leżał, zbroczony krwią, męczennik polski. Bo wiecie - teraz jeszcze ja się nim muszę przejąć zamiast odwrotnie bo on ma żonę chorą umysłowo i wszyscy mają to gdzieś. A moja matka też - to jest jędza. Jakby nie moje modlitwy to do piekła. BO ONA MATKI NiE MIAŁA - no też bym tak chciała -jej powiem wiesz - i bym miała dziś 2 dzieci a tak? Ani męza, ani dzieci niczego. Ani uczelni - co ta farbi do dziś to Bóg raczy wiedzieć. Mieszkanie? Zarób sobie bo nie mam - już nie mam. No wiesz - fajna matka. Jedynie, że od zębów. I tyle Bo tak - bo ją zwolnili i opini w pracy nie ma - tak uważa. Bo muszę się po Niemcach szwendać z bandą półgłowków mi powie. I tyle dla niej znaczę. No ale cóz... co mam jej powiedzieć? TO MIAŁAŚ MIEĆ OPINIĘ LEPSZĄ - jak ona mnie i tyle

Gość drytyty111
owieczka boza wkroczyla do akcji, temat do zamkniecia:) A tak wogole to po huj autorko zamazujesz twarz na zdjeciu publicznej osoby?:D Zeby ktos pomyslal ze to ty? I co ci po tym?

Gość prrawdziwaowieczkabozzza
Dziś kolejny dzień szukania pracy i tak dalej. Ale znowu dziś nic z tego. I tyle. Zastanawiam sie wiecie czy ja w ogóle dostanę jeszcze stałą pracę kiedyś (pierwszy raz w życiu) i gdzie? Ale na pewno nie w Niemczech więc wszystko dokumentnie SMOLĘ wiecie. Bo wiem - bo czuję - że robią mi tam taką opinię, że brak słów, a całość i tak jest zajechana od końca i tyle. Bo tak i już. Bo każdy ma swoje myśelnie w zyciu a ja mam myślenie takie - W ŻYCIU TRZEBA COŚ ROBIĆ Z SENSEM a nie tylko stała praca - no to robiłam DLA SIEBIE coś z sensem i dobrze mi było, a stałej pracy nie miałam bo mi na tym aż tak nie zależało i w Niemczech najwidoczniej mnie nie zrozumieją. Te ksiązki to uważam, że gdyby ludzie , z którymi byłam byli NEUTRALNI to by mi je dali - oczywiście nie z tej firmy bo to za wielkie, ale za jakiś czas jakbym się pouczyła języka to czemu nie. Choć powiedzieliby mi, że by musiała skończyć doktorat i mogłabym być. No i wtedy bym skończyła bo to by miało sens, w Polsce też lepiej, mój brat pracuje w sklepie. A tak to nic nie będę robić bo sie nie opłaca bo...NIE MA TO SENSU i tyle. I koniec - bo wiecie wy sobie nie myślcie , że ja nic nie robiłam na tym doktoracie - o nie - ja charowałam JAK WÓŁ - nawet ten ciemniak z USA nie harował jak ja. Czy ja bym to obroniła bez niego? Też nie dziś uważam, przez to go smolę, bez różnicy. Wiecie - mnie tam brakuje KILKU RZECZy, no literaturę bym musiała najnowszę prześledzić i to wszystko. Egzamin jeden by trzeba zdać i tyle. To wszystko. Jedną ciocię mam nauczycielke to co - uczyć nie mogę? Ale nie o to mi chodzi. Już nie teraz. Bo wiecie jak sobie tak pomyślę to miałabym te stałą pracę w pierwszej szkole gdzie pracowałam, ale dosłownie tak sie tam miałam ustawić - PLOTAMi czyli - pani dyrektor lubi dzieci, a katechetka nie lubi dzieci - tak miałam tam wystartować i jestem NIEPOKONANA do dziś. I miałam mieć 3 lata wiecie anglistyki i później miałam mieć to co chciałam, ale nic z tego... i to by tak pasowało słuchajcie, że hohoho... i póżniej mogłam sobie robić doktorat - ale z czego. Musiałabym wymyślić. Jakbym nie wyszła za mąż. 25 to źle zrobiłam. A czemu mi nie zaszkodził za dużo na uczelni ten debil z USA? Bo jedna tam strasznie kłamała. Jak ona kłamała strasznie - tak jak on - a słuchajcie no ja wychodziłam z założenia , że na tej uczelni wszyscy piją co ją widziałam. No ale ona twierdziła , że tak jest jak ona mówi. No wiecie - ja na to patrzyłam JAKO ANGLISTKA i uważałam, że tej babie chyba WALI - co ona bredzi - a ci wszyscy po jej stronie BO KARIERA. No wiecie co... i później też sobie wiecie siadłam spokojnie na 4 literach i sobie przemyślałam to wszystko i pomyślałam - Boże jakie zero. I tyle wam napiszę. Bo ja bym się w 2004 zebrała i bym wyjechała do tej Anglii a przez nia nie umiałam bo pomyślałam jak takie zero ma się tam dobrze to zawalam dalej w tej szkole bo to bez sensu. I tyle I dlatego nie wyjechałam. I dopiero TERAZ, TERAZ rozumiem co się stało Naprawdę. Inne państwo i to wszystko, ale tak nakłamać. Choć ta uczelnia takich lubi - szyderców, zera, złodziei, świnie. Normalnych tam nie chcą.