Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Luiizjana

JA - fotka do oceny od 1 do 10

Polecane posty

Gość prrawdziwaowieczkabozzza
No dobrze - napiszę wam tak - zerem nie była ale była bardzo niesympatyczna. Może tak - nie że była niesympatyczna ona byla...dziwna. I nie powinna być taka na tak wysokim stanowisku w Anglii. Ale wiecie - ja się też dziwiłam co ona tam robi. Ale wiecie - była w Szkocji, w Edynburgu, coś tam fulała - wszystko pasowało. Ale... ja nie wierzę w to zupełnie, że ona tam tak była. No chociaż... ze względu na język w takim razie. A ja ją zrobiłam Polka słuchajcie. Ja już teraz wiem, gdzie ja się pomyliłam. Ona była FRANCUZKĄ. Też źle myślę. Wiecie ona miała takie maniery, na pewno miała rodzinę we Francji i teraz mi to pasuje wszystko - ona tam robi za FRANCUZKĘ. No przecież nie powinna dostać takiej pracy będąc tak nadęta czy ja nie wiem. A to była FRANCUZKA w takim razie tam i jest bo przecież jak Polka mogła dostać taką pracę w Wielkiej Brytani. Jeszcze mogła dostać jak była po takiej a nie innej średniej. Ale wiecie - no to jej dlatego nie chcieli w urzędzie, a ja byłam przekonana, że ona jest PO LICEUM. No to była po technikum wiecie. Ale historia I chyba dlatego ta co z nią mieszkałam nie chciała z nią mieszkać w końcu bo by z nią nie dostała pracy bo cos tam do niej mieli. Z czasem te całe studia zrobiły mi sie sorry JEDNYM MIESZKANIEM - czyli coś tam takiego musiało być wiecie NIE RICHTIG, że mi się tak zrobiło i PRZEZ to poszłam tego angielskiego uczyć. Naprawdę Przez tę dziołchę właśnie , że to wszystko co mówiła tamta koleżanka moja to widocznie było kłamstwo bo ja tam ciągle czułam, że ja jestem W HOTELU jakimś słuchajcie i tyle. Takie bzdury. I przez to ja wiecie - coś mi się stało na tych studiach z psychiką i moi rodzice też na pewno pretensje wieczne do mnie czemu ja nie poszłam biologii uczyć bo ja stwierdziłam, że ja na tych studiach MIESZKAŁAM - nie się uczyłam tylko MIESZKAŁAM słuchajcie - przez to, że ona mnie kłamała ta koleżanka co z nią MIESZKAŁAM i teraz mi to wszystko pasuje. No chyba , że była po liceum z francuskim, ale bez doświadczenia wiecie, żeby dostać taką pracę to mi się coś wierzyć nie chce. To tu słuchajcie ładna, młoda dziewczyna - z chłopakiem -teraz w tych Niemczech - nie dostanie pracy po technikum a co - a ona by dostała? No w dużym mieście jedynie na pewno jej mówią. Hmmm - bo technikum to za mało. No to dodaję jej studia biologiczne i drugi język - dostanie kierownicze stanowisko? W dużym mieście? Jak będzie po technikum, nie? Po liceum nigdy. I teraz słuchajcie co - no to w takim razie gdzie jest prawda bo słuchajcie przez tę dziewczynę mnie się całe te studia WYNATURZYŁY, ja nie chciałam tej biologii uczyć - jak chciałam na przykład - tak nie chciałam. No to musiała być po technikum hotelarskim , kłamała , że jest po liceum i tyle. Ja sobie to jeszcze sprawedzę chociaż warto to? No ale czuję, że też muszę się od tego oderwać bo tak i już. Bo bym nie miała spokoju, że ona sie obroniła pisząc same pierdoły w tej pracy wiecie - a ja nie, będąc na miejscu, żadnego wyjazdu i ja się nie obroniłam. A jednak muszę jej to wybaczyć - pewnie też jakaś sierota z babcią nauczycielką i to tę pracę dostała - pofulała o rodzinie i pracę dostała, a ja? Ja się nie mogłam odezwać o rodzinie. I gdzie ja wykorzystam tę ciotkę nauczycielkę? Bez przesady No wiecie co - ale historia. Do tego miasta miałam na studia nie iść, na ten kierunek - jedno kłamstwo i złodziejstwo.AMEN

Gość Luiizjana
Temat zamknięty.WYPAD!

Gość Luiizjana
ale powdzcie mi jeszcze na koniec czy jestem ładna?

Gość prawdziwaowieczkabozaa
Tak słuchajcie - to jest wszystko prawda - ona musiała miec ta laska babcię nauczycielkę i poszła sobie do technikum, języka się uczyła bo dojeżdżała do technikum, a wszystko żeby mieć tę pracę w urzędzie to miała być po liceum językowym i ona nie poszła do tego liceum. Też takie bez sensu. Musiała mieć jakąs nauczycielkę bo tak czy siak nie daliby jej doktoratu skończyć. Taka mądra nie była to bym nie skończyła tego tak czy siak. I teraz - ta praca - po tym liceum językowym to pasowało jej mieć faceta i se go zrobiła a była po technikum i co? I tylko dzięki babci ma ten doktorat bo wiecie - ja tak patrzyłam - tu w Polsce, tu coś, a tu stała praca - te Angliki to zerska se pomyślałam już niezłe - ze względu, że znala 2 języki, a ona kłamała i tak kasę se zarobiła w Anglii wiecie - że się uczyła angielskiego, póżniej jak miała lepszy Anglii pojechała do Francji, dali jej skończyć doktorat - podróże , pasowało i sobie ma pracę do dziś. Na wyjeździe, ale ma. No przecież jak ten promotor mnie z nia sponiewierał to Boże święty. I patrzcie taka przyjedzie MĘDA NADĘTA i mnie okłamała i sponiewierano mnie przez nią, jedno kłamstwo i to jest dobrze, a uczciwość - nic Coś strasznego A w tym 2004 też JEDEN BŁĄD i też mam pracę w szkole do dziś, a tak? Siedzę sobie w domu i myślę jakie to jest OHYDNE środowisko. Ale OHYDNE i teraz wystarczyłoby bo wiem to - żeby była moja wychowawczyni w malutkich klasach powiedziała 1 dobre słowo o mnie - JEDNO. I co? Nie powiedziała i wiem to i przez nią nigdy nie dostanę stałej pracy w Niemczech BO NIKT NIE POWIEDZIAŁ O MNIE DOBREGO SŁOWA W POLSCE. No to wybaczcie nie, ale to samo po 1 maja 2011 bo w końcu co mam co dobrego o polskiej szkole powiedzieć - maja przyjmować po studiach? No ja nie powiem nic dobrego - niech idą do dziadków ksiązki im czytać. Tyle mogę im powiedzieć. Bo jak bym powiedziała coś na plus to by to coś znaczyło, a tak nie. No to raz szkoły średnie a o studentach też SŁOWA DOBREGo za to babsko moje z 1-3 przykro mi. No tacy jesteście - przykro mi Co mam mówić? Że lepiej kopać rowy w USA niż robić doktorat w Polsce? No cóz... takie me życie i tyle. I jeszcze WSTRĘTNA matka - co robić, nie? Istna Janina ta moja matka jedynie, że nie chodzi z rakiem i tyle Za to ja mam raka wiecie - trzustki. Sorry miałam raka bo cofnął się. Lekarze mnie uleczyli w Polsce? Jeszcze się zastanowię, ale mnie uleczyli. Że sie cofnął. Dlatego nie chcę mieć dzieci. W sensie - poród. Bo już miałam porod - tylko inny. I tyle I jak bolało - jeszcze gorzej być może...strasznie - i to...całe moje zycie słuchajcie. TEN PORÓD i tyle

Gość Luiizjana
Podszyw zgłaszam moderatorom ban.Sprawdzą twoje IP i dowiemy się komu będzie do śmiechu. :P

Gość Luiizjana
za sprawdzenie ip podszywow zaproponowalam wszystkim moderatorom po lodziku. Myslicie ze wystarczy?

Gość drytyty111
tepa cipo, za podpisywanie sie pod cudzymi zdjeciami zostałabys zbanowana w pierwszej kolejnosci. Powiem więcej, na to nawet znajdą sie paragrafy

Gość slodko/kwasna
Kolejna zdesperowana idiotka, która chcę dowartościować się za wszelką cenę.

Gość Luiizjana
tępą cipą to jest twoja matka, bo urodziła takiego bałwana! musiała się nażreć duuużo śniegu co?! ciekawe kto ją zapłodnił? może jej alfons?

Gość drytyty111
Lubie takie ostre suczki, w sam raz na jeden raz:) Tylko zeby zbyt duzo nie mowiły, bo ich tepota mnie przytłacza. Luizjana a ładna jestes chociaz?

Gość Luiizjana
W sam raz na jeden raz to jest twoja tępa pała. Po pięciu minutach wysiada i wyglądem przypomina groszek strączkowy. :o Jak się czujesz kiedy patrzysz w lustro? Boli nie?

Gość ellgiii
taaa, gdyby była ładna to wstawiałaby zdjecia z neta i pluła sie dookoła:D:D Byc wulgarnym, tepym pasztetem, to jest dopiero przejebane

Gość Luiizjana
Pokaż swoje zdjęcia gimgówniaro,dopiero się pośmiejemy. :P Przejebane to ma twoja stara,że zamiast człowieka urodziła cuchnącego gównem fekala. :o

Gość ellgiii
Przykro mi autorko, przy prezentowanym poziomie musisz byc zajebistą suczką zeby cos z tego było. No chyba ze umiesz robic glebokie gardło. Wtedy to moge zamknac oczy:D

Gość Luiizjana
Lepiej powiedz co z tym rakiem mózgu który u ciebie postępuje? :) Sądzę,że to wszystko przez to,iż nie pochodzisz od człowieka. Przyznaj się czyją spermą zapłodniła się twoja matka? Psa, kota, a może szympansa?

Gość ellgiii
pamietam czasy jak bylem w podstawowce i obrzucalismy sie takimi wyszukanymi epitetami:D Szkoda ze z wiekiem wyobraznia i zapał maleje i teraz "spierdalaj huju" musi wystarczyc. A wiec ile lat masz młoda damo? 13? Cofam poprzednie wpisy, wcale nie zeby 13-tka mi obciagala:)

Gość Luiizjana
I co biedaku?Masz traumę z podstawówki i dlatego udzielasz się na babskim forum? No to udzielaj się dalej i dyskutuj,ale sam ze sobą.Nikt tak nie zrozumie głupiego jak drugi głupi.

Gość jgufyjg
U mnie masz tluste zero za tego papierosa w rece. Nigdy nie umawiam sie z laskami, ktore pala. Nie bede calowal popielniczki.