Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kayseri_19

Próbujecie schudnąc?? Zapraszam

Polecane posty

u mnie dzis kiepsko gdyz bylam na wycieczce i zjadlam shorme. Kanapki ze schabem;/ zle...poprosze jakies kary:)

Gość Aichaa
A ja bylam w nocy na koncercie.! Urodziny Farben Lere ;D Ale bylo ZAJEBISCIEE.!!!

No jak tam dziewczyny, dietkujecie? Ćwiczycie? Mój bilans dnia to: - szklaneczka maślanki o smaku pieczonego jabłka - 2 kanapki chleba razowego z szynką drobiową - 3 jabłka - banan - marchewka Samo zdrowe. Jestem z siebie zadowolona.:)

Gość Aichaa
A ja mialam w weekend rajd po Płońsku z harcerstwa przeslismy jednego dnia ok 30 km ;D

Gość Aichaa
Forum umiera....-_-

Jak tam dziewczyny w ogole u Was? :) ja przerzucilam sie na bialkowa,juz tydzien jestem i jakos sobie radze jak narazie. Do uslyszenia;*

U mnie piątek i sobota były okropne. Objadałam się nieprzytomnie i waga mi skoczyła do góry. Ale w niedzielę urządziłam sobie głodówkę i już jest lepiej. Dzisiaj na dietce. Na śniadanie zjadłam pól bułki (a nie całą) jogurtowej z serem wędzonym i pomidorem. Teraz na drugie zjem drugie pół bułki z tym samym a potem jakieś warzywka , owoce, może trochę zupki pomidorowej... A ty, Kayseri jesteś teraz na diecie Dukana?

Gość karyseri19
ciiszaaa... co tam u Was kochane?

Gość Aichaa
szkoda ze nikt tu nie zaglada ;( Fajne forum ...bylo.

Gość Asia8024
Witam , trafiłam tu przypadkiem , szukałam jakiej grupy wsparcia..., wydałyście mi sympatyczne ;-)\Oto moja historia: Od zawsze byłam "przy kości" babcia mnie dokarmiała , a mama ograniczała , więc jako dziecko miałam mętlik w glowie....mogę jeść czy nie....jako nastolatka też próbowałam się odchudzać , z różnym skutkiem , jeśli już trochę schudłam to zaraz przybyło mi jeszcze trochę więcej...typowy efekt jojo.. Potem była ciąża , i za kilka lat kolejna...Po drugiej ciąży , przy wzroście 165 cm ważyłam 88 kg!!!" Obudziłam: się dopiero kiedy zobaczyłam zdjęcia z Chrztu mojego synka, nie chciało mi się wierzyć , że ta grubaska na tych zdjęciach to ja!!!!!Wtedy ostro zabrałam się za siebie...i schudłam do 61 kg, dokładnie najniższa waga to 60,9 kg.Zawsze marzyłam o tym ,żeby osiągnąć taką wagę , czułam się wspaniale...Zdrowa dieta i dużo ruchu naprawdę czynią cuda! Obiecałam sobie że już zawsze tak będzie ! Ale od kilku miesięcy jakoś powróciły stare nawyki żywieniowe...słodycze , piwko(zaczęło sie latem do grilla i jakoś nie mogę sie go wyzbyć...Waga rośnie w tej chwili jest 67,7 kg...J Wszystkie ubrania które kiedyś na mnie wisiały są za ciasne...Jestem załamana , a najgorsze jest to , ze im bardziej zdaję sobie z tego sprawę tym bardziej zagłębiam sie w to błędne koło!!! Potrzebuję jakiegoś wsparcia od osób , które mają podobny problem!

Serdecznie zapraszam,tylko widzicie dziewczyny ze tu u nas cisza...ja rzadko tu zagladam gdyz nie mam za bardzo czasu zreszta nie mam juz do kogo pisac... ale postaram sie tu wejsc chociaz raz dziennie i zdac wam sprawozdanie:)

Gość Asia8024
Hej , Ja żadnej konkretnej diety nie stosuję , po prostu staram się wybierać to co zdrowe i małokaloryczne...I do tego rower stacjonarny co najmniej 4 razy w tygodniu przez godzinę i codzienne spacery z psiakiem tez co najmniej godzinne.Myślę , że to zda egzamin , przynajmniej podczas ostatniego odchudzania zdało..... Pozdrawiam.

Gość karyseri19
hej:) no i jak tam dziewczyny dieta? bedziecie pisaly jak sobie radzicie , co zjadlyscie itp ?

Gość Aichaa
Ja bez was sobie nie radze.!!!

Gość chochliczek1
Gość gość
podnosze temat , jutro zaczynam