Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inka z mlekiem897

CZY OPALENIZNA Nadal Jest w Modzie ???

Polecane posty

Gość inka z mlekiem897

Czy tego lata na ulicach będą królować znowu skwarki? konkretnie chodzi mi o opalone dziewczyny w solarium, sama mam bardzo jasną karnację z pieprzykami i nie moge opalać się w solarce, zastanawiam się czy jeśli moja skóra pozostanie jasna nie pozostanę w tyle ? Ktoś słyszał o modzie na lato ? modzie salarnianej mówiąc ściślej :)

Gość heeeehhhhe
Oj tak, przedwczesne starzenie zawsze było pożądane i w modzie :D Daj spokój, te skwarki za 10 lat będą wyglądać jak własne babcie, dla mnie żeby opalanie było szczytem mody to tak sobie niszczyć skóry nie pójdę.

Gość inka z mlekiem897
no wiem wiem, ale wiesz te opalone bardziej przyciągają męski wzrok.. i jak tu być mądrym ....

Gość heeeehhhhe
Te z tipsami na pół metra i tlenionym blondem na tle różowego też, ale czy to wzór do naśladowania? ;) Zawsze są samoopalacze jeśli Ci zależy ;)

Gość inka z mlekiem897
no tak ale jeśli ktoś by mam dawał w prezencie wzrostu 170cm , 52 kg wagi, tleniony blond i opaleniznę to żadna by nie pogardziła.... :)

Gość inka z mlekiem897
ale wiadomo... to co się komu podoba....ja jestem brunetką o jasnej cerze i czarnych oczach, niby to ładnie wygląda ale jednak bardziej nam się podoba to czego nie mamy, czyż nie tak ?

Gość a gdzie twój rozsądek co???
NIGDY w modzie nie była tzw kurewska opalenizna rodem z wsiowej remizy ,klenione kłaki na bobra i białe kozaki ...:O wszystko z rozsądkiem i w małych ilościach

"wiesz te opalone bardziej przyciągają męski wzrok" :O "jeśli ktoś by mam dawał w prezencie wzrostu 170cm , 52 kg wagi, tleniony blond i opaleniznę to żadna by nie pogardziła" :O

Gość a, że jesteście tylko szarymi
myszkami, to zazdrość znów was bedzie zżerała, widząc te męskie spojrzenia nie na was, a na tych skwarkach;)

Gość taaaa na skwarkach facet
wiesza wzrok bo mu sie z wędzonką kojarzy wiochmenko jedna :D Mój maż kiedyś widzac taką na plaży powiedział do mnie ,ze nie chciałby czegoś takiego w domu oglądać :D

Gość inka z mlekiem897
no tak ale z drugiej strony te mocno opalone kojarzą mi się z robotnicami, jak w tych filmach o PAnach i ich robotnicach co to orają pole cały dzień na słoncu i dlatego są takie opalone heh

Gość inka z mlekiem897
dobra a teraz ide do kościoła później tutaj zajrzę I tak Was kocham :)

Gość moja kolezanka
latem jak najbardziej, nienawidzę solaryjnej opalenizny :P

Gość ludziska :)
oczywiscie delikatnie a nie na poczatku maja heban,litosci mam jedna taka dziewczyne w sklepie ktora chodzi codzien na 20m, ma 23l a wyglada na 35, masakra morda w plamach grudach i tłuszczakach powinaisc do kosmetyczki a nie na slolarke, polki to jednak wiesniary

Gość tiaaaaaaaaaaaaaa......
taaaa na skwarkach facet wiesza wzrok bo mu sie z wędzonką kojarzy wiochmenko jedna Mój maż kiedyś widzac taką na plaży powiedział do mnie ,ze nie chciałby czegoś takiego w domu oglądać a co miał ci niby powiedziec, ze jest znudzony twoim bladyn, tlustym cielskiem i wybolcowalby chocby zaraz tego "skwarka"? Musial udac glupa, ze mu sie tamta nie podoba ;) Tak sobie tlumacz blady pasztecie:D my i tak wolimy te opalone. Nie spalone, ale opalone:P🖐️

Gość CCC ...
niestety, opalone cialo wyglada ladniej czy tego chcemy czy nie. :-( o skutkach opalania w danym momencie nikt nie myśli. zdrowy rozsądek dotyczy wszystkich oprócz nas samych. ale można stosować filtry wystokiej jakości i opalać się z umiarem. mocny bronz skóry wcale nie jest ładny szczegolnie wtedy gdy zaczyna złazic skóra i pozostają okropne plamy.

Gość ludziska :)
21 wiek - kazda cywilizowana kobita wie czy t grozi:) sa kraje gdzie solaria sa zakazane i tak u nas powino byc.

Gość inka z mlekiem897
heh no właśnie dokładnie, ta skwara po prostu mu się podobała a ze już spojrzał a ty to zobaczyłaś to musiał powiedzieć ze mu się nie podoba, mój facet lubi opalone ale nie za mocno... szkoda tylko że mam te cholerne pieprze...:(

Gość inka z mlekiem897
a ja tam ide na X Factor a co.......

myślę, że nie należy popadać w skrajności wiadomo, że skwary i plastiki nie wyglądają atrakcyjnie, ale opalone naturalne dziewczyny wyglądają ładniej (moim zdaniem!) niż takie totalnie blade

jesteś spalona mówię ci ,żużel z twej skóry pościel brudzi mi,nie jesteś matołem mówie ci,a jesteś spalona............................ jesteś spalona mówię ci wsyp sie do urny i zatrzaśnij drzwi, bo jesteś matołem mówie ci miłość skończona.. muzyka boysu refren. śpiewa Kabaret Moralnego Niepokoju . znam pewną panią wizualnie wygląda na okolo 40lat zawsze jej mówiłam ,,dzień dobry,, z czystej kultury ,okazało sie ,ze ta pani jest rok starsza ode mnie i ma 29lat......a solarke to chyba ma w domu bo jest tak zniszczona....żal mi takich osób nie mających samokontroli w opalaniu ,myślących ze są atrakcyjni....UMIAR najwazniejszy

Gość klara tara
doprawdy nie wiem po co laski zakładają takie tematy? kurde- co was to obchodzi czy ktoś jest opalony? czy niszczy swoja skórę czy nie? Ludzie- a własciwie kobiety przestałybyscie pieprzyc. Jasna sprawa ze przemawia przez was zazdrość. Różnie to bywa z tym opalaniem- sama mam znajomą której zazdroszcze karnacji- wyjdzie pare razy na słonce i jest hebanowa. a niejedna blada dziewucha smaży sie i nadal czerwona na dodatek ze zmarszczkami. Najlepiej pierdzielic od rzeczy.Sądze ze te mniej opalone spędzaja wiecej czasu na słoncu czy na solarium. Aha- a gdzie wy widujecie blondynki z usmazona skóra i białymi kozaczkami??? mam 32 lata a widziałam naprawde niewiele takich dziewczyn.

Gość heeeehhhhe
oj tak, przyspieszanie starzenia to jest rzeczywiscie powód do ogromnej zazdrości... chyba się potnę jak moja koleżanka z roku dzięki solarce będzie wyglądać jak moja matka :D Mnie w sumie mało obchodzi kto i jak sobie zdrowie niszczy, ale nie wszyscy wiedzą o tym jak promienie UV szkodzą (tym bladym jeszcze bardziej niż tym co szybko opaleniznę łapią), więc o tym w takim temacie piszę, chyba logiczne? A skwarkowatych tipsiar to naprawdę nie brakuje, nie wiem, gdzie mieszkasz, że ich nie ma?

Ja tam myślę, ze jeśli chodzi o opaleniznę to nie można mówić o modzie, bo zawsze znajdzie się tyle samo przeciwników jak i zwolenników. Ważne by zachować umiar, ale też nie popadać w paranoje i przesadnie ukrywać się przed promieniowaniami uv