Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna ano

Jak można załatwić przekazanie dziecka do domu dziecka?

Polecane posty

Gość taka jedna ano

I czy muszę się od razu zrzec praw do niej, czy mogę na przykład kiedyś ją dostać spowrotem, gdyby mi się odmieniło?

Gość to lepiej do przxechowalni
bagażu takiego bachora władować!Będziesz oddawać i odbierać kiedy ci przyjdzie ochota

Gość taka jedna ano
pytam poważnie bo mam z nią problem. dotychczas trzymałam ją u mojej matki ale ona mówi, że mam ją zabierać, bo matka chce se życie na nowo ułżyć i dzieciak jej przeszkadza. i w ogle jest zła, bo twierdzi, że mało kasy za nią daję a jak mam dawać więcej jak od trzech miechów siedze na kuroniówce i sama nie mam nawet jak porządnie zjeść

Gość a nie przyszło Ci do głowy
zapytać u źródła, tj. w dowolnie wybranym domu dziecka - możesz to zrobić anonimowo drogą elektroniczną. Skąd pomysł, że uzyskasz poradę na kafe?

Gość GUPIO_MONDRA
bardzo wspólczuje twojemu dziecku:(:(:(😭 możesz oddac do domu dziecka, sąd ograniczy ci władze rodzicielską albo odbierze-zależy co z ciebie za ziółko:O , mala zostanie w ośrodku lub zostanie odddana do rodziny zastępczej . Gdybyś kiedyś jakimś cudem poszla wreszcie po rozum do głowy możesz sądownie starać sie by dziecko wróciło do ciebie-musisz udowodnić ,że dasz sobie rade i ,że zmieniłaś sie na lepsze.

Gość sim1601
trzeba było łykać a nie lać formę , teraz problem co ?!!!

Gość wefweferfgeq
oddaj na wychowanie tym farmaceutom od klauzuli sumienia albo innym oszołomom prorodzinnym co są za zakazem sprzedaży pigułek anty.

ludzie czy wam się w głowach poprzewracało?czy musicie takie debilne pytania zadawć na forum? www.masakra-żal-żenada.pl

Gość taka jedna ano
jasne sikam zawsze ktoś jaśnie oświecony się znajdzie kto wie lepiej

Gość taka jedna ano
każdy ma prawo do lepszego życia, bo życie ma się jedno dlaczego mam się poświęcać dla dziecka? w dodatku jej własny ojciec ją olał a ja go nie nawidzę a ona mi tylko przy pomina złe chwile

ty jednak jesteś popierdolona. nie mogłaś o tym pomyśleć wcześniej tępa idiotko? trzeba było sobie nie robić dziecka, nie przeszkadzało by ci teraz. kurwa, jesteś żałosna.

i tak, gdyby ci się kiedyś odmieniło, przyniosą ci ją od razu na rekach. jeszcze wzniosą modły dziękczynne że byłaś tak łaskawa i przyjęłaś je z powrotem.

Gość taka jedna ano
dobra już się wyłącz ktoś mi tu dał dobrą radę i spróbuję z niej korzystać a wyzwisk mi nie potrzeba i nie robią na mnie wrażenia nie znasz mnie i nie wiesz, co sobą reprezentuje i kłapiesz dziobem żeby kłapaź

Gość Przyjaciel vaginy
Kolejne głupie prowo :O Idź żdziro do burdelu do pracy.

Gość prinzesska27
Ze takie dzieci w ogole rodza...

Gość taka jedna ano
przestań już szczekać, co? ty se mozesz całe życie swoim bahurom nosy podcierać ja nie musze

Gość taka jedna ano
ple ple...i dodatkowo lubię zadzierać nosa na forum, co nie? i pewnie bezpłodna :D

Mam nadzieję, że to prowo, ale też świadomość, że takie rzeczy dzieją się codziennie w realu. Nigdy nie pojmę, dlaczego sterylizacja nie jest w niektórych przypadkach przymusowa. Przecież takich "cosi" jak to tutaj jest masa, i na jednym dziecku oddanym do bidula się nie skończy. Ona będzie miała kolejnych partnerów, których po jakimś tam czasie znienawidzi i zostanie owoc miłości, który przypomina złe chwile, więc trzeba się pozbyć. Ona zawsze będzie miała prawo do ułożenia sobie życia, tylko jej wszystkie dzieci nie będą miały prawa do normalnego domu.

nie zadzieram nosa. po prostu wyrażam swoje zdanie - jesteś pustą, tępą kretynką. co ma do tego bezpłodność?? jestem płodna tępaku.

Gość peeeeplllll
ile lat ma ta twoja córa? może bym ją wzięła do siebie

Gość taka jedna ano
jak mam stworzyć normalny dom debilko jak nie mam kasy i chłopa? roboty nie ma a dzieciak woła jeść i ubrać go trzeba. a sama też mam swoje potrzeby, jestem młoda i chcę jeszcze korzystać z życia. W domu dciecka dadzą jeść, jest ciepło i bezpiecznie. Lepiej niż ze mną. to lespszy dom nisz ja miałam a do tej bezpłodnej debilki: odpiepsz się!!!!

Debilką to jesteś tutaj ty, do tego prostą jak konstrukcja cepa. Powinnaś zostać wysterylizowana jak bura suka, do której ci zresztą bliżej niż do normalnej kobiety. Stop patologii!

po pierwsze; kup sobie słownik bo nie mogę tego czytać. naprawdę myślisz że w domu dziecka byłoby by jej lepiej? i jest praca, tylko że tobie pasożycie nie chce się szukać, tylko byś leżała na tej tłustej dupie i "korzystała z życia". i poradziłabyś sobie bez faceta - jest wiele samotnych matek.

Gość taka jedna ano
dobra, z dabilkami nie gadam i jak chcesz wiedzieć, to moja d... nie jest tłusta a wyjątkowo ponętna, zresztą mam świetną figurę i wcale nie widać że rodziłam i mogę jeszcze niejednego lovelasa złapać i to nawet z kasą jeden błąd w życiu niczego nie przekreśla a dzieci i tak trzeba dużo bo cały czas płaczo, że mało sie rodzi więc się lepiej sama weź za robote skoroś taka płodna' tylko pewnie amatorów na twoje dupska nie ma HA HA HA HA :D