Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Axelllll

Powiedzieć, że zdradza?

Polecane posty

Gość cieplo sie robi
nie wtracac sie daj sobie spokoj zeby to byl twoj brat to i owszem

Gość Axelllll
właśnie do niej zadzwoniłem, powiedziałem prawdę o nim, płakała, rzuciła słuchawką, a on przed chwilą przysłał sms, że sie ze mną policzy oj zepsuta atmosfera będzie jutro:(

Gość nikt....
mam nadzieję, że koleś wybije Ci wszystkie zęby

Gość taka.jadna.ja
no to ja Ci powiem ze bylam taka zona zdradzana a wszyscy jego kumple (sztuk 3 plus zona jednego z nich) wiedzieli przychodzilido nas na kawe, urodziny nasze, dzieci itp dowiedzialam sie sama i juz nie sa naszymi przyjaciolmi tzn ja im nawet czesc nie odpowiadam z mezem nie utrzymuje kontaktow-w trakcie separacji jestemy a maz z nimi tez jakby przestal i powiem Ci ze maz sam mowi ze gdyby to sie szybciej wydalo i ktorys z jego kolegow sypnal to by sie szybciej opamietal

Gość o kurewstwie należy
mówić głośno :classic_cool:

Gość nikt....
tylko że wydaje mi się , że autor nie miał czystych intencji załatwiając to tak, a nie inaczej-kompletnie nie rozmawiając z mężem swej"przyjaciółki na ten temat-( mógłby powiedzieć- stary, jak tego nie zakonczysz zrobię to za ciebie)

Gość maggo
super, czyli jak maz przestanie ja zdradzac, a ona o niczym sie nie dowie to bedzie ok? Ludzie, co wy za glupoty piszecie. Moj ex mnie zdradzal, dowiedzialam sie od jego kochanki. Wszyscy wiedzieli tylko nie ja, to bardzo bolalo.

Gość KazdyFacet
"czyli jak maz przestanie ja zdradzac, a ona o niczym sie nie dowie to bedzie ok?" Tez jestem zaskoczony ile ludzi ma takie same zdanie. Moja zona mnie zdradzala i jej kolezanki i "koledzy" wiedzieli, czulem sie okropnie ze kazdy wiedzial. Takie dobre kolezanki i koledzy ze nikt jej przez chwile nie powiedzial ze cos okropnego robi, oszukiwala dwoch facetow, mnie glownie. Z tego co sie dowiedzialem teraz to mowili jej, "wybierz jednego i nie mow co naprawde sie dzialo i wszystko sie ulozy" ?? Takie juz ludzie sa, to mi zniscilo wiare nie tylko w zwiazkach ale i w ludziach ogolnie. P.S. to zadne koledzy, czekaja jak zawsze na okazje.

Gość Axelllll
Te wszystkie Axellllle powyżej to ściema. Nie powiedziałem jej i na razie nie powiem. Obraziła się dzisiaj na mnie bo powiedziałem, że nie będę jej zdradzał wszystkiego co mówił mi jej mąż. Mimo, że jesteśmy w konflikcie. Powiedziała, że nie jestem wobec niej lojalny. No i co teraz jak jej powiem to się obrazi, że wcześniej to zataiłem? Mało tego jak romans wyjdzie nie dzięki mnie to też mi się oberwie bo nie powiedziałem jej jak jest. :/