Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość minus_cztery

wybór wozka - cena i rodzaj

Polecane posty

Gość minus_cztery

a ile srednio placilyscie za wozek ? Czy warto kupic uzywany ? Czy lepiej wielofunkcyjny ? z gondola, spacerowka i wozkiem glebokim?

Gość shalke
ja 1300

Gość Fisher Price są zaskakująco
500 zł + przesyłka z Allegro nowy głębokospacerowy Na pewno warto kupić używany jeśli znajdziesz jakiś zadbany w bardzo dobrym stanie, który kosztuje 50% ceny nowego. Rodzaj i cechy wózka zależą od twojego stylu życia, warunków mieszkaniowych, miejsca zamieszkania i sezonu w którym rodzisz.

Gość minus_cztery
uwazacie, ze warto kupic przez allegro ? A jak sprawdzic, jak wozek sie prowadzi..itd? strzal w ciemno ?

Gość llllllllllllllllllllll
Warto. Można obejrzeć sobie w normalnym sklepie, a potem kupić przez allegro. Trzeba zwracać uwagę na wykonanie, wagę itd itp/.

O ile oczywiście w sklepie nie będzie tańszy niż na allegro z kurierem. Chodzi o zaoszczędzenie kasy.

Gość minus_cztery
a jaki model mozecie polecic, jesli sie mieszka w bloku na 1 pietrze) i trzeba wozek zmiescic w osobowym aucie ?

Gość minus_cztery
i czy wozki maja regulowane raczki ? ja jestem dosyc niska ...

Gość martagda^^
popatrz na Xlandery-z doswiadczenia wiem,ze sa najlepsze;) i plecam na duzych,pompowanych kolach. Jesli jestes z 3miasta,mam zajebisty na sprzedaz za 150zl-sklada sie,do samchodu wchodzi, swietnie sie prowadzi,ma duze kola i material,ktory latwo sie czysci. gondola,nosidelko i spacerowka;)

Gość minus_cztery
martagda^^ niestety jestem z wwy ;/ zastanawialam sie tez, czy nie wnosic najpierw gondoli a potem zbiegac na dol po stelaz... chcialabym zeby wozek nie byl zbyt wielki, bo musi sie zmiescic do przecietnego auta osobowego.

Przejdź się na Towarową do Świata Dziecka w centrum Jupiter i pooglądaj jak wyglądają różne wózki, a potem znajdź tańszy podobny model na Allegro.

Gość martagda^^
mialam juz 6 wozkow-i jedno dziecko-znam ssie na tym;) wiekszos sie zmiesci,bo sie skladaja. a nie mozesz zostawiac stelaza w piwnicy?? jak wezmiesz z duzymi kolami (joggingowe maja najwieksze) to bez problemu caly wozek z maluchem wciagniesz po schodkach do gory;))

Gość jsjsjs
x lander jest kiepski- zero amortyzacji spacerówka tylko w jedna stronę, mała gondola

Gość martagda^^
zalezy jaki x lander;P a ile chcesz przeznaczyc a wozek?

Gość Ja jestem Patrycja :)
A wózki z pompowanymi kołami są najcięższe. Warto zwrócić na to uwagę jeżeli ma się wciągać wózek po schodach. Jeżeli mieszkasz w mieście to możesz sobie pozwolić na koła piankowe, wózek jest wtedy zdecydowanie lżejszy. I niestety jest bzdurą to że każdy wózek zmieści się do średnich rozmiarów bagażnika. Ja np mam espiro atlantic i nie mieści mi się do bagażnika BMW. Więc to tez trzeba sobie przymierzyć.

Gość minus_cztery
mysle, ze przeznaczylabym na wozek do ok. 800 -900 zl, nie wiecej.

Gość minus_cztery
nie za bardzo chce zostawiac stelaz z piwnicy, bo stamtad tez musialabym go wynosic do gory.

Ja miałam Akjax i pisałam o nim dziś na innym wątku, wklejałam zdjęcia. Jakby był ktoś zainteresowany to mój wpis jest na końcu tego tematu: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4721273&start=90 Wózek lekki (12 kg bo ma aluminiowy stelaż) i tani (500 + dużo dodatków w zestawie, różne rodzaje kół gratis, tacka, miękka mini gondolka itp.). Podobno Polski, ale ja widzę że raczej z Chin, bo mam nieco porównania. Nie żałuję. :)

Tzn. może i był składany w Polsce, ale większość elementów składowych jest chińskich.

Gość minus_cztery
naprawde dobry jest ten wozek akjaxa ?

Gość ihfiojhafo
700 zł, nowy, gondola+spacerówka

Gość o maaaaj gaad
Fisher,o ja pierdole jaki czołg:O:O za darmo bym go nie wziela:O

Gość Billiana Gates2929
buahahah, Fishr price, a tamtym topiku porownujesz swoj badziewny wozek do Quinny Buzz...o nie moge:D:D:D:D czy ty jestes jakas uposledzona czy co? a moze nie widzials nigdy quinny buzza???? nie obrazaj innych posiadaczek tego znakomitego wozka :D:D:D

Gość inus_cztery
mnie sie nawet podoba .i 12 kg

Gość minus_cztery
ale ten quinny buzz ma tylko 3 kola...

Gość Billiana Gates2929
minus cztery,jestes głupsza niz ustawa przewiduje i nie umiesz szukac w google i na allegro:D