Baba 258 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, xDxDxDxD napisał: xD ja tez tak kiedyś. Pffff. Wasze przygody do moich, to pikuś. Zakupy w marketach lubię robić z moim i pewnego razu stoimy już przy kasie (kolejka przed nami, za nami). Już prawie będzie nas kasować, a ja jeszcze mówię do swojego, że gumy do żyucia się skończyły. Wezmę parę paczek w różnych smakach. Pełno przy kasie batoników, tabletek i gum, więc tak na szybko łapie za dwie paczki. Mój mówi: tych nie dlaczego? spróbujemy innych. Ludzie to słyszą i widzą, śmieją się pod nosem , a ja ciemna masa nadal nie czaiłam, że te gumy nie są do żucia. Mąż je odłożył, wziął szybko orbitki i potem mnie oświęcił co chciałam kupić. Kuźwa, nasze dziecko już miało 10 lat, taka byłam obryta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 485 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, jmin jack napisał: zylastego o smaku mastki Prawdziwy Casanova z ciebie. Wróżę tu dużo sukcesów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jmin jack 4 Napisano 3 godziny temu panska skurka lezaka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1127 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, jmin jack napisał: ale ja jestem pojeeebany hahah xD Zgadza się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 330 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Za każdym razem? Sorry że dopytuję, ale trochę nie rozumiem tych żeli o ile facet cię nie kręci. Ja natomiast nie przepadam za żelami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 485 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: Ja natomiast nie przepadam za żelami. No ja też nie bardzo i nie do końca rozumiem ich ideę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jmin jack 4 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: No ja też nie bardzo i nie do końca rozumiem ich ideę. a ty laska ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 330 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Baba napisał: Pffff. Wasze przygody do moich, to pikuś. Zakupy w marketach lubię robić z moim i pewnego razu stoimy już przy kasie (kolejka przed nami, za nami). Już prawie będzie nas kasować, a ja jeszcze mówię do swojego, że gumy do żyucia się skończyły. Wezmę parę paczek w różnych smakach. Pełno przy kasie batoników, tabletek i gum, więc tak na szybko łapie za dwie paczki. Mój mówi: tych nie dlaczego? spróbujemy innych. Ludzie to słyszą i widzą, śmieją się pod nosem , a ja ciemna masa nadal nie czaiłam, że te gumy nie są do żucia. Mąż je odłożył, wziął szybko orbitki i potem mnie oświęcił co chciałam kupić. Kuźwa, nasze dziecko już miało 10 lat, taka byłam obryta Pomyliłaś gumy do żucia z prezerwatywami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jmin jack 4 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: No ja też nie bardzo i nie do końca rozumiem ich ideę. moze jej facet ma wielkiego chooja i nie wchodzi bez poslizgu, cos jak bys filtr oleju wymienial, tez musis namoczyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 258 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: No ja też nie bardzo i nie do końca rozumiem ich ideę. Jak chłop babę kręci, to jej żel niepotrzebny, samoczynnie się "nawilża" chyba, że potrzebny do an... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jmin jack 4 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Baba napisał: Jak chłop babę kręci, to jej żel niepotrzebny, samoczynnie się "nawilża" chyba, że potrzebny do an... do walenia w doope? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 330 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: No ja też nie bardzo i nie do końca rozumiem ich ideę. Ja to za bardzo tego nie rozkminiam, po prostu stwierdzam że ludzie są różni i mają różne potrzeby więc jednym jest przydatny taki żel a innym nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jmin jack 4 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Ja to za bardzo tego nie rozkminiam, po prostu stwierdzam że ludzie są różni i mają różne potrzeby więc jednym jest przydatny taki żel a innym nie. jakby nie byl to by nie istnial nie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 258 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Pomyliłaś gumy do żucia z prezerwatywami? Tak, bo nigdy ich nie używaliśmy. Nie miałam styczności z prezerwatywami, a one mają takie smakowite opakowania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jmin jack 4 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Baba napisał: Tak, bo nigdy ich nie używaliśmy. Nie miałam styczności z prezerwatywami, a one mają takie smakowite opakowania caly czas bez gumy dawalas ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jmin jack 4 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Baba napisał: Jak chłop babę kręci, to jej żel niepotrzebny, samoczynnie się "nawilża" chyba, że potrzebny do an... do walenia w doope chyba bardziej sie uzywa wazeliny, ale nie wiem jaka jest roznica bo nigdy nie uzywalem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jmin jack 4 Napisano 3 godziny temu teraz w radiu mowili ze na wszystkich snietych beda panska skurke sprzedawac, lezak juz sie nauczyl? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jmin jack 4 Napisano 3 godziny temu 13 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: Prawdziwy Casanova z ciebie. Wróżę tu dużo sukcesów. ty laska ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 330 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, jmin jack napisał: jakby nie byl to by nie istnial nie ? Raczej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jmin jack 4 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Raczej. nikt nie wymysli pierw zelu zeby ludzie zaczeli go uzywac, tylko najpierw ludzie chca zel, i dopiero ktos go wymysli.. chociaz nie wiadomo w dzisiejszych czasach duzo rzeczy jest odwrotnie wlasnie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 330 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Baba napisał: Tak, bo nigdy ich nie używaliśmy. Nie miałam styczności z prezerwatywami, a one mają takie smakowite opakowania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 322 Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, xDxDxDxD napisał: Zazwyczaj staram się zrobić listę przed wyjściem do sklepu. Jak się kupuje ustalone produkty , to na pamięć się chodzi. Rutyna Nawet numerów telefonów nie zapisuje co prawda aż kilka, ale z pamięci znam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 330 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, jmin jack napisał: nikt nie wymysli pierw zelu zeby ludzie zaczeli go uzywac, tylko najpierw ludzie chca zel, i dopiero ktos go wymysli.. chociaz nie wiadomo w dzisiejszych czasach duzo rzeczy jest odwrotnie wlasnie xD No ale ja nie twierdzę że jeżeli dla mnie jest zbędny to dla każdego jest, musiało być zapotrzebowanie że ktoś go wymyślił i że są cały czas w sprzedaży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 322 Napisano 3 godziny temu 22 minuty temu, Onaaaa napisał: Zgadza się Może udaje tylko takiego bo taka moda i słyszał że świry mają branie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jmin jack 4 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: No ale ja nie twierdzę że jeżeli dla mnie jest zbędny to dla każdego jest, musiało być zapotrzebowanie że ktoś go wymyślił i że są cały czas w sprzedaży. jak na divy chodzilem to w wiekszosci podcieraly sobie nim peezde bo ich nie krecilem chyba tak jak sliwka napisala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1127 Napisano 3 godziny temu 24 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Za każdym razem? Sorry że dopytuję, ale trochę nie rozumiem tych żeli o ile facet cię nie kręci. Akurat z tym parterem za każdym razem i nie chodzi o nawilżenie. Każdy jest inny więc i inne potrzeby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 322 Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, Onaaaa napisał: Nerwowy? Kurde a ja mam odwrotnie i jak ktoś jest obok to mnie to odpręża i jest miłej i zazwyczaj wszystko mi sie przypomina Przerażające, albo to przemyślane jest bo wtedy masz jakby tragarza który nosi te siaty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 330 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Get Out napisał: Jak się kupuje ustalone produkty , to na pamięć się chodzi. Rutyna Nawet numerów telefonów nie zapisuje co prawda aż kilka, ale z pamięci znam. Widzisz, jakbym kupowała cały czas to samo to tez bym pamiętała, tylko zazwyczaj kupuje bardzo różne rzeczy. Numerów tel tak z 15 też znam na pamięć, pesele kilku osób z rodziny też plus daty urodzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 198 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Get Out napisał: Przerażające, albo to przemyślane jest bo wtedy masz jakby tragarza który nosi te siaty. Ochroniarza raczej Widmo, nie chodzi tylko o siatki Edytowano 3 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1127 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 5 minut temu, Get Out napisał: Może udaje tylko takiego bo taka moda i słyszał że świry mają branie. Świry i wariaty teraz na pierwszym miejscy Edytowano 3 godziny temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach