Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buhuuuuuhhahaa

Patrzcie jakiego dostałam maila na Sympatii - masakra co za idioci :///

Polecane posty

Gość buhuuuuuhhahaa

/ Hej , niesamowitą masz urodę i strasznie młodo wyglądasz, widać ,że o siebie dbasz . Przepraszam ,że zaczynam od Twojego wyglądu ale sama wiesz ,że taka jest specyfika tego portalu ; ) Piszę do Ciebie ponieważ poszukuję asystentki , przyznaję się szczerze jestem po rozwodzie , mam czwórkę dorosłych dzieci , moje życie to walizki i hotele . Nie szukam tu związku - chociaż kto wie , wiem że jestem dla Ciebie zbyt ''stary'' ale zarejestrowałem się tutaj by poznać nowych przyjaciół ,znajomych - niestety większość kolegów i koleżanek w moim wieku nie jest zainteresowana żadną aktywnością , nic ich nie interesuję . Uwielbiam towarzystwo młodych ludzi , w maju wybieram się w interesach do Wenezueli , szukam towarzyszki na wspólne wakację . Co ty na to ? ; ) Ozzywiście bez żadnych podtkestów seksualnych. Pozdrawiam Piotr. // i co wy na to ? :D:D facio ma 44 lat :D:D

Gość oririisoosos
lol... :D pewnie by sie do ciebie dobieral ,zabrał paszport iszantazowal :D dasz tyłka to dostaniesz dokumenty :D

no słuchaj przynajmniej nie jest wulgarny, grzecznie C napisał, przedstawił stan rzeczy i wystawił kawę na ławę.....ja go nie oceniam po prostu szuka znajomosci o pewnym charakterze i tyle nie ma co go potępiać.... gdybym była samotną, znudzoną życiem 30-35 lat może dla rozrywki bym się w coś takiego wplątała....obecnie bym jako ja....grzecznie odmówiła:D:D:D

Haha :D dobre :D Myslę że znudzona 30-35latka jest dla tego pana za stara :) Odpisz mu coś w podobnym stylu, typu że jesteś zainteresowana ale masz pytania jakiej kategorii jest hotel, czy będą wycieczki, czy on pokrywa wszystko, a na koniec: oczywiście sponsoring mnie nie interesuje :D

Gość szuka młodych naiwnych
a potem okaże się, że nie po rozwodzie, tylko żonaty (ale zona to zła kobieta), dzieci nie dorosłe tylko nastolatki (w najlepszym razie) i on nie może rozbic rodziny bo dzieci bardzo kocha, a na wakacje nie do Wenezueli, tylko na weekend do Pcimia Dolnego, bo tam hotel za półdarmo i dupa też będzie za darmo (sorki )...

Gość mam afro na piczy
daj sobie spokoj ;) mi jeden facet pisal podobne glupkowate wiadomosci :D chcial mi nawet zasponsorowac auto buahaha

szuka młodych naiwnych - dokładnie:) Facet po 40 pisze do 20latki, że szuka przyjaciół i "przy okazji" wspomina o wyjeździe do Wenezueli. No tak pewnie gdybym ja wybierała się do Wenezueli też pewnie ot tak zasponsorowałabym wyjazd biednemu chłopcu z sympatii :D

Gość znudzona 30-35
daj na niego namiary zrobimy sobie zabawę :)

Gość dfghj
a nie przyszło wam do głowy że moze prawdę pisze? ze niby ma 40 lat to ściemnia a co co mają 20 to są szczerzy tak? bzdura.

Gość tak czy siak, trzeba uważać
na takich typów. Ja kiedyś dałam się nabrać takiemu jednemu 43-latkowi. Co prawda nie z zadnego portalu randkowego, ale...pieknie ściemnial mi przez 3 miesiace, wciągając w to swoich znajomych, a nawet syna, aby mu przytakiwał :o Okazal sie byc mega oszustem i niemal wszystko o czym opowiadał to jedna, wielka ściema! Też niby to był wielkim biznesmenem. Nawet najnowszy model mercedesa pożyczyl od kumpla żeby pokazac mi co on ma. Cuda-niewidy. Na żonę nawalal, że ciągle go zdradzała, piła i jest złą matką. A co sie okazało? Ano to, że było zupelnie odwrotnie, mało tego: kiedy zbankrutował(kilka lat temu faktycznie miał swój biznes), nie wziął się już do żadnej pracy, bo "nie potrafil pracowac dla kogoś". I tak biedna żona zapierdala na niego od kilku lat, a ten nierób siedzi w domu i ściemnia pewnie teraz innej. Porazka! Ciesze się, że dość szybko się dowiedziałam z pewnych zródel, że ściemnia. Sama zaczęłam węszyc, bo temu mitomanowi powoli zaczynalo brakowac pomysłów:o Takze Drogie Panie, miejcie zawsze oczy i uszy szeroko otwarte!:)

Gość a ja takiego dostalam
Hej, Co porabiasz na co dzień?Wybacz, za brak moich fot ale nie za bardzo mogę się afiszować na portalach społecznościowych z racji pełnionych obowiązków w spółce .... niestety zarząd zawsze bywa inwigilowany przez akcjionariuszy...Mam nadzieje, że dasz się przekonać i zechcesz się zapoznać. Nie ukrywam, że bardzo mnie zaciekawił Twój profil odpisalam,ze kocham dzieci i jestem wozna wygralam tez konkurs na pracownika szkoly.Zostalam wybrana sposrod 100 nauczycieli i innych pracownikow nic nie odpisal:O

Gość jest popyt jest podaż
:O

a ja takiego dostałam - ale się usmiałam :D. Cudnieś mu odpisała ;). jakby jeszcze sie odezwał, to zapytaj, czy nie ma zdjęcia dlatego, zę główną akcjonariuszką jest jego żona? ;)

moraira:D co za typy:Owiekszosc na fotce ma sie za bog wie kogo:O

i naprawde chcialam sie z nim zapoznac zaciekawil jego moj profil a juz nie odpisal widocznie nie warto byc szczerym;)

Gość Joanna zwana Buba.
A jakie teksty leca na fotka.pl. Tez sa dobre. Cytat: "Czesc. Wydajesz sie byc intersujaca dziewczyna, do tego ladna i zgrabna. Szczerze, nie szuakm kogos na stale. Jestem po rozstaniu ze swoja luba i szukam przyjaciolki, z ktora bede mogl porozmawiac, czasem sie poprzytulac, pocalowac w policzek na dobranoc. Jesli masz ochote na blizsza znajomosc, odpisz prosze. Pozdrawiam cieplutko X" :D

To zrób sobie drugi, tylko napisz że pracujesz jako modelka czy cos w ten deseń. Na pewno juz zapomniał jak wyglądasz na zdjęciu albo daj inne i sama go zaczep ;). Ciekawe kim będzie tym razem ;)

dzisiejszy tekst-Mmmm :*:*:* :sex: :minetka: :lodzik: juz nie wspomne o zonatych,ktorych z zona nic nie laczy a sa tylko ze wzgledu na dzieci,firme i chca sie umawiac w kinie po ciemku:Dna pierwsze spotkanie albo w motelu 100km od miasta:O

moraira-wiesz calkiem niedawno mialam 2 konta i bardzo czesto pisalam z tych dwoch jedno prawdziwe,ze zdjeciami drugie-z fotka jakiejs dlugonogiej blondynki z neta,ktora robila bledy i wyslowic sie nie potarila niestety miala duzo wieksze powodzenie i mnostwo propozycji

Gość sposob na biednego misia
jak czesto faceci to wykorzystuja. Zreszta kobiety rowniez. Mam znajoma, ktora nie ma rozwodu ze swoim mezem juz od ladnych paru lat, w sumie to nawet nie wie gdzie go szukac (koles Turek, poznala go w Niemczech, nawet go dobrze nie poznala a juz wskoczyla do lozka i wziela szybki slub), a podobno ja zdradzal. Zalila sie jaka to ona nieszczesliwa, zagubiona. Caly czas zycie jej kladzie klody pod nogi, a ona nie ma sobie nic do zarzucenia. Takie teksty pisala kolesiom za posrednictwem portali spolecznosciowych. Oni ja zaczepiali, bo atrakcyjna, niby oczytana, zabawna. No ale kreowala sie na niesmiala kobietke i przekladala czesto date spotkania, gdy na horyzoncie pojawil sie przystojniejszy pan i z wieksza kasa. Wskakiwala mu do lozka, wyciagala pieniadze, porzucala i znow ten sam schemat postepowania przejawiala w stosunku do innych. A naiwni faceci sie na to nabieraja do dnia dzisiejszego. Kobietka jest obecnie bezrobotna, mieszka na wsi, a rozbija sie BMW e46 i ma pieniadze na rozne przyjemnosci.

naiwnych nie sieja:D

Gość aadsadasdas
"wiesz calkiem niedawno mialam 2 konta i bardzo czesto pisalam z tych dwoch jedno prawdziwe,ze zdjeciami drugie-z fotka jakiejs dlugonogiej blondynki z neta,ktora robila bledy i wyslowic sie nie potarila niestety miala duzo wieksze powodzenie i mnostwo propozycji" Przeciez to normalka, ze w 90% przypadkow faceci na necie szukaja seksu. Dla nich dziewczyna moze miec meza, dzieci, nie potrafi sie wyslowic, a ma figure, ladna twarz i na to poleca. To wzrokowcy.

Gość IMO13704
Buahahahaha, ciekawe ile poleciało na jego teksty. :D

Gość aadsadasdas
imo, na pewno wiele blachar. duzo jest naiwnych i szukajacych wrazen kobiet w necie. A najgorsze sa te depsery - samotne, po 30-tce.

tez jestem po 30stce ale bez parcia;) mam konto raczej dla rozrywki bo spotkalam sie tylko z jednym i checi mi przeszly na znajomosci netowe:O koles przyszedl ze swoim piwem w puszce:Oi mial zal,ze nie idziemy na lawke do parku ale piwo mial jedno-takie z biedronki mi glupio sie zrobilo wiec mowie albo idziemy do ogrodka na piwo albo ide do domu poszlismy ja zamowilam piwo a on wyjal ta puszke i otworzyl:O przyszedl kelner i zwrocil mu uwage a ten mowi,ze powinni sie cieszyc bo ta pani cos zamawia czyli ja a on jest towarzysko:O facet dobrze po 30stce

Gość hehe :D
pewnie jakis bezrobotny. po prostu szok, ze faceci tak sie moga zachowywac - jak imbecyle. z wlasnym piwem przyszedl... :D

Oj, to ja na szczęście nie trafiłam nigdy na takiego palantino ;). Też jestem po 30tce, ale na szczęście mało dostaję niemoralnych propozycji, chociaż może powinnam się tym martwić ;)