Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buhuuuuuhhahaa

Patrzcie jakiego dostałam maila na Sympatii - masakra co za idioci :///

Polecane posty

Gość a ja takiego dostalam
wlasnie tez wole real dlatego zadko zagladam na ten portal ale czasami z nudow tam sie loguje jednak mam racje myslac,ze na tych portalach mozna spotkac samych przegrancow:O

Gość A co powiecie na to?
Wiesz, moze nie mielismy szczescia poznac kogos wyjatkowego na tego typu portalach? Sa przeciez ludzie, ktorzy poznali sie na Sympatii, czy My dwoje i stworzyli udane zwiazki.

To naprawde musza miowic o szczesciu porownywalnym do szostki w totka;) nie chodzi nawet o spotkaniu milosci czy drugiej polowy ale o poznaniu normalnych,ciekawych ludzi:)Takich znajomych,z ktorymi mozna wyjsc na piwo,do kina ufajac,ze beda potrafili sie zachowac

Gość twims
Motyw z autem i maskotką-wymiękam :D :D

Gość A co powiecie na to?
Rozumiem Cie doskonale. Fakt, ten Twoj "znajomy" to jakis przedstawiciel "burzuazji w innym wymiarze" ;) Sa rozni ludzie, ale czasem brak taktu nie zna granic. I to jest zalosne. Wydawaloby sie dorosli ludzie, a zachowuja sie niekeidy gorzej niz dzieci.

widze,ze troche nieskladnie napisalam ale wiadomo o co chodzi

Rozbraja mnie to wklejanie jakis misiow,migoczacych gwiazek w komentarzach:D

Gość a propos debilnych tekstow
"Cześć.Byłem niedawno służbowo w Twoich okolicach i spałem w hotelu Aviator. Nie wiem, może mam zaburzenia percepcji, ale wydaje mi się, że widziałem Ciebie oraz Angeline Jolie w recepcji. Napisz, czy pracujesz w tym hotelu.Pozdrawiam serdecznie ... " Dostalam takiego maila niedawno na NK. Po prostu nie wiadomo czy smiac sie czy plakac. Ska doni biora te teksty?

a propos debilnych tekstow :D prosze bo nie usne:D Czy na tym swiecie normalnosc zanika?:O

oferma normalni ludzie to tacy,ktorzy zachowuja sie normalnie;)a nie jacys zyciowi popaprancy:O tak jak pisalam nie jestem desperatka,nie rzucam sie na kazdego goscia,ktorego poznam,znam swoja wartosc,szanuje sie i nie wskakuje do lozka pierwszemu,lepszemu facetowi nie licze nawet na poznanie wielkiej milosci ale na spotkanie normalnych,zdrowych ludzi wiesz takich cywilizowanych:D

Gość to pijak i zlodziej
pewnie "normalne teksty" to w ich mniemaniu cos a'la: Witaj Skarbie. Dasz sie od razu przeleciec, czy trzeba z Toba chodzic? :D

Dla mnie te tekstuy raczej nie sa normalne:O Przeleciec mozna sie po sklepach;)

ale widac takie czasy,ze sex niektorzy traktuja jak uprawianie sportu:O

Gość dede1
offerma , ty jesteś normalny ? cytując klasyka , odkąd to margines stał się normą ?

Nie oczekuje poznac ksiecia z bajki,ktory przyjedzie do mnie na bialym rumaku;) mam ochote porozmawiac czy poznac kogos z kim bede mogla porozmawiac na rozne tematy,kogos ciekawego,obytego,czlowieka z pasjami,ktorego cos wiecej interesuje niz spedzenie popoludnia z puszka w dloni przed tv,wiecznie narzekajacym pesymistom mowie stanowcze nie zmykam spac:)dobranoc wszystkim

Gość dede1
niewazne :) jak masz tyle lat co piszesz to popwinieneś znac :)

Gość dede1
większośc internetowych mądrali w takim razie ty chyba uważasz się za proroka niech ci będzie , że sam, to wymyśliłem, nie ważne kto to ppowiedział , ważne że pasuje do ciebie , idę spać albo coś lepszego :) kto wie :)

Gość Ja się zastanawiałem nad założ
eniem konta na sympatii, ale stwierdziłem, że tworzenie relacji damsko-męskich, które mają przerodzić się w miłość przez neta, jest dla mnie nienaturalne. Mam nadzieje, że trafi mi się kiedyś jakaś dziewczyna w realu. Wszyscy mi każą czekać to czekam.

Gość Adam28
Najlepsze jest to że takie dziewczyny jak autorka smieją się z jakiegoś Bogu ducha winnego faceta a same rozkładają uda na drugim spotkaniu kiedy widzą że facet jest wolny i są szanse na ślub. W sumie na sympatii spotkałem 6 dziewczyn i kiedy zobaczyły że mieszkam sam i jestem stanu wolnego 5 z nich poszło ze mną do łózka na 2-3 randce. Każdy z nas na coś liczy, pustak-autorka tak samo, inaczej nie byłoby jej na sympatii.

Adam28 wiesz moze autorka nie marzy o rozkladaniu nog na pierwszych randkach:O Ja chcialam poznac ciekawych ludzi i musze Wam powiedziec,ze tu na kafe siedza badziej interesujace osoby;)

Gość taa, na Kafe siedza
w wiekszosci przypadkow same "ciekawe przypadki" :D Ale nie oznacza to, ze mozna poznac naprawde kogos wyjatkowego, taka perelke wsrod plugawych swiecidelek.

Gość hahahahahhahahahahhahahaha
ten gosc, ktory napisal do autorki tego posta, wykazal sie nie lada erudycja i inteligencja.

Nie bez powodu mowi sie, ze w internecie sami psychole siedza :-D porazka...dlatego uwazam, ze korzystanie z takich portali powinno sie juz brac na wlasne ryzyko :-D Bo tak naprawde wokol nas jest wielu fajnych facetow, ale trzeba ruszyc tylek sprzed monitora :-D

Gość no i co z tego?
Sympatia to dno. Ciekawe czego szuka na tym portalu Autorka topiku? Moze seksu, a ze koles napisal do niej lamana polszczyzna, do tego nie wpadl jej w oko, to swoje frustracje przenosi na forum Kafe.