Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katarzyna z dzieciaczkiem

Czy puszysta z dzieckiem ma szansę na wysportowanego fajnego faceta ?

Polecane posty

Jako ze wyglad sie nie liczy ale wnetrze to ja mam ochote takiego wlasnie poznac Zaradnego wysportowanego najlepiej cwiczacego jakis sport ( w lozku takie ciacho jest nie do zameczenia ) uczuciowego wiernego i akceptującego zmienne kobiece humory ;-) Nie moze mu przeszkadzac moj synek z poprzedniego zwiazku. Ja lekko puszysta ( 165 cm 86 kg ) blondynka z piersiami B i niebieskimi oczami z wyksztalceniem zawodowym. Uprzedzajac teksty kafeteriuszy TO NIE PROWOKACJA, JAK MACIE O TO OSKARŹAĆ TO DARUJCIE SOBIE TO LEPIEJ...

Jeśli mam być szczera, to szanse są bardzo małe. Nie chce być niegrzeczna, ale Twoje wymagania dotyczące faceta są nieadekwatne do Ciebie.

Gość 165 cm i 86 kg
nie jesteś lekko puszysta tylko gruba

Gość bhamber
Nie napisałas nic o majątku który posiadasz. Zobacz Kammela i tą upasioną Niezgodę. Jeśli jednak jesteś finansowo przeciętna to nie masz szans na takie ciacho. Zwłaszcza, że z grubasek wychodzą z czasem narzekania, zazdrość itp gdzie facet na szczuplą laskę nie może spojrzeć. O dziecku nie wspomnę, bo to raczej zniechęca facetów.

Nazwanie dziewczyny GRUBĄ jest obraźliwe i jakbym to usłyszała w cztery oczy a może i z osobą trzecią to wytoczyłabym Ci proces o zniesławienie prostaku :o Jestem puszysta, ale przecież nie liczy się wygląd a charakter a przynajmniej tak jest u normalnych ludzi a nie u pustaków :P

Gość kreska nad ziet
"Jako ze wyglad sie nie liczy " --> albo jestes na maksa naiwna, albo to provo. Kilogramy mają to do siebie, że można je zrzucić. Jeśli Ci się nie chce, to możesz ewentualnie nadrobić fascynującą osobowością, ale tej Twój post nie sugeruje

a co złego jest w napisaniu, że kobieta jest gruba? no bo jest klinicznie otyła czyli inaczej gruba i się nie oszukujmy. szczupłym kobietom można mówić, że są chude i są wieszakami i facet nie pies - na kości nie leci, ale grubej osobie nie można powiedzieć, że jest gruba? :D:D

Gość jest popyt jest podaż
ja mam kumpelę - samotna matka, puszysta ale ona jest inteligentna, zabawna i ma zajebisty charakter, faceci ją lubią, w tym Ci atrakcyjni i kulturalni ;)

Gość ewewresgdgfdhthtr
twoj charakter jest taki ze sie puśclas za młodu z jakims pionkiem i masz bachora z tego, a faceta nie umialas zatrzymac przy sobie :D gruba swinia i marzy sie jej ideał buahahhaha

Gość jest popyt jest podaż
ale ona nie ma kompleksów, jest bardzo seksowna (mimo nadwagi), ma charakterek ;)

Gość puszystaa
to jestem ja.mam 160cm i waze 58 kg ale uprawiam czynnie sport i cwicze przynajmnie 2 godziny codziennie wiec tych kg tak nie widac:)

Gość IMO13704
2/10 - to MUSI być prowo. :D

Chwileczke, co jest złego w tym, że źle ulokowałam swoje uczucia ? To nie jest dziecko z dyskoteki gdzie niektóre szmaty się puszczają:o Więc nie uogólniaj chłopcze dobrze ? A jemu na pewno nie dorastasz do pięt. On był taki fajny, takie ciacho :-) Byłam na piedestale z nim. Dziewczyny mi zazdrościły... Ale jak się okazało, że jestem w ciąży to mnie zostawił. Przytyłam przez ciążę i przez stresy związane z tym, że zostałam przez niego zostawiona. Byłam kiedyś szczupła, teraz jestem puszysta ale jeśli facet ma olej w głowie to nie będzie mu to przeszkadzało, tak samo jak dziecko. Tylko tchórze się boją kobiet z dziećmi, ale na takich nie warto nawet splunąć :P

Gość IMO13704
Ale co taki wysportowany facet ma z Tobą robić autorko? Wyciskać Cię na klatę? :P

Co ma robić ? To samo co z innymi dziewczynami, a na dodatek seks z puszysta dziewczyną daje więcej przyjemności no i facet nie nabije sobie siniaków :P Także nie rozumiem pytania co ma robić ? A do tego co zadał to pytanie - chyba kolego jesteś jakiś niedorozwinięty skoro nie wiesz co można robić z kobietą... Dorośnij chłopczyku i wtedy porozmawiamy a teraz weź się lepiej nie udzielaj bo się ośmieszasz chłopczyku:P

Gość to jakas kpina
ja pierdole przeciez to prowokacja, na chuj wy glaby jebane odpisujecie jakiemus kretynowi albo idiotce???

Gość IMO13704
No dobra. Ale powiedzmy, że jest taka sytuacja: Kochacie sie na jeźdźca - Ty na górze ( :D ). W pewnym momencie mdlejesz (wiadomo taki wysportowany, to jak Cie wypieprzy, to możesz stracić przytomność) i padasz na niego. Żadko który facet potrafi wycisnąć 90kg w postaci przelewającej się kobiety w dodatku będąc osłabionym przez seks. I teraz co. Facet Cię w pore może nie zdjąć, a wtedy zgon z uduszenia. Czy jesteś gotowa odebrac życie człowiekowi, w imię chwilowej przyjemności?

Gość iwaaaa123
no dokladnie Naprawdę nie wiem jaki iloraz inteligencji trzeba miec zeby nabierac sie na taką ewidentną prowokację i jeszcze sie nią podniecac

To skoro wyglad sie nie liczy, to czemu nie chcesz niskiego, grubiutkiego, lysiejacego? Kazdy wie, ze wyglad zajebiscie sie liczy i jest bardzo wazny, a szczegolnie zle wrazenie robia osoby grube (bo puszysty to jest kot, ma duzo kudlow ale bez owlosienia to ma same miesnie, jest gietki i wysportowany, a nie ociezaly i oblesny). I tak, wiem, ze to pewnie prowo, ale jest wiele ksiezniczek tego typu, nic soba nie reprezentujace, grube, dzieciate, z wymaganiami i roszczeniowa postawa a do tego mega zakompleksione, praktycznie bez zadnych zalet, a do tego wymagajace ksiecia, przystojnego, wysportowanego, bogatego, wygadanego- a wszystko po to, zeby sie pokazac kolezankom, i podbudowac ego- ale niestety, nie dla psa kielbasa, grube, dzieciate swinie :)

Jesteście nienormalni jesli uważacie że to prowokacja. Dlaczego ?? Bo jak dziewczyna jest puszysta czy inaczej kobieco zbudowana to od razu nie ma prawa do szczęścia i od razu ma siebie skazywać na porażkę na każdym polu ? Zastanówcie się co piszecie bo piszecie takie brednie, że normalnie was żal !!! Jestem puszysta i nie zamierzam się odchudzać bo dobrze mi takiej, jednak chcę po prostu fajnego faceta. Co w tym prowokacyjnego ??? Jesteście na prawdę ograniczeni jeśli tak dalej uważacie :o

Gość IMO13704
Katarzyno, czemu nie odpowiesz na moje pytanie?

IMO - a czy tylko sa pozycje na jeźdzca ? Może ty tylko tą znasz, to zanim zaczniesz rozmawiać z damą na temat seksu radzę się podszkolić - może poczytaj kamasutrę o ile wiesz w ogóle co to jest synku ;-) Jak poczuje się zmęczona to po prostu schodzę z faceta i zmiana pozycji. A jak mu się nie podoba zmiana to nie musimy się kochać. Proste prawda ? :-) To JA decyduję w jakiej pozycji się kochamy więc taki przypadek o którym piszesz nie będzie miał nigdy miejsca :P

Gość IMO13704
Powiedz mi Katarzyno, czy naprawdę bawi Cię ograniczanie innych ludzi? Przecież z TAK PUSZYSTYM ciałem, jak sama powiedziałaś niektóre pozycję odpadają. Czemu chcesz sprawiać swojemu hipotetycznemu mężczyźnie przykrość, lub odbierać mu przyjemność nie mogąc uprawiać seksu w jednej z najfajniejszych pozycji?

Katarzyno, "wygląd się nie liczy", mówisz? To czemu szukasz WYSPORTOWANEGO, PRZYSTOJNEGO faceta? Po co to wymagania co do wyglądu? Nie ma to jak hipokryzja. ;)

Katarzyno, mam nadzieję, że to tylko przez chwilowe nerwy, ale czemu twierdzisz, że jak facet ma olej w głowie to nie będzie mu przeszkadzać "puszysta" kobieta z dzieckiem? Przecież mężczyzna-wolny, bezdzietny ma prawo wymagać kobiety bezdzietnej i wcale nie świadczy to o nim, iż nie ma oleju w głowie. Czy możesz odpowiedzieć mi na moje pytanie?

Gość drytyty111
skoro twierdzisz ze liczy sie wnetrze a nie wyglad to dlaczego oczekujesz ze twoj facet ma byc przystojny? Nawet nie wspominasz nic o cechach charakteru Myslisz ze to dziala w jedną strone? Wysportowany facet wiele wysilku wlozyl w swoj wyglad i watpie zeby zainteresowal sie gruba babą. Nie wyskakuj tu o wieszakach bo jest mnostwo zdrowych, rowniez wysportowanych kobietach z jedrnym cialem, ktore dbają o siebie i są zwyczajnie atrakcyjne w przeciwientwie do ciebie. A dla faceta wyglad kobiet ma o wiele wieksze znaczenie, kazdy chce miec seksowna kobiete. Sa pewnie i fetyszysci ktorzy lubią sadło ale mysle ze wsrod dbających o siebie mezczyzn ich nie ma:D

Gość drytyty111
Chciec to ona sobie moze i szejka arabskiego, moze byc swiecie przekonana ze jest najlepszym mozliwym wyborem dla kazdego faceta A my sie mozemy posmiac:D Bo fakty sa takie ze autorka to otyłe babsko z bekartem, nadająca sie kiedys widocznie tylko jako wor na sperme, bo tatus szybko sie zmyl:D Teraz to nawet i to nie

Gość puszysta anka
katarzyna lej na nich ciepłym moczem ,ja mam dziecko , wazę 75 kg ,mam 163 wzrostu i w sierpniu biorę ślub z mega zajebistym facetem ,nie tylko wizualnie . Nie zadawaj tu takich pytań bo jak jestes wrazliwa to Cię zgnoją . Proste ze masz szanse i to spore ,tylko musisz mieć charakter :)

Gość hehehe anaka
mysle ze puszysta nie ma szansy u wysportowanego faceta.Tacy mężczyxni zazwyczaj mają niezłe wysportowane ciastka przy sobie.