Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katarzyna z dzieciaczkiem

Czy puszysta z dzieckiem ma szansę na wysportowanego fajnego faceta ?

Polecane posty

Gość miss_independent_76
Jestem kobietą, mam 182 cm wzrostu i ważę 82 kg. Uważam, że mam nadwagę, powinnam schudnąć dobre 8 kilo. Nie chcę być niemiła ale przy 165 cm 86 kilo to zdecydowanie za dużo i niestety raczej nie jesteś "puszysta". Co do wymagań odnośnie faceta to szanse są zawsze. Istnieją faceci, nie lecący wyłącznie na wygląd:)

Gość puszysta anka
no bo 3/4 tych wysportowanych typków to pustaki ,a mnie się trafił rodzynek ,więc niby czemu Kaśce ma się nie trafić ?? Wśród pięknych kobiet też są inteligentne ,jak wsród wysportowanych facetów rodzynki.

Gość iwaaaa123
faceci, ktorzy wolą atrakcyjne kobiety to pustaki? Czego tu sie na kafeterii nie dowiemy:)

Gość Bella ....
Mam 165 cm wzrostu i teraz bedac w ciazy - 8 miesiac waze 70 kg. I wygladam okropnie !!! W standardzie waze ok 52 !!! Jak Ty musisz kobieto wygladac ??? Wez sie za siebie a moze jakis wysportowany facet spojrzy na ciebie ...

A jesteś pewna, że przy takim facecie będziesz czuła się dobrze? Spotykam się z takim i mimo że jestem na granicy niedowagi (bo mam niby BMI 19,4), to wciąż przy nim czuję się gruba. Zresztą jeszcze rok temu ważyłam 5kg mniej i wciąż się staram znowu to osiągnąć, ale jest ciężko.

Gość eh..................
też mam lekką nadwagę ... dziecko... i zajebistego faceta... a jeśli chodzi o pozycję to zasmucę osobę która wypowiadałą się gdzieś tam w którymś poście nie żadna z pozycji nie odpada każdą można wypróbować...więc nie uogólnijacie że jak kobieta jest z lekką nadwagą czy nawet gruba to już nie trafi na zajebistego faceta w sumie nie liczy się wygląd tylko to co ma się pod kopuła ale wygląd jest miłym dodatkiem

Gość puszysta anka
katarzyna mówie ci lej na nich!!! Moje ciacho to dopiero coś. Ma na imie ANtoni i ma 82 lata ale jest super, wszystkie kolezanki mi zazdroszcza (puszyste i samotne) Takze glowa do gory:)

Gość oj dana dana
Nazywanie dziewczyny grubą jest obrażliwe? :D no jasne lepiej żyć złudzeniami o swojej puszystosci, po prostu jestes cipą która nie potrafi przyjąć rzeczywistości na klatę :)

Gość Katarzyna poszłą jeść kolację
:-p

Gość oj dana dana
... wsadziła łeb do lodówki i sie zaklinował

Gość IMO13704
Ale się Lochozaurów zleciało i pochrząkują swoje dyrdymały.

Gość puszysta anka
ten podszyw był zabawny 10 /10 :D:D