Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewidzialna piękność

NIKT nie zwraca na mnie, uwagi, chociaż jestem piękna!

Polecane posty

Gość wkurzona złotowłosa
Najlepiej, żeby byłą niższa od faceta, miała regularne rysy twarzy, była szczupła ale z wielkim cycem i zgrabnym tyłkiem i miała wcięcie w talii. Aaa, no i jeszcze wilgotne usta, długie rzęsy i długie, gęste włosy :D :D :D I skór koniecznie absolutnie gładka, z plastiku, jak reszta silikonowych lalek z którymi miał do czynienia za prawiczka ;)

Gość shygirllll
Dla niego nie ma znaczenia, bo ja jestem niska 160cm, on ma 186cm. Chociaz przedemna mial same wysokie dziewczyny powyzej 170 cm. Mowil mi, ze mnie moze cala objac i przytulic, bo jestem taka malutka. Ale dla niego wzrost nie mial znaczenia.

tylko małe spostrzeżenie na dobranoc: jak facet mówi, że dziewczyna musi miec to i to i to, bo inaczej odpada, jest to normalne. Dziewczyny czują się w obowiązku sprostać tym wymogom, dobijają się do takiego wyglądu, bo inaczej nikt cie nie zechce. A gdy kobieta mówi, że facet musi mieć to i to i to bo inaczej odpada, to faceci nie czują się w obowiązku spełnić tych wymagac z obawy że zostaną sami. Po prostu obrzucają tą kobietę epitetami: wybredna, głupia, póżna, pusta, blachara, księżniczka Tak, od facetów nic nie można wymagać, bo przeżywają szok że nie są tak genialni jak sądzili, a także dlatego, ze inne kobiety zjadaja kobietę wybredną za to, że ośmiela się byc wybredną

Gość wkurzona złotowłosa
Otóż to :D

Gość wkurzona złotowłosa
Tylko gratulować zalegającego plastiku :D Szkoda, że tak szybko się, wbrew obiegowej opinii, rozkłada :D

no to w takim razie dobranoc :)

Gość shygirllll
Ale dziewczyny przeciez kazdy ma wymagania dotyczace wygladu i faceci i kobiety.

Gość wkurzona złotowłosa
niewidzialna, kolorowych :) sosss, biedactwo, nie pisałam do ciebie :D

Gość wkurzona złotowłosa
shygirlll no oczywiście, inaczej ludziom byłoby bez różnicy, z kim się pieprzą. Stąd powiedzenie, że "każda potwora znajdzie swego amatora" ;)

Gość shygirllll
sosssssss niby dlaczego mialybysmy obnizac wymagania, jesli faceci na pewno ich nie obniza. Znam swoja wartosc wiec wymagam. I nie wyobrazam sobie byc z jakims ciamajda, ktory nie dosc, ze nie jest przystojny to jeszcze nie ma za grosz intelektu i kultury. Dobranoc!

Gość shygirllll
Ja nic o kasie nie pisalam, wiec nie dopowiadaj sobie.

Gość wkurzona złotowłosa
A ja nie komentuję wypowiedzi poniżej pewnego poziomu zdebilenia, jeśli nie są zabawne...

Gość shygirllll
To nie uogolniaj, bo nie wszystkie leca na kase.

Gość shygirllll
Mozesz sobie wymagac czego tylko zechcesz, nikt Ci nie broni.

Gość wkurzona złotowłosa
Każdy może wymagać od każdego czego chce, a czy druga osoba tym wymaganiom sprosta, to inna sprawa. Ja na przykład szukam takiego mężczyzny, że niewielu ma odwagę próbować mnie podrywać. A jednak są tacy którzy podrywają. Co więcej, są tacy, którzy by mi odpowiadali. Wymaganie od drugiego człowieka, żeby się dla nas zmienił świadczy o naszych własnych kompleksach. No i problem w tym, że od takich zakompleksionych mnie zwyczajnie odrzuca. Jasne?

Gość shygirllll
Bo jest wielu facetow, ktorzy wymagaja niewiadomo czego a sami niewiele maja do zaoferowania, ale moim zdaniem to dziala w obydwie strony.

Gość wkurzona złotowłosa
Obawiam się, że w twoim przypadku to była ledwie wymówka... :P

Gość shygirllll
Ale ty jestes uparty, musisz za wszelka cene postawic na swoim, ale sie mylisz. Faceci duzo wymagaja od kobiet, nie dosc, ze kobiety musza pracowac zawodowo, to po pracy musza jeszcze sie zajmowac domem i dziecmi, to jak dwa etaty. A szanowny pan nic nie robi w domu, bo przeciez jest zmeczony po pracy. A czy to jest sprawiedliwe?

Gość wkurzona złotowłosa
W takich momentach zawsze się zastanawiam z kim mają styczność tacy debile i co tak naprawdę wiedzą o życiu :O

Gość shygirllll
z toba rozmowa to jak grochem o sciane i tak wiesz swoje. Mnie juz niewiele obchodza wymagania dotyczace wyboru partnera, ale mysle ze facetom to sie zaczyna w dupach od dobrobytu przewracac. Za dobrze wam Polscy faceci, kobiety w Polsce nie dosc, ze wszystko potrafia to jeszcze nie sa tak wymagajace. Sprobowalbys zadac sie z Amerykanka, zobczybys jeden z drugim jak szybko bys sobie Polki szukal. One to dopiero rozpieszczone ksiezniczki, z wielkim ego i zazwyczaj duza nadwaga. Lepiej przestan narzekac na kobiety, tylko popatrz na siebie, bo cos mi sie wydaje, ze nie jestes ideal.

Gość shygirllll
Nie taki stary, 81wszy. Watpie, ze przez kilka lat tak sie w Polsce pozmienialo.

Gość Emma:)
Twarz jednak najawzniejsza. Mimo wysokiego wzrostu i sporej nadwagi nigdy nie narzekalam na powodzenie.

Gość shygirllll
Jeszcze nie dopiero za pol roku, a z gimnazjami to prawda, nie bylo. A ty co jakis licealista, na forum dla bab sie madrzysz. I do tego kobiecie wiek wypominasz, wstydzilbys sie malolacie.

Gość kudlattaa
twarz najwazniejsza:O

Gość Emma:)
Na szczescie sa jeszcze normalni faceci, ktorzy nie wybieraja partnerki jak konia na targu - ile wzrostu, jaka waga itd. Tylko kieruja sie uczuciami, zauroczeniem i tym czyms. Teraz mozecie sie smiac, tez sie smialam poki nie przezylam i przezywam:)

Gość shygirllll
Sama nie wiem, moze sie i cos zmienilo. Ja mam tylko porownanie Polski sprzed 5 lat i Stanow teraz, i to jest wielka roznica. Co prawda moi mlodsi kuzyni tez narzekaja na dziewczyny, ze materialistki, ale zawsze myslalam, ze przesadzaja. Nie uraziles mnie, ja sie staro nie czuje i na pewno nie wygladam. Ok, spadam juz pozno, a Tobie zycze znaleziemia swojego idealu. Dobranoc.

Gość kudlattaa
Emma, to nie pisz , ze twarz najwazniejsza, bo na pewno, oprocz tego , ze masz ladna buzie to masz jeszcze to cos, co powoduje, ze faceci zwracaja na Ciebie uwage:)

Gość hrupppk
zapomnialyscie jeszcze dopisać dbania o urode. ile kobieta musi na to czasu poswieci zeby zadowolic jasnie krolewicza, bo inaczej parsknie jak kon i powie, ze zaniedbana. sos proponuje ci zrobić taki test. wystarcza 3 dni. jesz same warzywa i inne dietetyczne szajsy. depilujesz sobie gorącym woskiem nogi, penisa, pahy. pilinguj sie, maseczkuj, piluj i maluj paznokcie u dloni i palcy. wklepuj balsamy. umaluj sie i 30 min modeluj fryzure. po czym ubierz 20cm szpilki i idz na zakupy do galerii handlowej i wydaj bez mała 500zł na ciuchy i kosmetyki po to zeby sie przypodobywac plci przeciwnej. wieczorem cwiczenia na brzuch i talie. na noc podpaska w majty zmoczona wczesniej w wodzie. po takim tescie powinienes zrozumiec dlaczego my kobiety mamy prawo wymagac od was wiecej. poziom hard: rusz dupe sprzed kafeterii i każ mamusi przez te 3 dni sie opierdalac na kafeterii a sam posprzataj, ugotuj, upierz i uprasuj. jak masz dziecko w rodzinie to wyraz chec opieki nad nim przez 3 dni i zajmuj sie nim i miedzy czasie wykonujac powyzsze czynnosci, a i tak bedziesz mial light bo siedzisz na bezrobociu. :)

Gość hrupppk
sorka za bledy. mialo byc pachy i paznokcie u rąk i stóp :D

Gość kudlattaa
hrupppk, bez przesady:D