Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pppppppppppppppppppppapc324r23

Policja mnie spisała.. czy może być za to jakiś mandat?

Polecane posty

Poszlismy do szkoly, nie mielismy zadnych normalnych lekcji, więc zdecydowalysmy isc na wagary. Poszlysmy zapalic i akurat wtedy podeszli do nas tajniacy.. spisali nas, mi jeszcze kazali jakis kod wpisywac na telefon. Mamy 17 lat, reszty nie spisali bo byli pełnoletni. Koleezance powiedzieli, ze jej mama dowie sie, ze pali, mi nic.. Czy mozemy dostac jakis mandat za palenie/wagary? Czy przyjdzie jakies pismo do szkoly/ rodziców?

Gość ines73
nic nie dojdzie..maja tam kociol z balia...mnie nie dochadza mandaty to Tobie tez nie dojdzie upomnienie....

ale chodzi mi bardziej czy jakiś mandat moze byc za to, bo wkoncu paliłyśmy w miejscu publicznym.. Pismo pewnie jakieś dojdzie:O i wlasnie nie wiem czy za palenie czy za wagary, bo mi nic o paleniu nie mówili.

Gość ines73
w dzien wagarowiccccza pismo za wagary?...mandatu nie dostaniesz badz spokojna..

nic nie podpisywalismy. Nie wiem za co, nawet nie powiedzieli czy cos wysla.. Tylko do kolezanki, ze jej mama sie dowie, ze pali.

tylko, ze wlasnie oni nic nie powiedzieli.. czy bedzie jakis upomnienie, pismo czy co.. tylko, ze mama sie dowie, ze kolezanka pali i nic wiecej:O

moja kolezanka caly czas panikuje, ze jej rodzice beda musieli zaplacic za mandat i , ze bedzie miala przesrane:O

Też mi kiedyś kod wpisywali :P To chyba w celu sprawdzenia czy kradziony ale co dokładnie to nie wiem. Za fajki spisywali mnie z milion razy.. czasami powiadamiali szkołę a czasami nie. W szkole zależy kto odebrał to info to czasem dzwonili do domu a czasem wychowawczyni na zebraniu mówiła mamie że paliłam ale chyba nawet nie padało nigdy że to policja akurat mnie spisała, po prostu że paliłam czy wagarowałam

Gość ,jfdfjnfd,nmffd
za palenie nie daja jeszcze mandatu;) no chyba ze np na przystanku autobusowym za wagary tez nie ma mandatu;) troche przejsc z rodzicami i szkołą i tyle

Gość ja tez sie wypuscilam dzis
na miasto wszędzie pełno policji i straży :O :D nic Ci nie zrobią ;d najwyzej przyjdzie pismo do szkoly ale wątpie,bo dzis dzientaki a nie inny wiec wiesz :D

no mam nadzieje, ze nic nie przyjdzie, szczegolnie o paleniu:P bo jeszcze wczoraj mówiłam, że nie pale rodzicom :D a za pare dni pismo.. :P

Gość ja swoje psy karmię głownie
Nic Ci nie zrobia, mnie tez na wagarach nieraz spisali i nic nie przyszło. Najgorsze jest to ze te chuje dzieciom za glupoty daja mandaty ale jak cos sie naprawde stanie zlego to umywaja rece pokraki :o taka nasza polska policja. Nieudacznicy i tyle :o

Gość rdgdrgdrhdhrd
nienawidze policji!!!!!!!