Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Yasmie 1030

Chory ojciec?

Polecane posty

Gość Yasmie 1030

Mam problem z moim ojcem, który wg mnie i mojej całej rodziny ma problemy natury psychiatrycznej. oczywiście zawsze mówi,że to on jest jedyny "normalny" w tej rodzinie. Aktualnie siedzi prawie rok tylko przed komputerem, nie pracuje, choć wciąż twierdzi,że szuka( a wcale nie rusza się z domu).Czasem ma napady agresji o byle co-np. o szklankę postawioną z złym miejscu, wtedy wyzywa od k..w skur.... itp. dostaje takiego szału, że prawie demoluje dom, każe nam się wynieść, miesza nas z błotem. Jeśli on coś zrobi nie tak, to albo jest nasza wina, albo wszystko jest ok, bo przecież nic się nie stało! Wydaje z siebie dziwne odgłosy, które chyba bardzo mu się podobają, wie,ze nas tym drażni(mieszkamy na małym metrażu, nie da się go unikać), wydaje z siebie syki, jęki, piski itd. Kładzie sobie szmate na głowie, mowiac, ze tak musi, ale dlaczego, tego nie wie nikt...Robi też wiele takich rzecz, wstyd mi kogokolwiek zapraszać, bo zawsze robi coś dziwnego. Czasem zaraz po napadzie agresji,gdzie grozi, że tak poboje,ze sie nie pozbieram, przychodzi do mnie i mowi:"moja kochana Córeczka", a ja sie wtedy dziwie, bo on chyba nie pamieta, co si,e stało przed chwilą?!Leczyć się nie chce, bo przecież to ja jestem nienormalna.. a ja sie przebadałam i wszystko jest ok.Każda proba rozmowy z nim konczy sie fiaskiem. Jak na wszystkie moje argumenty odpiada tak samo np. nie sprzatasz w domu-sama nie sprzatasz w domu, czemu wydajesz z siebie dziwne odgłosy?-sama wydajesz z siebie dziwne odgłosy i tak w kólko..Dręczy mnie psychicznie, mowi,ze jestem beznadziejna, a za chwile ma przypływ miłosci... nie mam juz na prawdę siły, myslę wciąż o samobojstwie, nie wiem co robić...

Gość mekwjfie
wyprowadź się

Gość Yasmie 1030
gdybym mogła, juz dawno by mnie w domu nie było.

Gość Yasmie 1030
ide zrobić tatusiowi lodzika, może nie będzie taki nerwowy :classic_cool: