Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BrilliantGuido

spotkania tylko dla seksu

Polecane posty

Gość Dobra rada ode mnie
A i po ile macie lat, ze tak sie zapytam?

Gość Dobra rada ode mnie
jestem pedofilem i lubie dziewczynki po 14 13 lat

Gość Dobra rada ode mnie
a ty niemily podszywie piszesz to z zazdrosci czy jak? bo nie rozumiem? Przeszkadzamy ci w czyms ze sie wpieprzasz?

Gość Dobra rada ode mnie
to wyzej to podszyw i nizej też preferencja moja to męskie stolce

Gość podszywacz :)
no jednego mniej :)

robię to zeby ludzie się logowali płaci mi za to kafe :)

jak mi juz zaplaca, to zalozyciel kafe wklada mi swojego grubego malego kutasa w kiszke stolcowa tak zeby mi ryjem gowno wylecialo tak dobrze mnie dyma :)

to wyzej to napisał drugi podszywacz jakiś debil bez wyobrazni

my poznalismy sie juz ponad rok temu,,, to byl okres, kiedy rozstalam sie z chloapkiem ktorym bylam 2 lata... pojawil sie on, i tak od randki do randki, az wkoncu doszlo do pierwszego stosunku, ale z mojej strony to bylo na zasadzie odegrania sie na bylym, i on o tym wiedzial. pozniej jeszcze kilka spotkan i cisza, ja wrocilam do bylego, oczywiscie przyznalam sie co zrobilam-wybaczyl. a on ten obecny Przyjaciel;) poznal kobiete. z ktora byl do ostaniego czasu, niemielismy wiekszego kontajktu, sporadycznie meile co u kogo slychac. az do teraz, ostatnim razem spotkalismy sie 2 tyg temu, z wczorajsza randka ja pokazalam inicjatywe, napisalm ze nudzi mi sie w niedzielne popoludnie i moze warto spedzic troche czasu razem. zabral mnie w piekne miejsce ;) bardzo daleko od ulicznego gwaru,, pojechalismy nad stawy, gdzie odbijal sie zachod slonca, w pewnym momencie pomyslalam ze taka romantyczna sceneria nie moze byc na darmo i moze jednak cos sie w nim obudzilo... ale jednak mylilam sie. wszytsko bylo cudowne do czsu, pocalunki, przytulanie, wszytsko z jego strony, az weszlam na temat my :) i zaczelo sie ze nie jest niestety gotowy , zebym nie byla zła, zebym zrozumiala, bgo bardzo kcohal poprzednia kobiete, zaufal praktycznie bezgranicznie etc. powiedzialm ze ok rozumie, ale napiecie seksualnie wisialo w powietrzu :) chcac nie chcac... odwiozl mnie do domu, pozegnalismy sie buziakiem w policzek, wocilam do mieszkania i nie mogalm usiedziec, wiec napisalam mu smsa czy moze przyjechac bo potzrebuje go ;] le wiedzial o co chodzi, i przyjechal :) wtedy tez powiedzialam : sluchaj, chce zeby to bylo na zasadie seksu czysto kolezenskiego, bez uczuc zaangazowania itd. on ze nie ma nic przeciwko :) pozniej nasz seks,,, cudowny,,, swietna gra w stepna, duzo czulosci, pocalunkow, bardzo duzo mnie przytulal... po seksie padlo kilka zartobliwych epitetow typu : fajnie jest meic takiego przyajciela. oczywiscie z usmiechem na ustach, zapytalam keidy znowu sie zobaczymy czy moze jutro ma czas, a on ze raczej nic nie bedzie robil i ok ;) takze mozliwe ze disiaj kolejny przepelniony namietnoscia seks przedemna :) i nie wiem czy doezwac sie do niego czy czekac az on sie odezwie, ale mysle ze napisze poroiostu : moze seksik ?:D niech mysli ze tu tylko o to codzi, a byc moze z czasem jak Twoj S. zacznie sie angazowac :)

Kurcze ale milo :) Ja mam teraz 22, a S. 23 lata. Mysle, ze tu chodzi o to, ze musicie sie czasto spotykac, to jednak zbliza do siebie ludzi i chcac nie chiac mysle ze kiedys cos z tego bedzie. Musisz sie zachowywac jakby Ci na nim nie zalezalo, bo jak On zobaczy ze jest inaczej to bedzie sie wycofywać, bynajmniej tak bylo w moim przypadku. Ja bym sie wstrzymala, co do pisania, bo to juz bedzie jakis sygnal od Ciebie. Poczekaj do wieczora i moze napisz: Dobry wieczór :) i zobaczysz co ci odpisze :) Ja tak czesto robilam, tylko rano: pisalam Dzien Dobry i pozniej to jakos sie rozkrecalo. Na pierwszys stosunek byl troche dziwny. Przyjechal do mnie pierwszy raz. Zaporsilam go do siebie. Lezelismy razem a lozku i rozmwialismy, ze nie mozemy byc razem, bo on nie jest gotowy i nie chce mnie skrzywdzic. I o odpowiedzialnosci tez gadalismy, a tu bum i przezlo do gry wstepnej :D pocalunki itp... I od tamtej pory tylko seks, ale nie zaden oschly czy taki 'szybki numerek', bylo po prostu wspaniale

Gość gość
Naciskałam na chłopaka by mieć takie spotkanie z dużo starszą parą po to by doszło do mocnego zerżnięcia mnie i się udało. Chłopak jest czuły i delikatny nawet nie wchodzi we mnie do końca by nie zrobić mi krzywdy. Tamten mnie tak zerżnął że do dziś pamiętam.

Gość gość
Jest juz taki portal. Na zbiorniuku ludzie spotykaja sie na seks jesli brakuje im partnera lub wola byc sami a potrzebuja seksu.