Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na ti top

Levviatanie, nudzi mi sie, pogadaj ze mna

Polecane posty

Gość Rudzina
Włączę się bo mowa o mnie :)Levi a jakie te rude mają byc? pomarańczowe, czy wpadające w słoneczny blond? Ja ruda :)

Gość aaagnieee
Levi co racja, to racja :D ALe konca swiata to raczej nie przetrwaja ;) Jest w koncu pewna rownosc :D

Rudzina -> najlepiej intensywna/nasycona czerwień ;] aczkolwiek wszystkie odcienie mi się podobają mniej lub bardziej o ile to nadal rudy a nie bardziej brąz czy blond niż rudy :) aaagnieee -> znając facetów to zrobią wszystko abyście przetrwały :P

Gość aaagnieee
Levvi No coż... przecież kobiety sa wyjątkowe :P To ja uciekam, nie będę tutaj czatować, to nie czat ;)

aaagnieee -> i dlatego koniec świata was nie dotyczy :P właśnie dlatego wole jak ktoś pisze maile można gadać niezależnie czy jest się na chwile przy kompie czy siedzi kilka godzin ;]

Gość Rudzina
no moj to rudy taki wpadajacy w blond( To jest rudy nadal) brazy i blondy , i wszystkie słoneczne kolory włosów są niesamowite w słoncu, jeszcze długie włosy u kobiet, cos cudownego :)

Gość aaagnieee
Może kiedyś napiszę Levy ;)

Gość Rudzina
To ja też, żegnaj Leviatanie, szkoda by taka piękna pogoda się zmarnowała, powodzenia w szukaniu takiej rudowłosej jak lubisz :) na pewno się znajdzie :)