Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie chce brac tabletek

zastrzyk zamiast tabletki

Polecane posty

8 miesięcy temu urodziłam dziecko, i biore teraz tabletki, ale czasem zdaza mi sie zapomnieć no i boję się żeby znowu nie zajść w ciążę. Słyszałam, że można brac zastrzyk co 3 miesiące, czy któraś z was bierze zastrzyki?

Gość AGA1111111
ja brałam i odradzam miałam migreny, przytyłam, moze na ciebie tak nie zadziała, ale jesli tak bedziesz musiala czekac 3 miesiace az przestanie działc

Gość mileeenka
niewiadomo jak sie bedziesz czla po zastrzyku -moja kolezanka spuchla i nic nie mogla na to poradzic...

dzięki za odpowiedzi, a powiedzcie mi co można zamiast tego zastrzyku, żeby nie pamiętać o tabletce. Jak to wygląda z plastrami, trochę się boję plastrów, żę słabe działanie. A może spirala, ale tego też się boję

Gość mileeenka
ustaw sobie komorke np na 21....i jak bedzie dzwonic bedziesz wiedziala ze masz wziac tabletke

z komórką nie wyszło, mam ustawioną właśnie na wieczór, ale jak to z dziećmi, jak dzwoni przypomnienie a ja jestem zajęta w tym czasie to później zapomne i dupa. No prezerwatywa to taka alternatywa. Ja lubię się kochać bez żadnych gumek. Jaki sens kochać się żeby było nie przyjemnie

proszę się wcinać :) Każdy ma prawo do wypowiedzenia się. Gdybym nie chciała znać każdego opinii to nie pisałabym na publicznym forum. Więc z góry dziękuję za WSZYSTKIE WPISY

Gość naatalkaa
To może będzie łatwiej pamiętać, jeśli będziesz brała pigułki rano, mniej więcej o tej porze co wstajesz albo nawet o tej co jeszcze jesteś na pewno w łóżku. To wtedy weźmiesz tabletkę i pójdziesz dalej spać. Ale zawsze ten alarm wtedy zadzwoni i nie zapomnisz.