Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tynkaaa

mam starszego faceta

Polecane posty

Hej mam faceta starszego od siebie o 15 lat! ja mam 20 a on 35 ! moja mama wie,ze z nim jestem. szanuje to bo wie ze to moje zycie i jak sobie posciele tak sie wyspie ! kocham go, nie jestem uzakezniona od niego finansowo, mam swoje pieniadze.. tzn mama mi daje, mam co chce, sytuacja moja finansowa jest bardzo dobra. on tez ma jakis własny biznes! kocham go strasznie, robie dla niego wszystko.! znajomi moi mysla ze jestem z nim dla pieniedzy co robic ?? wiem,ze nie powinnam sie przejmowac zdaniem innych. Prosze o pomoc !!

Gość stgfszwgt
a co Cię oni obchodzą. widocznie tacy to znajomi - nie znają Ciebie dobrze. skoro przez tyle lat Ciebie nie poznali to moze czs zerwac te znajomosci...

ja mialam starszego 9 lat....jak go kochasz to nie widze nic na przeszkodzie:) zycze powodzenie:) 🌼

ale powiedz mi tymka tak szczerze co was łaczy oprócz miłosci :) ;) ? zastanawia mnie .... nie atakuje cie bron boze tylko chce wiedziec co ma wpolnego 35 letni facet z własna firma itp z 20 latka na utrzymaniu rodziców ? tak chciałabym abys mi cos wiecej powiedziała...

wiesz co? kocham go, mamy duzo wspolnych tematów! mimo,ze ona ma 35 lat dogaduje sie z nim, jestem zajebiscie szczesliwa, mam oparcie w Nim ! jest kim nprawde waznym w moim zyciu ! bardzooo mocno go kocham !

oprocz miłosci łacza nas znjomi, nasze hobby (mowie tu o Skydive) lubie podrózowac! nie jestem utrzymanta rodzicow, jestem menagerem w klinice dentystycznej swojej babci! mam swoje pieniadze, rodzice mia daja wtedy kiedy ich nie mam ! jest to cos jiedzy nami co nas do siebie przyciąga !!

A może zaszyj piczke i załóż spódniczkę. Nie myślałaś o tym? Pomyśl... :classic_cool:

szczerze ? wiesz co , czasami mam takie wrazenie ze wszyscy sie na mnie patrza jak z nim ide, ze mysla sobie o glkupia znajazla faceta z kasa i doi ! a tak nie jest ! jestem z nim rok czasu nic mi nigdy nie kupił bo ja nie chce ! stac mnie na ciuchy ! jest mi z nim dobrze i to sie liczy !

do "Rolinik." nie nie myslalam, oi nie bede myslec ! a jesli masz bzdury pisac, to nie na tym forum !! pozdrawiam i miłego dnia życze ! :)

"jest mi z nim dobrze i to sie liczy !" A jak to się liczy? Znaczy po ile...?

Gość gratuluje TYNKAA
Ja mam mieszane uczucia co do takich zwiazków, ale powiem wam wszystkim tutaj ze bylismy ostatnio z moim facetem na imprezie- moj facet ma 34 lata i poznalismy tam duzo osob w tym kuzynke naszego znajomego. Rozmawialo sie z nia super- ma dziewczyna naprawde fajne poglady. No i moj facet potem mi mowi ze gdyby byl wolny- taka luzna rozmowa- to bardzo chetnie umowilby sie z ta laska- bo jest madra i fajna. I fakt ta laska mieszka z mama i z tata bo ma 20 lat. Jest na 1 roku studiow i to medycyny. Powiem wam ze duzo osob bylo ta laseczka zauroczonych- oczywiscie moj facet tez. Proste mloda laske kreci dojrzaly facet- tz tak im sie wydaje bo ja uwazam ze moj 34 letni facet nadal jest malym chlopcem z tym ze ma lepsze zabawki- ladny dom i super bryke plus firme- ale to norma raczej w takim wieku. Natomiast kolesia w tym wieku kreci mloda dziewczyna ktora zyje spontanicznie ma pelno pomyslow itd w porownaniu do dojrzalej powiedzmy 30sto paro letniej kobiety ktora chce stabilizacji dzieci meza itd.... Autorko fajnie ze sie zakochalas - jak dla mnie spoko- co prawda z obserwacji raczej taki zwiazek na dluzej sie nie uda ale carpe diem ;-)

" czasami mam takie wrazenie ze wszyscy sie na mnie patrza jak z nim ide, ze mysla sobie o glkupia znajazla faceta z kasa i doi " :) jakies poczucie winny???? :) wiesz olej to bo tak naprawde nie wiesz co oni sobie myslą a moga myslec wiele róznych rzeczy i nawet czasem patrzac na ciebie nie koniecznie o tobie i o tym co ci sie wydaje :) powiem ci ze jak bym kogos kochała ( ;) ) to bym miała w dupie cudze opinie :P P.S. Czy tak ci sie tylko wydaje czy doszły cie słuchy ze tak mówią?

" No i moj facet potem mi mowi ze gdyby byl wolny- taka luzna rozmowa- to bardzo chetnie umowilby sie z ta laska- bo jest madra i fajna. I fakt ta laska mieszka z mama i z tata bo ma 20 lat. Jest na 1 roku studiow i to medycyny. Powiem wam ze duzo osob bylo ta laseczka zauroczonych- oczywiscie moj facet tez. Proste mloda laske kreci dojrzaly facet- tz tak im sie wydaje bo ja uwazam ze moj 34 letni facet nadal jest malym chlopcem z tym ze ma lepsze zabawki- ladny dom i super bryke plus firme- ale to norma raczej w takim wieku." no :) im dalej tym gorzej :P im dalej w las tym ciemniej :)

kocham go ! jestem z Nim szczesliwa i to jest najwazniejsze ! a czas pokaze jak to bedzie, nie wykluczam twego ze to za jakis czas sie rozpadnie ! na chwile obecna jest nam wspaniale i to sie liczy !!

Gość matacz ,,,......
wielkie mi co , mam kochankę młodszą o 20 lat i juz 9 lat razem jestesmy i jest cały czas swietnie . Dla pytajacego co was łaczy , a co ciebie i twoja kobietę ?

Gość matacz ,,,......
albo co laczy cie z facetem - jeslis kobietą

tez miałam 20 lat wiec wiem jak to jest :) ciesz sie ciesz bo pozniej lata leca szybko i zmienia sie wszystko :) tez miałam 20 lat, młoda, niezniszczona zyciem i zmęczona mezczyznami, spontaniczna i wesoła :) ... pozniej mezczyzni ci wszystko zabiora ;) nie matrw sie :P równowaga musi byc...wyjałowią cie a pozniej majac 30 pare lat beda sie rozgladac za młoda (nastepna ofiarą z którem moga wszystko wyzssac :P ) a ciebie zostawic na lodzie :) albo meczyc sie z toba (patrz post od gratuluje TYNKAA) :) cóz za ironia losu ...no nie? :)

Gość MARNA PROWOKACJA powiem
za duża różnica wieku :D

"wielkie mi co , mam kochankę młodszą o 20 lat i juz 9 lat razem jestesmy " młodzszej sie juz nie dało :)

Gość matacz ,,,......
tak tak swój przykład pokazujesz jako jedyny mozliwy model , a zaden inny w gre nie wchodzi - to musze cie zmartwic , mam sasiadke młodszą od meza o 20 lat , razem juz są ho ho i dalej są razem i wszystko gra on ma dzis juz 65 lat

Gość matacz ,,,......
no nie , taka sie zjawiła i mnie złowiła :)

Gość MARNA PROWOKACJA powiem
pogadaj sobie autorko, ja wiem, że takie związki, to PATOLOGIA :D

Gość matacz ,,,......
po drugie i ironicznie - na co mi stara baba ? zmierzła , zmeczona zyciem itd.

Gość matacz ,,,......
bzdura - to zadna patologia jesli oboje sa stanu wolnego , sek w tym ze facet moze zapłodnic kobietę bez problemu majac i ponad 70 lat , kobieta zas zajsc w ciaze juz tylko do pewnego wieku - potem klops chocby wiec z tej przyczyny patologia to nie jest

ciesze sie ! jestem szczesliwa a poza tym moj facet planuje slub w przyszłym roku ! mowi mi ze takiej jak ja nie znajdzie, on zdaje sobie sprawe ze jednak roznica wieku jest ! ale mimo to wszystko on mnie kocha i chce byc ze mna ! mysli bardzo powaznie o mnie z tego co moge wywnioskowac z jego rozmowów.

nie wiem :) dlatego młode są najlepsze :) wiem bo sama kiedys młoda byłam i wiem jak to wyglada :) co sie wyszalałam to moje...teraz mi sie poglady zmieniły :P wiec tymka baw sie baw poki mozesz...pozniej ci sie zmienia poglady i ci sie znudzi :P

to wyzej było dopowiedzia na to pytanie "po drugie i ironicznie - na co mi stara baba ? zmierzła , zmeczona zyciem itd."