Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tynkaaa

mam starszego faceta

Polecane posty

Gość ksdbfjkhsdbfdferferje
bmblondyn pierdolisz głupoty :classic_cool:

Gość ulalalalalalalalaalblablba
28 lat ma

zawsze mnie jednak pociagali starsi faceci sa inni , madrzejsi nie w glowie im juz gry na ps i walenie konia w necie

u mnie niestety ale tak sie złozyło ze wiekszosc moich znajomych a nawet wszyscy co są koło 40 i są to geje :P ....wiec w moim mózgu niestety ale zakodowało sie ( prawo pierwszych połaczeń) ze niestety ale nie sa dla interesujacy....mozna fajnie ciekawie pogadac ale to tyle widze w nich wszystkich geji :P chodzby był najbardziej eteroseksualny dla mnie ( w moim mózdzku) bedzie zawsze gejem i to widze przed moimi oczami....wiem bo ...... wiem :P :D

nie wiem...moze sie tak wkurzam bo za bardzo sie w to wczuwam :/ nie podoba mi sie taka obcja.... mam meza prawie w moim wieku który mnie bardzo dobrze rozumie, podnieca i jest golnie super i chyba drazmi mnie tak naprawde to ze jakis inny facet i to na dodatek o wile starszy ode mnie miał by cos ode mnie chciec....dlatego chyba tak reaguje :/ poprostu włacza mi sie jakis mechanizm obronny :P ale kazdemu by sie właczył jak by był facetem którego kocha a reszta chce go przekonac do czegos innego ;) :) wiec wiesz (wiecie) zycze wam wszystkiego naj naj naj ...wy chyba lepiej wiecie od wszystkich tu na około jacy oni są i jak przy nich czujecie a opinie reszty powinnyscie miec w dupie :) :) :)

Gość śmieszne powaga...
to nie oni są mądrzy tylko wy głupie pomyślcie przez chwilę jak was jeszcze nie było to on zajebisty 20 latek rwał takie jak wy teraz i dlatego wie jak laskę zagadać i omotać a wy lecicie jak mucha do gówna to jest obleśne ja pracuje z facetem o 10 lat starszym podrywał mnie i rzygać mi się chciało i to samo te jego "mądre" teksty ta jego "dojrzałość" ich jeszcze mogę zrozumieć bo dymają młode ale was.... żenada i każdy wam to powie dlaczego ludzie się z was śmieją? bo to jest śmieszne nie widzicie? i dziwnym trafem każdy z dziadków tych pań ma kasę...żadem biedny kurwa mam 27 lat jakbym miała kolesie 47 lat...przecież to masakra jakaś możecie sobie gadać ile chcecie to jest CHORE !!!

co pierdolę głupoty, miałem 35 lat i dziewczyna 20-letnia dla takiego faceta to zwyczajna gówniara, którą trzeba przeruchać i puścić w obieg, więcej realizmu....

"miałem 35 lat i dziewczyna 20-letnia dla takiego faceta to zwyczajna gówniara, którą trzeba przeruchać i puścić w obieg" ehhhh....życze ci abyś zdechł ... :}

dzięki za miłe życzenia, ale nie wiesz o jednym od 40 lat zajmuje się magią i potrafię odbijać życzenia, więc uważaj na siebie.......

"dzięki za miłe życzenia, ale nie wiesz o jednym od 40 lat zajmuje się magią i potrafię odbijać życzenia, więc uważaj na siebie" w magie nie wierze :) a w wierze w boga a bog nie rychliwy ale sprawiedliwy :) a tacy ludzie jak ty nie powinni chodzic po ziemi :) nie szanujesz ludzi, traktujesz jak rzeczy które trzeba wykorzystac i pojscic dalej i nadodatek sie z nich nasmiewasz.... wróci to do ciebie dlatego zycze ci smierci niz takiego cierpienia jakie sam sprawiłes :) nie zycze ci tego.... wole abys zmarł :)

Gość śmieszne powaga...
No akurat bmblondyn ma rację więc posłuchajcie sobie co o was faceci myślą. Ostatnio u mnie była ciotka z 17 letnim kuzynem tak siadłam z nim pogadać i nie wiedziałam o czy on mówi no wszystko się pozmieniało z czasów mojej młodości inna muzyka, teraz jakiś biember, szkoła też inna bo teraz gimnazjum, ja o innych filmach on o jakimś zmiechrzu nie mogłam się z nim dogadać i zaczynało mnie to męczyć. Teraz odwróćcie sytuacje jak facet starszy gada z wami to samo ma. Może mu się podobać, ale na dłuższą metę staje się męczące. Poza tym 20 letnia dziewczyna pewnie chce studiować, on już po studiach albo wcale bo kiedyś inne czasy były a jak przyjdą jego znajomi w jego wieku i zaczną wspominać a wy nie wiecie o co kaman bo to było 15 lat temu...... powiedzcie mi że to normalne.

moj jest starszy 14 lati uwaza ze to wystarczajaco

w magie nie wierze a w wierze w boga a bog nie rychliwy ale sprawiedliwy a tacy ludzie jak ty nie powinni chodzic po ziemi nie szanujesz ludzi, traktujesz jak rzeczy które trzeba wykorzystac i pojscic dalej i nadodatek sie z nich nasmiewasz.... wróci to do ciebie dlatego zycze ci smierci niz takiego cierpienia jakie sam sprawiłes nie zycze ci tego.... wole abys zmarł potrzebny jest ci dziecko psychiatra a nie forum, więc je opuść i nie zaśmiecaj. Wszystkiego najlepszego.

Gość śmieszne powaga...
Ja wiem, że są takie związki i lata mi to bo każdy ma swój rozum. I wcale nie generalizuje jest coś takiego jak różnica pokoleń czy wam się to podoba czy nie i temu nie zaprzeczycie. Facet o 20 lat starszy mógłby być spokojnie waszym ojcem. I wiem, że jak się chce i uprze to można wszystko czytałam, że ludzie się z poduszką żenią chyba w Chinach. Ale nie zaprzeczycie temu, że przeżył o wiele więcej od was, widział więcej i ma większe doświadczenie życiowe i może was wychować po swojemu. Ludzie się dobierają, żeby iść przez życie razem a nie żeby po 10 latach bycia razem za kimś po schodach siatki nosić a seks to już oblecha tacy panowie to mogą grać w reklamach leków na potencje fuuuuuuu

"potrzebny jest ci dziecko psychiatra a nie forum, więc je opuść i nie zaśmiecaj. Wszystkiego najlepszego." :0 własnie sie do niego wybieram :P

po pierwsze na pewno, tak się pisze, po drugie trzba być zdrowo trzepniętym by sobie za motto napisać epitafium z jakiegoś grobu, a tak po za tym do kapucynów z ich ostrą regułą Memeto mori, to ci daleko. Wiara w Boga i to co tak piszesz jest to też magia tylko dla ubogich i orgraniczonych , jak ty.

mblondym a ty ile masz lat? ja mam 26 moj ''facet'' 40 czy uwazasz ze nie moze mnie pokochac?

masz jakis problem z tym? bo ja nie :) po za tym dzieki prochom od psychiatry bede wyluzowana i szczsliwa i nie bede czuła presi aby "znecac sie nad innymi" i ich niecnie wykorzystywac tak jak ty :) by podniesc swoja niskąsamoocene i zapełnic pustke :) cytuje "miałem 35 lat i dziewczyna 20-letnia dla takiego faceta to zwyczajna gówniara, którą trzeba przeruchać i puścić w obieg" Po za tym "magiczne myslenie" ;) takie jak twoje jest juz samo w sobie oznaka choroby umysłowej wiec lepiej racze ci udaj sie do psychiatry.... W magie wierzyłam jak byłam nastolatka i miałam problemy z "hormonami" :) wiec moze tez powinienes sobie to zbadac :) P.S wiesz twoje komentarze mnie nie ruszaja bo wiecej rozumiem niz ci sie wydaje :) a u ciebie jak widze po mimo wieku jeszcze długa droga :)

ja nikogo nie krzywde i pomagam sama sobie aby moc kochac i nie meczyc ludzi tak jak ty to robic " "miałem 35 lat i dziewczyna 20-letnia dla takiego faceta to zwyczajna gówniara, którą trzeba przeruchać i puścić w obieg"" wiec odej w pokoju...i daj mi spokoj :)

napisałem, że 40 lat zajmuję się magią, więc na pewno nie mam 40 lat. ohhhwelllka, o co tobie kobieto chodzi, zacytowałem w swojej wypowiedzi jednego z raperów, a ty od razu życzysz mi abym zdechł, coś z tobą kobieto jest nie halo, mówiąc poważnie. Opamiętaj się bo jesteś rozchwiana psychicznie, przygłupia nastolatka, co wszystkich odsyła "do gazu"... Obok mnie śmierć przeszła tak blisko,że bliżej juz nie można, a ty , co możesz powiedzieć o śmierci nic, tak myslę.....

"Opamiętaj się bo jesteś rozchwiana psychicznie, przygłupia nastolatka, co wszystkich odsyła "do gazu"... Obok mnie śmierć przeszła tak blisko,że bliżej juz nie można, a ty , co możesz powiedzieć o śmierci nic, tak myslę....." masz racje :) ...koniec dyskusji bo widze ze do niczego nie prowadzi a nawet zajebiscie sie rozmija :) p.s o smierci wiem duzo bo sie o nia otarłam ale ty najwidoczniej znasz moje zycie lepoiej niz ja sama :) p.s. (kolejne) "rozchwiana psychicznie, przygłupia nastolatka" nastolatka nie jestem wiec nie szufladkuj mnie na dziendoby :) bo to ci bardzo łatwo wychodzi :) Argumenty mam dobre i słuszne wiec jedyne co ci zostało to powyzywanie mnie :) jedyna deska ratunku dla ciebie ....tonacy brzychwy sie chwyta... "wszystkich odsyła "do gazu"" - poprawka .... nie wszytskich...TY nie jestes wszystkimi :) dowidzenia... nie pisz do mnie... ja juz skonczyłam z toba :)

Gość śmieszne powaga...
hej mam prośbę :) bmblondyn rzuć jakimś linkiem albo książką o magii też chętnie poczytam no 40 lat to wiesz duuuużo a czym się interesujesz jeśli mogę spytać?

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
łałłł autorka pisze ze ma swoje pieniadze tzn mama mi daje:)hahahahaah nooooo faktycznie sa twoje buhahahahah

dużo , a może prawie wszystko znajduje się na moim chomiku, henryk 5710. ohhhwelllka, ale ja nie skończyłem, dlaczego, życzyłaś mi abym zdechł, co to za pomysły, a co ty możesz wiedzieć o śmierci.... ja wiem, bo jak miałem 40 lat, żona zginęła w wypadku samochodowym, a ty , żyły sobie podżynałaś , nie rozśmieszaj mnie, bo nie lubię......

:D Przebrnęłam przez ten gąszcz wzajemnych cytatów, i nie mogę się nadziwić jednemu. Mianowicie: nie widzę żeby osoby dyskutujące trzymały sie tematu. Oczywiście, mnie jest obojętne, czy młoda dziewczyna będzie ze starym zgredem, czy z rówieśnikiem lub nieco starszym od siebie. Zauważyłam jednak, że autorki tematu nie ma już od 2.stron, a przypadkowe osoby zajmują się rozważaniem czarnej magii i jej skutków ubocznych. W tej sytuacji, dochodzę do wniosku, że dzięki takim "dyskutującym osobom", to forum schodzi na psy. :O

śmierć bliskiej osoby tez przerobiłam .... wiec .... nie mów mi co to jest śmierc i co ja o niej wiem ... wiem wiecej niz ci sie wydaje w twoim ograniczonym umyśle.... P.S takim jak ty sie nie ufa, nie wierzy i nie chce takich ludzi w moim zyciu bo wystarczy jedna rzecz a wykorzystaja ja przeciwko tobie :) ... zawsze .... bo w inny sposób nie potrafia i wbij noza w plecy .... podtrzymuje moje zyczenia wzgledem ciebie i nie chce miec z toba nic do czynienia ....

gdyby śmierć przeszła blisko ciebie, nie życzyłabyś nikomu śmierci, jesteś złą głupia babą, wystarczyło sobie zrobić ze mnie jaja, a nie z grubej rury "abyś zdechł", spadaj głupi babsztylu, bo nie szanuję takich wariatek postrzelonych w rozum.

nie zalezy mi na szacunku z twojej strony bo mam go generalnie w dupie...cieszy mnie to "spadaj głupi babsztylu" bo wierz mi .... ja mam podobne odczucia co do bciebie ... nara