Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lelay

Wygońmy z kafeterii wstrętne babska

Polecane posty

Gość Lelay

Witam i proponuję wątek poświęcony kobietom, które obrzucają się błotem na kafeterii. Takim osobom powinno się zabierać komputery . Kafeteria to miejsce dla normalnych kobiet, które chcą porozmawiać, poradzić się w różnych kwestiach, móc KULTURALNIE wymienić się poglądami. Mamy natomiast mnóstwo „mądrych matek, które wyzywają, obrażają i nie przynoszą żadnych pozytywnych korzyści innym. Proszę więc „te właśnie by znalazły sobie inne miejsce na płytkie i wulgarne wypowiedzi.

Gość to forum urze
:D

Gość Lelay
O! pierwsza już jest :) Do widzenia

Gość nadaszba
Musialabys wszystkie wygonic :D:D:D:D:D

Gość to forum urze
oj nie gadaj, ile takie rozsądne tematy sa na górze? ...15 postów i by by :P ...a jak się zaczyna rzucanie mięsem, to 15 stron trzaśnięte w pół godziny .... więc nie ściemniaj , że uczestnicy forum tego nie lubią :D

Gość Lelay
ja nie lubię, strasznie mi to przeszkadza

Gość Lelay
może choć jedna zrozumie i się opanuje czytając ten wątek...

czy jesli poprawię Ci błąd językowy w wypowiedzi to też zostanę wygoniona?... :) "i nie przynoszą żadnych pozytywnych korzyści innym." korzyść może być tylko pozytywna. nie ma czegoś takiego jak korzyść negatywna.

Gość nie rozumiem cie
w jakim celu zalozylas ten watek??? bo ja mam wrazenie ze ci sie to podoba i chcesz zrobic tu taki cyrk.chamskie osoby sa,byly i beda. sa mile gdy pisza pod czarnymi nickami,gdy chca komus dowalic pisza na pomaranczowo.nie rozumiem zupelnie jaki sens mam zakladanie takiego tematu.

Gość to forum urze
taki urok forum gdzie nie trzeba się logować.... masz masę innych gdzie musisz przejść rejestracje i nie da się szybko pisać spod 10 nicków w tym 6 pomarańczowych :D .... i tam masz inny poziom, ale i na odpowiedź trzeba czekać czasem 2 dni no i nikt ci nie dowali tak bez ogródek jak tutaj... a mnie sie to właśnie podoba, taka brutalna prawda, której nikt w oczy by nie powiedział ... fakt czasem jest chamówa, ze ho ho, ale ja to filtruję ;) ... a generalnie życzę więcej dystansu ... ..to tylko forum :D

Gość nadaszba
No to jak ci sie na kafe nie podoba to mozesz isc na inne forum. Duzo jest takich (w sumie identycznych) slodko-pierdzacych, z wielkimi kolorowymi stopkami :O i ze slitasnymi fotkami babelkow :O Kafe jest jedyna w swoim rodzaju :D Tu jest totalny misz-masz, jak w zyciu, znajdziesz tu i glupkow i madrych i inteligentnych i glupich i chamskich i grzecznych. Sa towarzystwa wzajemnej adoracji ;-) sa ringi pelne kisielu, gdzie mozna (w najgorszym wypadku w pomaranczowym wdzianku) pocwiczyc zapasy :D:D:D:D:D:D Ja tam lubie kafe wlasnie dlatego :-)

Gość Lelay
Jeśli nie rozumiesz, to może jesteś jedną z nich?

Gość Lelay
nadaszba- jesteś świetnym, kolejnym przykładem.

Gość nadaszba
Lelay i co? Wyrzucisz mnie z forum? :D:D:D:D:D Mnie sie tu podoba, to ty masz jakis problem i myslisz, ze mozesz zmieniac cos, co akurat tobie nie pasuje. Nie pasuje, idziesz gdzie indziej. Na kafe jest wlasnie tak i tyle.

Gość Lelay
To ty powinnaś zmyć się z tego forum. Ono nazywa się Kafeteria, a nie "walki w kisielu". Co z tego, że tobie tu się podoba, jesteś intruzem i nikt cie tu nie chce!!!

Gość nadaszba
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość Lelay
jem kupe

Gość Lelay
:):):) tak, śmieszna jesteś.

Gość nadaszba
tak, przyznaję jestem głupia i mam gówno w zamiast mózgu

Gość nie rozumiem cie
wiesz...jak sie czyta co piszesz to az same na jezyk cisna sie najgorsze przeklenstwa.powstrzymam sie do napisania co o tobie mysle bo odnosze wrazenie ze wlasnie o to ci chodzi.okresl sie .bo jak narazie zaden wpis ci nie pasuje.nie wiem jakie leki bierzesz,ale radze brac tylko polowe bo ewidentnie ci szkodza:):):)

Gość Lelay
I to będzie najlepszy przykład tego jak można zamienić normalny wątek w niesamowicie głupią zabawę. Szkoda gadać. Naszaba, przykro mi jak spotykam takich ludzi jak ty. Mam nadzieję nie do zobaczenia.