Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Migotka 23

Gdzie zrobic 18 urodziny chlopakowi.. .?

Polecane posty

Witam Mam takie pytanie, chce urzadzic mojemu chlopakowi urodziny na 18tke, ale nie bardzo wiem gdzie, wysylajcie jakies mmiejsca i propozycje, jak wiecie, mieszkam w krakowie linki tez sie przydadza.. czekam , bede wdzieczna . chce zeby to byly urodziny od serca wielka impreza :)

zalezy jaki tym chlopaka, jesli towarzyski to w pubie lub clubie, jesli niesmialy romatyk w domu przy swiecxach romantycznie sex szamplan itp ;)

rolnik : ja mam 18 lat a nie 23, to jest calkiem inna liczba.. narka a nie znasz jakiegos takiego klubu.?? :)

Co powisz na iluminowany (2350 WAT) SZAŁ-CIAŁ-W-OBORZE. Z-PORANKIEM-NA-DWORZE. Będzie drogo, ale może być ciekawie. Jeśliś zainteresowana - zorganizujem. :classic_cool:

finansuje .? hahaha.. skoro on zrobil 18 urodziny mi to ja teraz chce jemu :0 wiem ze lepszych niz on mi zrobil sie nie da, ale chce sie postarac :).

nie nie.. ja juz nie mieszkam z rodzicami odkad skonczylam szkole i mam zawod :) teraz technikum i praca:)

Gość to skończyłaś szkołę czy
jesteś w technikum?

Czy wy ludzie nie macie czego robić ? Dziewczna pyta, zadaje konkretne pytanie, a tu się zwala banda motłochu, która koniecznie musi swoje złośliwości tutaj wysyłać. A Ty się dziewczyno takimi podludźmi nie przejmuj, bo nie są tego warci. Jaq na klubach za bardzo się nie znam, bo sam nie jestem za bardzo rozrywkowy, a kiedy miałem 18 lat to nie miałem żadnej imprezy :).

nie przejmuje sie, widac ze ludzie nie uzywaja mozgu, i pisza co popadnie.. skonczylam zawodowke, a teraz jestem w technikum.. poza tym mialam inne pytanie napisane na forum ;]

hmmm.. mysle nad jakas kolacja :) lub czyms eleganckim, jednak wole we dwoje :) po co mi tam inni do przeszkadzania :d

Gość gość
Jesli ma to być restauracja taka bardzo rodzinna to jesli mowa o Krakowie jest to zdecydowanie najlepsze rozwiązanie http://www.trzejkucharze.com/

Gość gość
Faktycznie, to jest bardzo dobra restauracja w Krakowie i na kazdym przyjeciu na którym bylismy zawsze wszystko sie świetnie udawalo.

Gość gość
Oj jesli zrobisz impreze w 3 Kucharzach to na pewno bedzie zadowolony. Do tego pewne jest to ze tam zawsze mozna liczyć na naprawde przepyszne jedzenie

Gość gość
Dlatego ja też jakbym miala wskazywac miejsce idealne własnie na takie przyjęcie to zdecydowanie bedzie to 3 Kucharzy. Super miejsce.

Gość gość
Tylko w hotelu*****, najlepiej w apartamencie dla nowożeńców.

Gość gość
Jesli jest duża rodzina to tak to niestety wyglada. Ale my tez znalezlimy bardzo fajne miejsce u nas w Krakowie http://www.trzejkucharze.com/new/ wiec tez tak naprawde nie bede sie męczyla z przygotowaniam.

Gość gość
Najlepiej jest sie zdać na znajomych którzy juz wczesniej organizowali w takich miejscach przyjęcie. I zgadzam sie ze jednak 3 Kucharzy jesli chodzi o Kraków to strzał w 10tkę.

Gość gość
Świetne jedzenie i to w całkiem sporych porcjach dają w indyjskiej restauracji Ganesh na Starym Mieście. Mimo że to centrum Krakowa, to na nawał turystów raczej tutaj nie trzeba będzie narzekać. Przytulny lokal zlokalizowany w zabytkowej piwnicy, z klimatycznym oświetleniem i hinduską dekoracją. Jest dużo miejsca, więc można nawet większą ekipą tu wpaść.