Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość saritttaaaa

DziewczyNY DORADZCIE MI Z CZYM NOSIC TĄ KURTKE

Polecane posty

Gość ----....----....-----
tę kurtkę

Gość to nie jest elegancka kurtka
a kupowanie rzeczy bez ładu i składu, które nie wiadomo do czego pasują a juz na pewno nie do tego co mamy w szafie jest trochę niepraktyczne i w efekcie bardzo drogie ;0

Gość saritttaaaa
tu jest podobno www.ochnik.pl/pl/site/1128/1145/kurtki-/-plaszcze-/-zakiety/p-58-kurtkadamska-kd211z10/ ta lee coper jest troche delikatniejsza na zywo bo na zdj wyglada na taka cieżką

Witaj.:) Mam identyczną, tyle że szarą. Uważam że jest bardzo ładna. Nosze ją ze wszystkim. Ostatnio kupiłam sobie też butki w szarym kolorze na koturnie. Razem wygląda to naprawdę ładnie. Możesz ją nosić ze wszystkim, jeansami jeśli na co dzień i jakąś chociażby najzwyczajniejszą bluzką. Noś do tego ładne buty na obcasie albo koturnie. Dodają elegancji. Jeśli chodzi o spódnice to wydaje mi się, że też się nadaje. Tyle się widzi na mieście dziewczyn, które łączą to razem i nie wygląda to wcale głupio. Ja sama często ubieram tuniki i sukienki to mojej kurteczki i wygląda to naprawdę fajnie. Zawsze dodaje jeszcze jakąś apaszkę czy szal. Żeby dodać elegancji. Do tego ładna torebka, nie sportowa. I już :)

Gość saritttaaaa
podnioslas mnie na duchu:) tez kupilas w lee coper? bo rzeczywiscie maja w katalogu inne kolory

Nie, ja mam bardzo podobną ale z zeszłego roku już i z czystym sercem mogę przyznać, że dobrze się sprawdziła. A tych wrednych zazdrośnic nie słuchaj. :)

Gość saritttaaaa
Ok! Dzieki:))

Gość kettttyypeerry
Ładna kurtka ja bym widziala sukienkce do nie ewentualnie taką zwiewną bluzke w kwiaty buty na obcasie i spodnie pumpy

Gość pola87
kupilam ta samą jest fajna tylko ja wzielam M bo nie bylo juz S i wydaje mi sie ze lekko przy duza jest

Gość serio dalas za te kurtke
7 stow?

Gość pola87
8

Gość juz nie studennntka
takie są ceny niestety naturalnej skóry

Gość turtura
Całkiem fajna ta kurtka:) Ja chyba nosiłabym ją głownie do zwiewnych sukienek, tak dla kontrastu:) Nie znoszę dosłowności w ubiorze. Sama zresztą kupiłam sobie skórzana kurtke, tylko taką bardziej klasyczną, prostą. Uwielbiam w niej chodzić