Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość k.urdupel

żaden kurdupel nie chce odwiedzić mojego forum, to strasznie denerwujące

Polecane posty

Gość k.urdupel

Czy na serio tak mało jest żałosnych kurdupli o wzroście 169cm ?? 2 lata temu założyłem forum i nikt tam się nie rejestruje do cholery!! Czy to celowa złośliwość w stosunku do mojej osoby ?? Adres forum: http://www.niscyfaceci.fora.pl/ Jak jest jakiś kurdupel, to BARDZO proszę by do nas dołączył na forum!!!

Gość k.urdupel
KURWA DOŚC MAM TEGO !!!! Co założę nowy wątek to KURWA ZERO WPISÓW !!!!! PISAĆ GNOJE KURWA !!!

Gość 158 i juz
Ja mam 158 wzrostu i jakos nie wpadam w depresje :P zapomnialam dodac ze jestem kobieta :P

Gość kobieta jest dobra
w każdym wzroście a od faceta się wymaga aby minimum te 170 cm miał!! Zresztą każdy tyle ma tylko jakieś niedorobione gówna mają poniżej albo starsi po 60-tce :P

Gość bzubzu
k.urdupel to ty jesteś tym kolesiem - informatykiem z Bydzi?

Gość k.urdupel
Tak, ja jestem tym niepociągającym kolesiem z Bydzi i mam forum o kurduplach tylko od lat nikt tam nie chce dojść i to mnie wkurwia bo to wygląda jakbym tylko ja jeden taki niski był o takim najgorszym wzroście :(

Gość bzubzu
k.urdupel To ja mam dla Ciebie superpropozycję , tylko jeszcze mi odpowiedz na jedno pytanie : nadal utrzymujesz, że facet poniżej 170 to nie facet tylko śmieć, odpad i w ogóle nie powinien mieć kobiety itd, jak kiedyś pisałeś?

Gość k.urdupel
No nie zawsze ale często tak jest. Jak koleś ma w dodatku zakola, małe stopy i do tego wzrost 169 cm to jest to zero ale tylko dla kobiet!! Normalnie może być fajny z charakteru i w ogóle dobrym człowiekiem, ale dla lasek (zwłaszcza tych atrakcyjny) będzie śmieciem i dnem to logiczne i oczywiste!! Sex z takim kimś jak ja bynajmniej do przyjemności nie należy i o tym wiem!!

Gość Laguna211
:-/ O co ci człowieku chodzi??? Weź się za coś porządnego, a nie użalasz się nad sobą. Jesteś żałosny, ale nie ze względu na wzrost. 169 czy 170 cm? Co to za różnica 1 cm??? To ledwo widać! W butach już masz min. te 170 cm jak nie więcej. Wyprostuj się, pierś do przodu i odważnie krocz przed siebie, a nie wymyślasz bzdury.

Gość bzubzu
k.urdupel Na pewno wiesz gdzie jest ulica Pod Blankami. Tam jest sklep sportowy Maximus. Teraz mam dla Ciebie zadanie bojowe : pójdź tam, i powiedz na głos swoje teorie na temat beznadziejności facetów poniżej 170. Jak sprzedający tam kolesie koncertowo obiją Ci mordę , to może coś Ci się w mózgu przestawi i zobaczysz świat w jaśniejszych barwach;-)

Gość k.urdupel
Mi chodzi tylko o to, żeby na moje forum tematyczne dla niskich kolesi coś się w końcu zaczęło dziać!!! Bo to wygląda jak narazie tak, jakby innych niskich nie było tylko ja sam jeden :( A najgorszy wzrost to 169 cm, już lepszy jest koleś co m1 168 cm!!

Gość Laguna211
:-/ Potrzebny ci dobry psychiatra.

Gość bzubzu
k.urdupel Czytałem Twoje forum jakiś czas temu i sorry - po prostu nudne smęty , tak jak we wszystkich Twoich tematach tutaj ( a czytałem chyba większość ).

Gość bzubzu
Laguna211 Zaraz Ci napisze, że u jednego już był ,ale co tam psychiatra może wiedzieć, jak sam jest wysoki. Na moje to on potrzebuje kopa w rzyć.

Rany. Kolego kiedyś widziałam Twoje zdjęcie i nawet napisałam, że nie masz jakichś wielkich powodów do kompleksów. W mojej pracy jest paru facetów niższych od Ciebie i jakoś nie umartwiają się tylko żyją normalnie.

Gość K.urdupel
Szlachetny, jeśli jesteś po pięćdziesiątce to nie dziwię Ci się... Jeśli ja dożyję 50 lat, to oddałbym wszystko aby mieć przynajmniej te 165 cm, ale jak znam życie będę miał 159 cm bo niski szybciej się skurczy niż wysoki :(

Gość bzubzu
Szlachetny Bo 160 to normalny wzrost, jakbyś miał 169 to na pewno Twoja kobitka by Cię wyśmiała.

Gość K.urdupel
Szlachetny, na bank jeszcze urośniesz i conajmniej te 170 cm będziesz miał, gwarantuję Ci !! :) A ja już idę w dół... mam 26 lat

Gość K.urdupel
169 cm jest żałosny chociażby z tego względu, że koleś mając tyle cm NIE MOŻE z kobietą uprawiać pozycji 69 ze względu na konflikt liczbowy !!! No bo jak sobie to wyobrażacie: koleś kurdupel 169 cm i pozycja 69? To kpina jakaś!! A coraz więcej lasek uwielbia tą pozycję, niestety... :(

Gość bzubzu
Kurdu - jak komuś odpisujesz, to piszesz wszystko na nowo, czy po prostu robisz kopiuj-wklej ze swoich starych tematów?

Autorze. Ciekawe czy się kiedyś spotkamy na ulicy. Twoim problemem nie jest wzrost tylko psychika. I nie pieprz, że jest inaczej bo jakoś wielu facetów jest niższych od Ciebie i nie marudzą.

Gość bzubzu
Boratka Nie ma potrzeby mu tłumaczyć. Jak koleś jest niski i ma z tym problem, to tylko terapia szokowa może mu pomóc. Tłumaczeniem nic nie zdziałasz. Sprawdzone und potwierdzone osobiście;-)

Gość K.urdupel
Boratka, wątpię że się kiedykolwiek spotkamy!! A ile ty masz wzrostu i jak duże stopy ?? Bo jeśli jesteś wysoka i masz stopy powyżej 40 to oddałbym wszystko aby Ciebie nie spotkać!!!!

Mieszkamy w tym samym mieście i widziałam Twoje zdjęcia, więc raczej rozpoznam Cię:) Nie jestem wysoka i nie mam wielkiej stopy. Ale to nie ma nic do rzeczy. Ja nie mam takich kompleksów

Gość K.urdupel
No skoro widziałaś moje zdjęcie to przyznasz fakt że nie jestem pociągający dla kobiet... po prostu mam taki typ i już!! Nie podobam się fizycznie kobietom, nie mam nic a nic w wyglądzie co by je przyciągnęło i właśnie dla TAKICH ludzi jak ja stworzyłem celowo to forum. Tyle tylko, że pewnie mało takich ludzi jest, skoro nikt nic nie pisze i się nie rejestruje :( Najwidoczniej każdy inny kurdupel ma w sobie to coś co przyciąga pani, a ja nie mam nic a nic!!

No z wyglądu to do mojego byłego jesteś podobny. I on też więcej niż 170 cm nie ma. Jak widać wygląd Cię nie dyskwalifikuje bo nie jest były z powodu wzrostu czy wyglądu tylko zbyt imprezowego stylu życia. Charakter masz mazgajski i to odstrasza