Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asssssssfasfasfasf

I znowuż nie mogę zasnąć :(((

Polecane posty

Gość asssssssfasfasfasf
Codziennie rano patrząc w lustro zastanawiam się dlaczego Bóg zrobił mi taką krzywdę.Płacząc-patrzę w lustro na swój wielki nochal niczym dźwignia od karuzeli.Przyglądam się mojemu szpetnemu ryjowi oraz penisowi przypominającego tik taka z kiosku za rogiem.

Gość asssssssfasfasfasf
Na reszcie :) poszła pewnie kundla wyprowadzić :P

Gość asssssssfasfasfasf
A jednak nie :(

Gość Kaboom
Moj wraca za 3 miesiace:( znam ten bol...

chodzi mi o to ze ja tez wraca za miesiac i bede prosil na kolanach kupie jej 100 kwiatow i w ogole chyba bede kleczal cala noc pod jej domem zebypokazac jaki jestem zakochany myslicie ze pomoze?

Gość asssssssfasfasfasf
Nikt mnie nie lubi, wszystkich obrzydzam, dlatego obrażam kobiety na babskim forum. To wszystko przez to, że jestem kryptogejem i nie wiem co to kultura osobista. :o

Gość asssssssfasfasfasf
Tak sobie myślę, że jestem ohydniejszy od tego ''kundla''. On ma przynajmniej ogonek a ja co? Jakiegoś patyczka w gaciach.:o

Gość asssssssfasfasfasf
Co jak co,ale kobiet nie obrażam :P Co najwyżej krnąbrne nastolatki jeszcze dziewice które się podszywają,ale takiego czegoś nie nazwałbym nigdy kobietą ;P

Gość asssssssfasfasfasf
Po treningu ochoczo zakradam się do obory mojego sąsiada Wieśka i ciągnę wszystkie krowy po kolei za ogon wyobrażając sobie, że kręcę dźwignią w programie MILIONERZY.

Gość asssssssfasfasfasf
To już wiem dla czego spędzasz całe dnie na kafe-bo ty(świadomie z małej :P) wieśniaczka jesteś hehe

Gość asssssssfasfasfasf
Dla mnie nastolatki to rzecz. ''Takie coś''. Swoimi wypowiedziami tylko udowadniam swój debilizm i brak kultury osobistej. :P

tak polak zakochany na maksa zrobilem glupstwstwo ale chce naprawic to co zepsulem bo docenilem co stracilem dlatego chce wlaczyc i zrobic wszystko to co jakies orginalne pomysly?

Gość asssssssfasfasfasf
Źle się wyraziłem-chodziło mi dziecko tylko o ciebie!!!!!!!! Bo to ty jesteś pojebana a nie ja.I nie próbuj tu ze mnie zrobić na siłę chama bo taki nie jestem-a że zaczęłaś to już twoja wina :P

trolle dajcie sobie juz spokój , bo wasze wypociny juz nawet polotu i fantazji nie maja . DOBRANOC

Gość asssssssfasfasfasf
Kiedy już mi się znudzi, naklejam każdej ze świń karteczkę z imieniem i nazwiskiem jakiegoś sławnego polityka. Zamykam oczy i którą świnię jako pierwszą pociągnę za ogonek, takim politykiem jestem.Czyż to nie cudowne, że czasami ze zwykłego śmiecia i pustaka mogę zmienić się w światowca?

Gość asssssssfasfasfasf
Trol jest tu tulko jeden w osobie jakieś sfrustrowanej małolaty a ja i tak nie śpię to się zniżę do jej poziomu(poziomu dżdżownic) i sobie popiszę ;P

Gość asssssssfasfasfasf
Jankesa mała szmato idź sprawdzić czy cię nie ma gdzie indziej A ja dalej będę kontynuował moje przemyślenia: A więc nazywam ludzi pojebanymi, gdyż prawda w oczy kole. :D Nie umiem bronić się inaczej, jak tylko wyzwiskami i swoim prostactwem. I kto tu jest pojebany? No ja. Na starość będą doić spermę z mojego penisa i wyrabiać z niego oscypki dla szczurów. Nie,nie dla ludzie, bo by jeszcze złapali jakiegoś syfa.

Gość asssssssfasfasfasf
Zobaczcie jaki zasrany ze mnie debil. :) Siedzę w nocy na BABSKIM FORUM i gadam do siebie. :) Hahaha.

Gość asssssssfasfasfasf
Masz mała 18 lat i tyle w tobie chamstwa i wulgaryzmów :( Skąd takie coś się bierze??-zły dotyk??Ojciec cie smyrał czy co??

Gość asssssssfasfasfasf
Jestem chory psychicznie, byłem już w domu bez klamek, ale uciekłem i jestem z tego dumny!:P Mam depresję, schizy, nerwicę, a ponadto piszę sam do siebie na forum dla kobiet. Podkreślam: DLA KOBIET! Skoro nadal tutaj będę właził, utwierdzę się w przekonaniu, że jestem kobietą. :)

Gość asssssssfasfasfasf
Idiotko przecież nikt poza mną i tobą tego nie czyta,więc może zmień nick i mnie styraj w prost.A nie wysilasz się żeby coś głupiego wymyślić co nie jest śmieszne i nikt tego nie czyta :P Czy się boisz??

Gość asssssssfasfasfasf
Potrafię wytykać innym, że tyle w nich chamstwa i wulgaryzmów, ale nie widzę za chuja tego, że sam jestem totalnym zerem i pierdolonym chamskim kretynem, który nie ma szacunku do młodszych. Przepraszam, ale w domu mnie tego nie nauczyli. Tata ciągle w rozjazdach, a mama przyprowadzała do domu coraz to nowych wujków.

Gość asssssssfasfasfasf
Jak to forum dla kobiet to co tu robi takie dziecko jak ty??Jeszcze nastolatka to nie kobieta!!!!!

Gość asssssssfasfasfasf
ciebie mam się bać? takiego zera? nie schlebiaj sobie idioto!

Gość asssssssfasfasfasf
Hehe dobrze że chociaż mi humor poprawiasz :) dziękuje

Gość asssssssfasfasfasf
dziecko? nie pierdol głupot patałachu! laska która ma skończone 18 to kobieta, ale debil który ma 23 ciekawe co tu robi?!

Gość asssssssfasfasfasf
Na miano kobiety trzeba sobie malutka zasłużyć!!Nie każde barachło z cyckami może nią zostać :P

Gość asssssssfasfasfasf
Kobieta hehe dobre mi żarty :P Kobieta miała przynajmniej jednego partnera seksualnego i się szanuje nie tak jak ty/