Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asssssssfasfasfasf

I znowuż nie mogę zasnąć :(((

Polecane posty

Gość asssssssfasfasfasf
I jak dla ciebie to pan inżynier-czyli coś czego w życiu nie osiągniesz :P Chamka z ciebie jak ich mało!!!!!!!!

ja codziennie zasnac nie moge...codziennie musze sie zmuszac zeby nie zasnac.. o 3.15 w nocy na Angielski czas [ w Polsce 4.15 ] wraca moj narzeczony i jak otworze mu drzwi, i jest juz przy mnie wtedy normalnie zasypiam,spokojnie;]

ja codziennie zasnac nie moge...codziennie musze sie zmuszac zeby nie zasnac.. o 3.15 w nocy na Angielski czas [ w Polsce 4.15 ] wraca moj narzeczony i jak otworze mu drzwi, i jest juz przy mnie wtedy normalnie zasypiam,spokojnie;]

Ludzie zróbcie sobie czarne nicki, bo teraz jak to czytam, ni ch...a nie rozumiem, kto jest kto i gdzie podszyw podszyty. A w ogóle wpłacajcie pieniążki na katolicki głos w waszych domach, bo ta prawda ma ryja waszych datków, w dupę węża, i dołóżcie na fundację, bo Tatuś Dyrektor nie będzie starym rzęchem jeździć!!!!!

Gość asssssssfasfasfasf
Spoko, skoro nic do ciebie nie dotarło i nie wiesz co to jest kultura, to nie mam o czym z tobą dyskutować. Obrażać się nie pozwolę i to na pewno nie jakiemuś impotentowi który bawi się na babskim forum bo nawet nie ma kogo ruchać w realu. Przejrzyj to co piszesz i zastanów się kto tu jest barachłem. Jeśli po tych wyzwiskach na mnie ulżyło ci to spoko. :) Szkoda tylko, że dowartościowujesz się w taki marny sposób. Ale cóż...twój poziom mieści się na wysokości podłogi.Nawet szkoda dalej podszywać się pod takiego chuja, bo jak widać nie umie czytać ze zrozumieniem.

Gość asssssssfasfasfasf
Znajdź sobie definicję kobiety i sprawdź czy jest tam coś o ruchaniu debilu skapciały! Śmiejesz się z tego, że jestem dziewicą i pierdolisz, że się nie szanuję. Ale z ciebie mosiek. Żadna ci nie chce dać dupy to się wyżywasz na innych? OMG, żalowo.pl. Siedź sobie tutaj dalej. Nie ma to jak imitacja faceta siedząca na forum dla kobiet.Żałosny pedał z ciebie i zero kompletne.Ty nie jesteś chłopem ty jesteś obojniakiem.Łeee...nie dotknęłabym takiego kijem.:o Bleeeeeee. Narty kosmito! Teraz możesz pierdolić sam do siebie.

Gość asssssssfasfasfasf
Teraz to już w cale nie zasnę hehe tak mnie rozbawiłaś Dziecko widzę że się uraziłaś tym co pisałem bo takiej wypowiedzi się nie spodziewałem nawet po tobie :P Sam zaczęłaś być chamska i wulgarna wiec co się dziwisz że tak reaguję(i to byłaś bardziej chamska niż ja)-ja wychodzę z założenia że chamstwo trzeba zwalczać chamstwem,więc jak ktoś jest tak niemiły jak ty dla mnie to je jestem nie miły dla ciebie. I sam się naśmiewasz że niby jestem prawiczkiem a dziwisz się że ci wytykam dziewictwom,jakaś dziwna jesteś-widać że bardzo zapatrzona w siebie i tylko patrzysz co o tobie napisali a nie co ty sam napisałaś. I te forum przestało być typowo kobiecym od kiedy padł pierwszy temat typu "panowie powiedzcie .." więc twój argument jest śmieszny ;P Ale nie dziwię się w cale bo widziałem twoje inne wypowiedzi i widać ze małolata z ciebie!!!!!!

Gość asssssssfasfasfasf
Wybacz że tak późno odpisałem ale coś kafe szwankowało :P

Gość asssssssfasfasfasf
A i zapomniałem o wyzwiskach hehe normalnie jakbym wrócił się do podstawówki hehe dawno się tak nie uśmiałem :) Ale to tylko świadczy o twoim poziomi a raczej o jego braku :P

Gość asssssssfasfasfasf
I zostawił mnie samego :( A już myślałem że 18 lat do czegoś zobowiązują i będzie wstanie napisać coś mądrego,ale niestety się zawiodłem :P

Gość Kawa czy herbata? XD
O BOŻE A CO TO??????????????????

Gość asssssssfasfasfasf
Kawa czy herbata? XD Ja też nie wiem :P Jakaś małolat chciał się pobawić chyba.

JA MÓWIĘ O TOBIE WSZYSTKO PRZECZYTAŁAM I JESTEM W SZOKU NAZYWASZ JA MALOLATA A SAM CO??? ZWALCZANIE CHAMSTWA CHAMSTWEM??? TYM CO NAPISALES POKAZALES ZE WYGRALA I MIALA RACJE!!!!!!!!! DZIWISZ SIE ZE POSZLA???? A CO MOZE MIALA PODZIEKOWAC ZA TO ZE POTRAKTOWALES LASKE JAK SMIECIA???? NAPISALA WIELE MADREGO I DOBRZE ZE POSZLA BO NAJWYRAXNIEJ TY LUBISZ SIE KLOCIC!!!!!

Gość SacryficaI Suicide
no dokładnie. facet uważa się za wszechwiedzącego i potrafi tylko besztać. po prostu żenada.

Gość asssssssfasfasfasf
Kawa czy herbata? XD Nie prawda z tym że lubię się kłócić,ale nie będę dawał się tak podszywać jakiejś dziewczynce A czy czasem to nie ty??-sama zmiana nicka i pisanie z dużej litery nic nie zmieni :P Ja się cieszyłem że już sobie poszła tylko szkoda że tak późno,nawet o to prosiłem,ale widać prośba nie poskutkowała i trzeba było być tak chamski jak ona!

Gość asssssssfasfasfasf
A czy ja to zacząłem??Ma na co zasłużyła :P

to juz skończ wywody , Ty genitalmen . teraz nie próbuj , za pózno

Gość Podszywkazzzzz
Bo ja tak z milosci do Ciebie...

PISZE TAK JAK MI SIE PODOBA I NIE MARTW SIE BO TEZ SOBIE ZARAZ POJDE JESTEM UCZULONA NA CHAMOWE!!!!!!!! GDYBYS NIE LUBIL SIE KLOCIC I BYL TAKI DOJRZALY JAK UWAZASZ TO NIE REAGOWALBYS NA TAKIE ZACZEPKI!!!!!!!!! PISZESZ TU COS O PODSTAWOWCE A ZOBACZ JAKICH SAM UZYWALES WYRAZOW W STOSUNKU DO LASKI!!!!!TAKI SWIETY JESTES MYSLISZ???? NO TO SIE GRUBO MYLISZ ZEJDZ NA ZIEMIE!!!!!

Gość SacryficaI Suicide
jasne.ma na co zasłużyła. i co?ulżyło ci chociaż że pojechałeś po lasce która cię nie trawi? podjarałeś się że pierwsza skończyła z tobą gadać?no to ci współczuję człowieku.

Gość asssssssfasfasfasf
Kawa czy herbata? XD Ja się nie umarzam za świetnego to raz! Moje słownictwo wiem jakie jest-ubogie,ale nie jestem tak wulgarny i bezczelny jak ona. I pisałem z nią wcześniej to teraz się specjalnie małolata zaczęła podszywać pomimo iż wyraźnie napisałem że proszę żeby tego nie robiła.To co miałem jeszcze zrobić??Tym bardziej że już mi zaśmieciła temat i tak już nie spałem wiec mogłem "pójść w jej grę" bo i tak się nudziłem-ona sam do tego dążyła. Ja tu się nie czuje winny!

Gość Levvi87
Ludzie dajcie spokoj malo to matolow po swiecie sie kreci Oto jeden z nich

Gość asssssssfasfasfasf
SacryficaI Suicide Nie ja się niczym nie podjadałem bo nie mam z czego i nie znam jej na szczęście,ale dostosowałem się do niej i stąd takie moje pisanie :P

Gość asssssssfasfasfasf
jem kupę. kupa jest smaczna. szczególnie dobra jest taka biegunkowata, żółta a wręcz zielona. ale tak zbita tez bywa dobra. wazny jest zapach.

Gość asssssssfasfasfasf
jestem tez trichotillofagiem i jem włosy. najlepsze sa takie grube np z brwii lub łonowe. albo takie grubsze z głowy, z okolic karku.

JASNE POJSC W GRE I ZROBIC Z SIEBIE CHAMA??? OTO CI CHODZILO???? CHYBA JAK MASZ POMARANCZOWEGO NIKA JAK JA TO LICZYSZ SIE Z TYM ZE KAZDY SIE MOZE PODSZYC??? NIE RAZ I NIE DWA JA MIALAM SWOJE PODSZYWY I NAWET SMIESZNE BYLY A TY ROBISZ Z TEGO TRAGEDIE NA POL KAFE!!! NAZYWASZ JA MALOLATA I DZIECKIEM ALE TY ROZUMOWO STARSZY NIE JESTES!!! MOZE WIEKIEM TAK ALE MOZNA MIEC I 100 LAT A BYC DURNIEM I GLUPKIEM WIEC ZDECYDUJ SIE CZY WOLISZ BYC DOJRZALY CZY DZIECINNIE GLUPI

Gość SacryficaI Suicide
tylko wiesz co? problem jest taki-ja też jestem facetem i nawet gdyby laska wyjechała mi z takim tekstem to nie zareagowałbym tak a wiesz dlaczego??? bo jak się jest dżentelmenem to zawsze i w każdej sytuacji. kobieta to kobieta. kobiety się szanuje. ale ty tego nie pojmujesz. ta dobrze że jej nie znasz bo jakbyś się tak zachował w rl to by miała uraz do wszystkich facetów przez jednego chama. ech.

Gość asssssssfasfasfasf
sratatata rucham brata. bym cyk cyk, dochodzę w mig. spuszczam mu się na lędźwia. uuuuh uuuuuuuuuuuuuuuuuh ale było dobrze. moje jądra pulsują prącie sztywnieje. oooooooooooohhhhhhh!

Gość Levvi87
No mowilem ze matol Wkurwil sie bo mu dziewczyna pojechala po calosci Jakby sie tym nie przejal to by odpuscil ale go zabolalo hahahahahahaha