Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asssssssfasfasfasf

I znowuż nie mogę zasnąć :(((

Polecane posty

Gość asssssssfasfasfasf
Kawa czy herbata? XD Ogólnie to też nie reaguję na podszywy,ale z nią wcześniej pisałem i wiedziałem że to jest ona.I ona chamsko wykorzystywał to o czym wcześniej pisaliśmy,więc tak jak już pisałem dostosowałem się do niej.I nie uważam żebym był bardziej chamski od niej,ale ja taki nie mogę być a ona może bo ma 18 lat i ja jestem starszy-tak??Tylko że te 18 lat powinno do czegoś zobowiązywać i powinna się należycie zachowywać!!

Gość Kawa czy herbata? XD
A TE PODSZYWY CO TU TERAZ WESZLY TO MADRZEJ PISZA NIZ TY AUTORZE

Gość asssssssfasfasfasf
Levvi87 Ją zabolało bo ona przestała pisać i napisała na koniec swój wywód :P

Gość asssssssfasfasfasf
Kawa czy herbata? XD Widzę że z tobą też się nie da normalnie pisać i próbujesz być chamska jak ona-widziałaś jak się rozmowa z nią skończyła,wiec po co zaczynasz??

JASNE BO NAJLEPIEJ ZAWSZE JEST POWIEDZIEC ZE JA TO JESTEM LEPSZY A TAMTEN TO GORSZY BO COS TAM!!! TO JEST CZYSTA HIPOKRYZJA I TYLE. ZASTANOW SIE ZE BEZ POWODU BY SIE MOZE NIE PODSZYLA. MOZE CHCIALA SMIESZNIE A JAK JA ZAATAKOWALES PO CHAMSKU TO CO MIALA ZOSTAC DLUZNA???? TY JA MOGLES STAD WYGANIAC ( WIDZIALAM NA PIERWSZEJ STRONIE ) I WYZYWAC A ON CO MIALA SIEDZIEC CICHO??? NO ZASTANOW SIE

Gość asssssssfasfasfasf
podniecaja mnie tybetańskie kozy, małe dziewczynki chinki-czikulinki i klocki hamulcowe mojego beemwej.

Gość Levvi87
Przestala pisac bo cie olala nie widzisz tego Glupia to by byla jakby zostala i dalej sie z toba klocila A laska pokazala ze potrafi olac faceta Szczegolnie faceta ktoremu brak oglady i samokrytycyzmu

Gość SacryficaI Suicide
tylko wiesz co? problem jest taki-ja też jestem facetem i nawet gdyby laska wyjechała mi z takim tekstem to nie zareagowałbym tak a wiesz dlaczego??? bo jak się jest dżentelmenem to zawsze i w każdej sytuacji. kobieta to kobieta. kobiety się szanuje. ale ty tego nie pojmujesz. ta dobrze że jej nie znasz bo jakbyś się tak zachował w rl to by miała uraz do wszystkich facetów przez jednego chama. ech.

Gość asssssssfasfasfasf
Kawa czy herbata? XD Pisałem Ci że już wcześniej z nią pisałem i była równie chamska i dla tego zauwarzyłem że ten podszyw to ona.I widziałem też jej inne wypowiedzi i często jest jak piszę pod swoim pomarańczowym nickiem to kogoś tyra bez zapoznania się z całą sprawą to jej tak nie broń bo nie które panny tu siedzące zasługują na co nieco

Gość asssssssfasfasfasf
SacryficaI Suicide A ja nie jestem dżentelmenem tylko człowiekiem i szanuję osoby które należy szanować.A nie każda kobieta na to sobie zasługuję-prostytytukę z wyboru też uważasz za normalną kobietę której należy się szacunek??Bo ja z takimi nawet bym nie rozmawiał!

Gość asssssssfasfasfasf
Co wy??W jakieś poczucie winny chcecie mnie wpędzić lub wmówić że jestem inny niż jest w rzeczywistości?? Przecież po niej to spłynęło tak samo jak po mnie :P

NO TO CIEKAWE ZE JUZ DRUGA OSOBA CI TUTAJ NIE PASUJE ZASTANOW SIE CZY TO Z TOBA JEST WSZYSTKO W PORZADKU BO JAK NA RAZIE ROBISZ Z SIEBIE ANIOLKA I MALEGO CHLOPCZYKA KTOREGO KTOS SKRZYWDZIL I TA PANI CO GO SKRZYWDZILA JEST SUKA I NALEZY JEJ SIE KARA ECH DZIECINNE ALE COZ CZYLI NIBY CO??? SKORO WIEDZIALES KIM JEST TO MUSIELISCIE ZE SOBA KIEDYS PISAC BO TAK TO BYS JEJ NIE POZNAL I CO OD RAZU NIBY WTEDY NA CIEBIE NASKOCZYLA??? WYZYWALA CIE I ZWIERZALA SIE ZE JEST DZIEWICA??? PFFF

Gość SacryficaI Suicide
chcemy ci otworzyć oczy. ale ty zdaje się masz generalnie gdzieś to co ktoś mówi.liczysz się tylko ty i twoje zdanie a reszta się nie zna. kawa czy herbata nie dyskutuj z nim bo zjedzie cię jak tą małą. i tak do niego nic nie dotrze on ma umysł dziesięciolatka. myśli że laska poszła bo się wkurzyła. do niego nie dociera że po prostu go olała bo kłócić się dłużej nie chciała. on się cieszy bo myśli że ją przestraszył. haha dobre. nara wam ludzie. czytać się tego nie chce dalej.

Gość asssssssfasfasfasf
Kawa czy herbata? XD Ja tylko pisałem żebyś nie była taka zaraz chamska skoro nie znacz do końca całej sytuacji :P Pisaliśmy normalnie do momentu gdy sama zażartowała i ja też zażartowałem,ale ona nie zrozumiała mojego żartu i tak się to skończyło.Podczas tego normalnego pisania napisałem jej coś o sobie i ona to wykorzystała podszywając się i dla tego wiedziałem że to ona. I napisałem jej w pros żeby się chamsko nie podszywała-nawet prosiłem o to,ale ona tego nie potrafiła jak widać zrozumieć.

Gość asssssssfasfasfasf
SacryficaI Suicide Stary,mi to zwisa i powiew czy mnie olała,czy się przestraszyła jak to napisałeś czy coś jeszcze innego.Nie chcesz tu pisać to nie pisz ja Cie nie zmuszę.

JA TAM NA POCZATKU WPISOW DZISIAJ WIDZIALAM TYLKO ZE NAPISALA COS O TWOIM TRENINGU I O PRAWICZKU!!! NIE MOGLES TEGO ZIGNOROWAC ALBO ZAZARTOWAC??? TO ZE NAPISALA ZE JESTES PRAWICZKIEM TO TAKIE CHAMSKIE??? TY SIE WKURZYLES ONA TEZ I SIE POTOCZYLO JAK WIDAC!!! SADZAC PO TWOIM ZACHOWANIU ZARTY MASZ NIEWYBREDNE TRZEBA WIEDZIEC Z CZEGO MOZNA ZARTOWAC A Z CZEGO NIE WIEM JAKIE SA KOBIETY ALE COZ ROB JAK UWAZASZ BAJJJ

Gość asssssssfasfasfasf
Widzę że się nie zrozumieliśmy :P No ale cześć :)

Gość Levvi87
Ale patrzcie jaki cwaniak Teraz sie ktos podszywa i on nie reaguje Moze sam sie pod siebie podszywa buahahahahahaha Ktos tu pierdoli ze on ciagnie bratu chuja a on nic Nie ma pretensji Dziwne prawda hahahahaha

Gość Levvi87
Eee wszyscy poszli Zostal sam autor To ja ide bo z glupim nie bede gadal Narciarz

Gość asssssssfasfasfasf
Levvi87 Ja się tylko dostosowałem do ciebie ;P

Gość Levvi87
Nie wiem co ty tam pierdolisz Ale ja ide bo nikt tu madry nie zostal Jak chce zobaczyc pajaca to pojde do cyrku Buahahahahahahahaha Nara ci zarcie losu

Gość asssssssfasfasfasf
Masz racje-nikt tu mądry nie został.Zostałem tylok ja i ty hehe

Gość Levvi87
Tylko ty Bo ja stad ide Kawka i ten na s dobrze gadali A teraz poszli i nudy tutaj Wiec nara!

Gość marioka86
Zobaczcie jaki bezczelny cham!!Co on jej napisał tej dziewczynie :(