Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panowie dlaczego.....

Dlaczego brunetki są najbardziej atrakcyjne??

Polecane posty

Gość panowie dlaczego.....

możecie napisać konkretnie, co mają lepszego od blondynek? i dlaczego są bardziej pociągające?

Gość sjskkkakak
brunetki sa paskudne

Gość taka_jedna_sobie......
jestem brunetką i nie jestem paskudna... podobno są bardziej tajemnicze.. ale to już kwestia gustu.. jeden woli blondynkę a drugi brunetkę.. jeszcze inny rudą :) ja już wszystkie kolory przerobiłam :)

Gość do tej wyżej........
czyli nie jestes brunetką. Autorka miała na myśli ORYGINALNĄ brunetkę, a takich wcale wiele w Polsce nie ma. Same podróby :o

Gość 3424
To prawda, że są bardziej tajemnicze, mają ciemniejszą karnację, więc nie opalają się na czerwono jak prosiaki, a w ich ciemnych oczach jest taka głębia.

ja jestem naturalną brunetką...tzn farbuje włosy o żeby były bardziej wyraziste ale mam swoje kruczoczarne włosy od dziecka..

brunetka = się ciemne oczy?? :/ skąd ta teoria?? ja jestem brunetką o niebieskich oczach.. :/

Gość karina211111111
nie uważam żeby były bardziej atrakcyjne :P brunetki są może bardziej pospolite od naturalnych blondynek .. no i bruneci i południowcy to szczegolnie za blondynkami szaleją:P ale ja w sumie myślę ,że to też nie zalezy od koloru włosów może być ładna i brzydka blondynka tak samo brunetka może blond ma ta przewage ,że bardziej facetom sie kojarzy z seksem

Gość ma rację karina211111111
Brunetki wcale nie = piękności, a blondynki = paskudy. Jest wiele naprawdę brzydkich brunetek i wiele pięknych blondynek i odwrotnie!

Gość ma rację karina211111111
Tylko, ze nie wszystkie blondynki mają jasna karnację :o A jest tez dużo brunetek z jasną...ech, to generalizowanie :o

Gość klllllllllllllll
a ja jestem brunetką z jasną karnacją i niebieskimi oczami. i co ty na to? jakiś wybryk natury pewnie twoim zdaniem jestem:) hehe:) bo jak to tak, że brunetka nie ma ciemnych oczu i cery? hehe:)

Gość klllllllllllllll
i Karina ma rację. bruneci zazwyczaj szaleją za blondynkami a blondyni za brunetkami. ja mam blondyna i zauważyłam taką jakąś prawidłowość.

ja blada, czarne włosy, niebieskie oczy mam faceta bladego bruneta :) brązowe oczy.. nie wiem..

miałam blond włosy, miałam ciemne i rude :) z moich obserwacji wynika, ze faceci lubią jednak blondynki :))))) nie wszyscy, mój lubi brunetki, też jest brunetem, ogólnie moi koledzy wolą czarnulki, ale jednak ta blondyna... :)

Gość panowie dlaczego....
Agnet - miło jest poznać Twoje zdanie, bo miałaś już różne kolory włosów :) Dlaczego niby facetów mogą pociągać blondynki? przecież one nie wyglądają na takie dojrzałe i seksowne jak brunetki? Co się konkretnie za tym kryje?

Gość brwi i żesy
mają ładniejsze

Gość o włosach łonowych
nie wspominając. blondynki bleeeeee

Gość kwasna cytrynka
a co powiecie na temat tych rudych?

Gość ciekawy temat. .
..

Gość sdfgfghhjjhgf
jestem blondynka i zazdroszcze ciemnowlosym ladniejszych mocniejszych brwi i wlosow na glowie (ale nie zazdroszcze mocniejszego owlosienia na innych czesciach ciala) oraz ciemniejszej karnacji/jednolitej cery (wiem ze to nie regula ale jednak. moze i spotyka sie na ulicach wiele blondynek z ladna skora itd ale wiekszosc z nich jest farbowana.

Gość do Metrigotona.
Widać, że temat Cię jakoś przyciągął, skoro na niego wszedłeś :D Skoro już tu jesteś, to lepiej napisz, jaki jest Twój gust, a temat jest chyba celowo tak sformuowany, żeby co niektórych powkurzać, jak widać udało się ;)

Gość Nie martw sie autorko
Kurwa własciwie tez mnie to zastanawia...dlaczego wiekszosc Panow ugania sie za kruczoczarnymi panienkami :classic_cool:...

Gość Nie martw sie autorko
Nie ma to jak rasowa (nietleniona) błekitnooka blondyneczka :classic_cool:

Gość kojrojrto
zapamietajcie sobie że nie ma brunetek z niebieskimi oczami- o byciu brunetką nie decyduje mocno czarny kolor włosów tylko generalnie ciemne włosy ciemna oprawa oczu i ciemna tweęczówka. Jak masz ciemne włosy ale niebieskie oczy to nie jestes typem południowym i nie jestes brunetką-matko nigdy sie ludzie nie nauczą...:O

Gość heheh dzięki :)
dzięki za wsparcie :D

Gość bzdura powyzej
okreslenie "brunetka" jest okresleniem koloru wlosow. Brunetka, nie znaczy "osoba o poludniowej urodzie", tylko "osoba o brynatnym kolorze wlosow" (nie mylic z czarnym). Jesli wiec ktos jest brunetem, to bedzie nim, niezaleznie od koloru oczu. I sa brynetki z niebieskimi czy zielonymi oczami. A wracajac do pytania zawartego w tytule, to na pewno nie mozna powiedziec, ze brunetki sa generalnie najbardziej atrakcyjne, ale jest im zdecydowanie latwiej o ta atrakcyjnosc niz blondynkom, bo zwykle ciemna oprawa twarzy, niech to beda wlosy, wyostrza jej rysy. Poza tym brunetki maja zwykle ciemne brwi i rzesy, czyli to, co naturalne blondynki musza robic makijazem, zeby ich oczy nabraly wyrazu. A wiec brunetkom blizej jest do makijazowego idealu, bez stosowania kosmetykow takich jak tusze do rzes, ciemne cienie czy kredka do brwi.

Gość bzdura powyzej
oczywiscie mialo byc "brunetki" :)

Gość kojrojrto
to własnie ty piszesz bzdury - brunetki musza miec ciemne oczy, jak ich nie masz jesteś szatynką

Gość do Metrigotona
a w jakiej kwestii masz gust? :D możesz napisać jakie dziewczyny szczególnie Ci się podobają? byłoby to cenne dla ogólnej wiedzy psychologicznej... może obalisz różne stereotypy..