Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panowie dlaczego.....

Dlaczego brunetki są najbardziej atrakcyjne??

Polecane posty

Gość a ja wiem..
zgadzam się, brunetki są takie męskie :O

Gość Ewelina89.
Marina Łuczenko Monica Bellucci

Gość hmm... hmm
nie sa

Gość aleeeello
nie zgadzam sie,że brunetki leca na kasę tylko 98 % blachar to blondyny tlenione w miniówach

Gość eks blondyny
Ruchają się tak samo tylko mają Murzyńskie odwały jak dzikuski z buszu i lubią zboczone się ruchać tylko na pieska od tylca.

Gość bo robią dobre lody
;)

Gość szczera_aż_do_bólu
ależ wy,brunetki,jesteście puste i zakompleksione,skoro musicie się dowartościowywać w ten sposób:D

Gość ciekaweby to było
większość brunetek to farbowane szatynki tak jak blondynki to farbowane kasztanki-pod kolorem włosów nie ukryje sie swojej urodyczy jej brak,farbowane brunetki wcale nie mają ciemniejszą karnację chyba zespaliłysie na solarium i udają latynoski

Gość fluuuuuuuu
Szczera do bólu - każdy sądzi wg. siebie? :P

Gość fluuuuuuuu
przystojniak - jestem naturalną brunetką, nie farbuję włosów i nie walczę o facetów oraz nie lecę na kasę. Nie mieszczę się w twoich stereotypach?

Gość szczera_aż_do_bólu
a ja nie uważam,ze brunetki są lepsze w czy kolwiek,nie podoba mi się ten nachalnie lansowany typ urody,bo jest dla mnie zdzirowaty i mało kobiecy,zresztą, zależy,co się komu podoba w wyglądzie,nawet jeśli większość woli brunetki,to nie znaczy,ze blondynki są gorsze,czy brzydsze,a poza tym teraz lansuje się modę na czarnowłose solary,a faceci jej ulegli

Gość szczera_aż_do_bólu
do fluuuuuuu - nie,nie sądzę podług siebie,dziwi mnie ta hipokryzja brunetek,a ja tylko piszę co o tym myślę,bo to można wywnioskować po waszych chamskich wypowiedziach na temat blondynek,nawet sposób w jaki ty się do mnie zwracasz świadczy o tym,że jesteś złośliwa i uprzedzona do blondynek,bo sugerujesz,ze jestem pustą blondynką,a po prostu nie umiesz przyjąć prawdy:P

Jako szatynka czuję się cholernie ignorowana w tematach na kafe :D

Gość szczera_aż_do_bólu
szatynki i rude są ok:)

Gość ja np jestem brunetka z
ciemnymi oczami i skora a moj facet to blondyn o jasnycj oczach i bladym licu:) przeciwienstwa sie przyciagaja

Gość Rozumiem Cię ....
Spora część blondynek ma świńską karnację, wyblakłe oczy i niewyraźną oprawę oczu. W ogóle są mało wyraźne. A brunetki od zawsze mają lepszy p-r, więc może coś w tym jest? - kojarzą się z inteligentniejszą odmianą kobiety :P - bardziej temperamentną - wyrazistą z wyglądu, ale także w poglądach - charakterną z silną osobowością - ładnym odcieniem karnacji - bystrością itd. :P

Gość Rozumiem Cię ....
Ja jestem brunetką o czarnych ślepiach itd. a facetów zawsze wybieram sobie podobnych. Nawet raz próbowałam z przystojnym blondynem, ale jakiś taki był jak flaki z olejem. :O A ja preferuję takich w stylu włoskim i w wyglądzie i w charakterze.

Gość Rozumiem Cię ....
Zadaję się tylko z silnymi facetami i oni nawet nie chcą słyszeć o blondynkach. Zapewniają, że typ południowy to ich typ.

Gość szczera_aż_do_bólu
brunetki wcale nie są najbardziej atrakcyjne,to nieprawda,ze wszystkie brunetki są śniade i gorące,to nieprawda,ze są inteligentniejsze od blondynek,tak samo,że wszystkie naturale blondynki są blade i o jasnej oprawie oczu,a kto tak uważa,ten jest dałnem:P W dzisiejszych czasach nie ma prawdziwych ,silnych,mężczyzn,dlatego blondynki nie są już dla nich tak atrakcyjne,bo jak wiadomo,przeciwieństwa w wyglądzie naturą rzeczy się przyciągają,a jeśli tak nie ma tzn,że coś jest nie teges z tymi osobami,które wybierają tylko sobie podobnych:P a ci silni faceci,o których któraś tam czarnula pisała,to pewnie koksy z małymi kutaskami:p

Gość szczera_aż_do_bólu
a blondynki mają taki chujowy pr dzięki zazdrosnym brunetkom i sfrustrowanym facecikom,którzy kiedyś mieli przykre doświadczenia z niektórymi kobietami o blond włosach,a to,że brunetki są takie cacy,to bzdura ,jedna z czarnul napisała z czym kojarzą się brunetki szarym masom- pozory mylą i na pewno nie jeden facet przejechał się na tym stereotypowym podejściu :P mnie brunetki kojarzą się z wrednymi,zazdrosnymi,mrukliwymi,głupawymi,zadufanymi w sobie,zdzirowatymi,chamowatymi szmatami,bo takie akurat znam i takie widzę na tym forum,więc nie uogólniajcie tak łatwo:P A JESTEM NATURALNĄ SZATYNKĄ,ALE PRZEFARBOWAŁAM SIĘ KIEDYŚ NA BLOND,WIĘC PRZEKONAŁAM SIĘ,JAKIE CHAMSKIE I ZAWISTNE SĄ BRUNETKI,A FACECI TO JUŻ W OGÓLE SZKODA GADAĆ :p

Gość garnuszekkk
o matko! co za kretynskie wypowiedzi... pojedz sobei do szwecji i zobacz jak wygladaja rasowe blondynki. Gawrantuje Ci ze wcale nie sa wszystkie blade i nie mówie tu o solarium i oplaniu sie. Sama jestem blondynka z niebieskimi oczami i mam skore ciemniejsza niz moja koleznka ktora jest szatynka. Poza tym każdy jest inny i moze miec inne komboinacje cech w wygladzie.

Gość garnuszekkk
Najgorsze dla mnei sa szatnki ktore tlenia sie na blond wtedy o takich mówi sie balchary...nie mówie tu o wszystkich ale wiekszosc paszczurów nie majac pojecia o stylizacji tak psuja opinie blondynkom...;/

Gość ALE OPALONE BLONDYNKI
SĄ JUŻ W OGÓLE BRZYDKIE. Kurwa, kóra ciemniejsza od włoów, to już choojowo wygląda. Po prostu jest więcej ładnych brunetek, blondynki mają zazwyczaj brzydsze twarze.

Gość garnuszekkk
hahhaahahha wiesz dlaczego dużo jest ladnych szatynek bo jest ich poprostu wiecej niz blondynekxdxdxdxd ZAzdrosna brunetko;)

Gość :) jestem brunetką
kochani! nie włosy są najażniejsze! trzeba mieć osobowość-charakter-charyzmę niestety faceci mają swój typy urody mój M gustuje w brunetkach i chyba nigdy nie zmieni się---te typy tak mają

Gość a prawda jest taka,że w Polsce
prawdziwych, pięknych brunetek prawie nie ma. Większość to farbowańce. Kłaki czarne jak smoła, które swoją czarną sztucznością biją po oczach:o I to ma być piękne?:o Piękne to są Wenezuelki, ale nie Polki :o. Tu jednak przewagę mają zdecydowanie blondynki, ale te piękne, a nie te różowe tandeciary:o

Gość hehehe, nie bądz taka pewna,
że zawsze tylko w brunetkach będzie gustował:) Mój były, też tak mówił, do póki nie zakochał się we mnie, w blondynce:P Mówił, że jestem pierwszą blondynką, która zrobiła na nim takie wrażenie:P(a był już po 30-tce). Byliśmy ze sobą 6 lat, później ja wyjechałam i skończyło się, ale kontakt i sentyment pozostał:)

Gość :) jestem brunetką
hhhhhhhiiiiiiiiiiiiiiiii jestem pewna ze gust nie zmieni się mojemu M zbyt długo jesteśmy razem- czuję się kochana i jestem kochającą żoną ciągle słyszę komplementy na temat mojej urody-to b.miłe nie jestem zarozumiała -znam swoje walory

Gość szczera_aż_do_bólu
WCALE NIE SĄ NAJBARDZIEJ ATRAKCYJNE,KRETYNKO,TYLKO OSTATNIO TAK SIĘ PRÓBUJE LUDZIOM WMÓWIĆ