Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tejajaja

Donald Tusk-jak oceniasz jego rządy

Polecane posty

Gość tejajaja

Nie jestem zadowolona pomimo że na niego głosowałam.Chyba zagłosuję na kaczyńskiego.Tylko gorzej jest a znajomość ortografii u Komorowskiego mnie przeraziła.Prezydent pełni funkcje reprezentacyjną a tylko ośmiesza ludzi.

Gość przedawkowanie wyraźne RM
i tv trwam. Zaleca się zaprenumerowanie NIE, Jurka Urbana.

Po wejściu do UE korzystaliśmy z obniżonych stawek jednak już kończy się taryfa ulgowa i ceny muszą pójść w górę co powoduje działanie Unii

Gość tejajaja
koktajl, bzdury opowiadasz. Niemcy są w unii a cukier maja o połowe tańszy. W ogóle zaczynają miec tańszą żywność! Mimo, że u nas jest o wiele tańsza siła robocza

ani Tusk i jego banda, i podobnie Kaczyński i jego legion moherowych beretów, tylko wredna cecha narodoawa Polaków, wykorzystać wszystko by się nachapać i zrobić w tzw bambuko swoich współrodaków. Zrobiła sie wojna w Libii, więc można w dupę rżnąć rodaków i podwyższyć cenę benzyny, a co, głupki i tak kupią.....

Zasadniczo to rządzi nie sam Donald Tusk, tylko rząd Donalda Tuska. Oceniam go 9/10.

Gość tejajaja
tejajaja z 8:44 to podszyw co do sily roboczej w Polsce to sie zgodze natomiast na temat cukru sie nie wypowiadam bo nie wiem tego ale dobrze ze broniłeś/aś moje stanowisko na kafeterii w chwili mej nieobecności

tejajaja Racja,ze w europie zachodniej żywność tanieje u nas podatek to 22% a w niemczech 15 Kiedy do rynku wtrąca się rząd, instytucje unijne ceny oczywiście rosną :classic_cool:

Gość tejajaja
jednym slowem posrany rzad wybralismy

Gość głosowałam na niego i dałam
mu kredyt zaufania, który zawiódł. Nie zagłosuję na niego ponownie, standard życia wszystkich ludzi dookoła spadł poniżej jakiejkolwiek normy, pracodawcy tną etaty bo nie mają za co ich utrzymać, ceny sięgają zenitu, mam wrażenie, że za chwilę 20zł będzie mi starczyło na chleb, masło i 10 plasterków wędliny. Opłaty, media, paliwo, ubrania - od początku roku już 2 razy zauważyłam podwyżkę. Rozumiem, że przyszły takie czasy - kryzys, wojna, Japonia, to wszystko nie pozostaje bez echa. Jednak mając na utrzymaniu rodzinę, dzieci, muszę patrzeć na siebie i oceniać poczynania rządu krytycznym okiem, bo nikt nie interesuje się tym, że np w przedszkolu podniesiono opłatę za wyżywienie i przez to zalegam 100zł od dwóch miesięcy, bo nie mam po prostu z czego zapłacić. Dno, muł i 10 metrów wodorostów, że już nie wspomnę o drgawkach jakie mnie przechodzą na słowa m. Sikorskiego ''Musimy nauczyć się kochać naszą Polskę'' albo premiera o tym, że wszystko idzie zgodnie z planem, a sytuacja w Polsce nadal jest stabilna i dobra.

Gość A JA TAK OCENIAM
TUSK - TERAZ USŁYSZYCIE SAME KŁAMSTWA

Gość podniesiemyy??
???

Ludzie zastanówcie się troszeczkę po pierwsze PO to liberałowie moim skromnym zdaniem całkiem nieźle im idzie to rządzenie, to że ceny poszły w górę nie zależy od nich bezpośrednio myślicie że gdyby rządził ktoś inny nie było by tego?? Alternatywa Kaczyński, prawica który nie zapomnijmy poszedł w układ z Leperem i Giertychem (totalnymi populistami ) obsadził ich na stanowiskach ministrów, połowa z was lepiej by się tam nadawała, podsłuchiwał dziennikarzy, próbował manipulować mediami, i wiele wiele innych Może pomyślcie nad lewicą, partią socjalistyczną nie zależnie jaką ma ona przeszłość myśli o zabezpieczeniu socjalnym obywateli w pierwszej kolejności .

Gość podniesiemyy??
Ja właśnie myślę nad lewicą. Co do tych cen i podwyżek - no wiesz, VAT podnieśli z własnej woli :o

Gość gmgujym
a co tu oceniać. okłamał oszukał i tyle.

Rządy Tuska oceniam nad wyraz pozytywnie. Mając tak wredną opozycję, na dodatek głupawą , powodzie, i jeszcze niespodziankę w postaci Smoleńska i lotnisku Siewiernoje, o którym nawet rodowici Ruski nie wiedzieli, to i tak Tusk chyba świętym powinien zostać.

Gość bojapojecianiemam
tak świętym za kłamstwa o drugiej irlandi podwyżce VAT i ukradnięciu naszych pieniędzy z OFE

Gość bojapojecianiemam
głupi są ci którzy go POpierają bo oni NIE MYŚLĄ

Gość z polskimi rządami
jest jak z up

Gość szczęśliwy POlak
gdzie jest obiecywana likwidacja POdatku Belki i inne obiecanki?

Gość klapauciusssssssssss
wezcie kurwa spierdalajcie z tym tuskiem pierdolo ym w dupe nienawidze go. gdyby to kaczynski wygral nie mielibyscie teraz tepe syrzaly cukry za 5 zl i takiego drogiego paliwa i wszystkiego!!!!!!!!!! a najbardziej to mnie wkurzaja takie stare babiny ktore ledwo moga wyzyc za swoja slaba ręcine i chwalace dondzia i bronka :O:O tepe staruchy

Gość taka prawda ona
Rząd nieudaczników,zamiast rządzić robią pozory, aby wygrać następne wybory. Mam nadzieję że i tak przegracie te wybory.Wasza siła tylko w tych których zatrudniliście w administracji publicznej dzieki której brakuje wam pieniędzy i sięgacie po pieniądze z OFE. Panowie czas was wysłać do szkoły abyście się nauczyli co to znaczy kontynuacja i ciągłość projektów, które oczywiście należy modyfikować, a nie przewracać wszystko do góry nogami.Jako przeciętny obywatel wstydze się za taki rząd i takiego prezydenta obciach na skalę światową. Zachowujecie się jak małe dzieci jak już ktoś walnie gafę to zamiast przyjąć to ze wstydem i przeprosić naród to wy wskazujecie drugą osobę, że odwaliła kiedyś jakiś błąd. A tak wogóle to społeczeństwo w wyborach powinno podziękować PO i PIS i zamiast sprzeczać się w rządzie to powinniście sprzeczać sie w piaskownicy. Trzeba wyjechać z tego kraju, gdzie nie szanuję się obywatela i na dodatek rząd tylko myśli jak go "wydmuchać". 🖐️

Gość a jak na podstawie
wszelkich wskaźników ekonomicznych wystawiam temu rządowi ocenę chujową z dwoma minusami. Dochody budżetu rosną ale za to wydatki budżetu rosną jeszcze szybciej i dlatego mamy pogłębiający się deficyt i nikt mi nie wmówi, że to nadal przez kryzys światowy. Więc problem jest po stronie wydatków a nie po stronie dochodów a to już w 100% wina rządu. Kaczyński jak był premierem to przynajmniej się nie wpierdalał do działań Zyty Gilowskiej a Tusk ciągle się wpierdala i poucza ekonomistów.

mam taką sąsiadkę, co wiesza psy na Tusku, jak to on ludzi okrada i mało mnie cholera nie weźmie, ma stara franca emeryturę nawet niczego sobie, bo raz ja w banku przyuważyłem, ale dwie paczki fajek po 11 zł wypala sama, a jej stary chyba ze trzy, no i dupa blada , cierpią nędzę......

Gość sdgvsdbhd
Jak na kryzys, powodzie, pis z Kaczyńskim, Smoleńsk, RM, itp to i tak Tusk znakomicie sobie daje radę a Polska nieźle się trzyma.