Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tejajaja

Donald Tusk-jak oceniasz jego rządy

Polecane posty

Zmniejszenie liczby posłów czy ich uposażeń to zwykła demagogia która nie przyniesie niczego dobrego a już napewno niczego nie polepszy.

Gość w krajach starej unii
gospodarka jest o dwa nieba wydajniejsza a więc na więcje ich stać

Gość BiednyMuzyk22
ahaaaaa wiec lepiej utrzymywac 10 poslow niz droge gminna ?

Gość jakiego konkretu zarzadałeś
to może ja odpowiem. dawaj ten konkret

To piszesz świadczy o płytkim demagogicznym myśleniu z Twojej strony.Poseł nie może zarabiać tyle ile zwykły urzędnik. Problemem nie są zarobki, porblemem są standardy a raczej ich brak. Mówi się że posłowie odzwierciedlają polskie społeczeństwo a powinno być inaczej.Każdy z posłów powinien górować nad przeciętnym kowalskim pod względem intelektu,uczciwości,kreatywności,kultury czy przenikliwości.Poseł to powinna być osoba wyrózniająca się ponad przeciętność. Jeżeli osoby z takimi cechami mają być posłami to muszą dobrze zarabiać.Jak będą dobrze i mądzrze rządzić to całemu społeczeństwu będzie się dobrze żyło.Twoje myślenie to myślenie na skróty które nigdy nie wychodzi na dobre,

Gość BiednyMuzyk22
najlepszym sposobem zdiagnozowania nowotworu jest tzw badanie PET kosztuje ono w przyblizeniu 5000 zl wykonuje je firma atomistyczna na uslugac NFZ badanie jest refundowane i trzeba je wykonywac kilka razy ty zarzucasz mi demagogie gdyz twierdze iz np wolalbym zeby jedna osoba wiecej miala wykonany pelen cykl badania PET kosztem pieniedzy przeznaczonych na biuro jakiegos posla argumentujesz to iz polityk musi miec lepszy standard zycia BO MUSI lub jak wolisz daje twoj argument zastepczy powinien reprezentacyjnie gorowac dochodzimy do wniosku iz zdrowie i zycie obywatela ma mniejsza wartosc niz potencjal do reprezentacyjnego gorowania jako kontrargument podajesz mi ze traktowanie zycia i zdrowiaa tego obywatela to demagogia? nie jest to pusty slogan gdyz posel w gorszym biurze taka sama robote wykona a dany pacjent ma szanse na wyzdrowienie a polityk z tego co wiem zajmuje sie SLUZBA publiczna wiec powinien SLUZYC nie GOROWAC a ty praedziej pasorzytowac

Gość PET jest tańsze i wykonuje
się raz. Miałem to badanie w Kielcach.

Gość A PET wykonuje nie
firma atomistyczna tylko Świętokrzyskie Centrum Onkologiczne.

Gość Do....BiednyMuzyk22
Polecam Tobie słownik ortograficzny.

Gość BiednyMuzyk22
owo centrum jest obslugiwane przez ta firme a co do PET to przy chlonniaku ziarnicy zlosliwej jest ono wykonywane trzykrotnie mimo ryzyka promiennego poza tym jak sie czepicie szczegoliku jakim jest PET to wydajmy te 5000 na cykle chemoterapii one sa wykonywane co miesiac lub kwartal

Gość udowodnij jak shatyn
Tusk obiecał znieść abonament, a będzie wliczony w cenę prądu. Złodzieje i kłamcy.

Gość trafalgar
Głupcami są ci, którzy sądzą, że przy następnym rządzie czy to będzie pis czy nawet pjn cena benzyny i żywności spadnie, będą podwyżki, nowe autostrady jak za machnięciem różdżki. Myślę, że rząd Tuska radzi sobie całkiem nieźle a zmiana rządu na inny nie przyniesie diametralnej zmiany na lepsze - będzie podobnie i wtedy znowu zaczną się hasła, że oszukali, obiecywali itp. itd. Ja dam szanse Tuskowi w tych wyborach

Gość propaganda sukcesu
jeżeli w wyborach znów wygraja ci co ciągną Polske na dno czyli PO czy SLd to już będzie po Polsce druga Grecja nas czeka niestety.Po Smoleńsku rząd Tuskatworzy kraj totalitarny gdzie niema wolności slowa jest cenzura ludzie są oglupiani przez wiodące media.Za komuny ludzie wiedzieli prawdy a dziś dużo ludzi zachowuje sie jak cyborgi nic nie myślo wszysko biorą za prawde

Gość jak to nie ma wolności
słowa? mieszkasz na białorusi?

Gość donaldełe
chyba twój stary

Gość zwłaszcza za prad
czyli zdrożeje wszystko prąd zdrożeje o 40 % czyli jak płacisz 200 zł to będziesz płacił 290 zł