Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co myslicie o

co myslicie o facecie, ktory chce isc z wami na badanie do ginekologa

Polecane posty

Gość co myslicie o

co myslicie o tym, ze wasz facet namawia was na usg i chce isc z wami na to badanie?

Fajnie , a mój ze mną nie chciał iść :) Niech idzie jak chce :) O ile ty nie masz nic przeciwko

Gość co myslicie o
miałam na myśli to, że chce być obecny przy badaniu.... o ile cos takiego w ogóle jest możliwe w gabinetach/

O ile nie jest to badanie w ciąży to bym się w życiu nie zgodziła. Zresztą lekarz sam chyba by faceta wyprosił na czas badania na fotelu/

Gość volga_jasnowidzaaa
a powiedz mi po co ma ze mna isc:O to bardzo krepujace badanie i nie chciałabym zeby ktos przy tym był:O

Gość co myslicie o
no właśnie, uważam tak jak Miarka... ale o co takiemu chodzi? pan i władca? cos nie tak z psychika? jak to tłumaczyc?

Jeśli jesteś w ciąży to na usg pozwolą żeby popatrzył ,a na zwykłe badanie na fotelu to na pewno wyprosza

Gość co myslicie o
nie jestem w ciaży!! właśnie chodzi o USG DOPOCHWOWE - ot tak, by dbać o zdrowie, profilaktycznie. nie wiem, skad pomysł, że chce w tym uczestniczyć. gdyby to była ciaza i zwykle usg to tez nie widzialabym w tym nic dziwnego.

Gość Wyślij wypowiedź
moj ze mna chodzil cala ciaze i nie wyobrazam sobie aby ktos go wyprosil.

Gość co myslicie o
nie mam problemu, aby mu powiedzieć NIE. dziwi mnie tylko skąd taki pomysł, czym to tłumaczyć.?????

Gość co myslicie o
mhhhh nie znam tego wątku:/

Gość prowokacja jak niccc
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Gość prowokacja jak niccc
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Gość co myslicie o
prowokacja? jezeli moje pytanie uwazane jest za prowokacje (ktorą nie jest), to znaczy ze "prowokacja jak nic" uważa, że takie sytuacje w życiu się nie zdazają. Ponieważ jest inaczej- i mnie to dotyczy- prosze o odpowiedzi, a nie wklejanie emotek. dla mnie ten temat nie jest taki smieszny.

Gość co myslicie o
oczywiscie "zdarzają" -przepraszam za blad wyzej.

Gość co myslicie o
czy ktoś jest mi w stanie pomoc????

Co myślicie, a jakiej płci jest ów ginekolog? Bo jeśli to facet, to Twojemu facetowi może chodzić o to, żeby się czuć mniej upokorzonym, że obcy mężczyzna (co z tego z lekarz) obmacuje i ogląda w miejscach intymnych jego kobietę. W takiej sytuacji obecność partnera przy całym badaniu jest lepszym wyjściem, o ile w grę nie wchodzi wizyta u kobiety ginekologa, co byłoby najlepszym wyjściem - wtedy Twój facet pewnie by nie nalegał na obecność przy badaniu. Większość facetów bardzo źle znosi chadzanie ich pań do ginów facetów. Ze strony kobiety trzeba tu dużo wyczucia, by nie zranić partnera.

Gość co myslicie o
niclas: zamówił wizytę w prywatnym gabinecie- jest to kobieta lekarz

Gość co myslicie o
dodam jeszcze, że w ogole pomysł na całe to badanie jest jego, nie mój

o matko a co za różnica, facet czy kobieta - lekarz to lekarz... jeżeli ktoś myśli inaczej to jest chory (jak np. niclas) - przecież on nie dotyka "części intymnych" dla przyjemności tylko to jest jego praca, wczoraj nawet był o tym artykuł na onecie... a co do obecności przy badaniu - jeżeli nie byłabym w ciąży to nie zgodziłabym się, zresztą mój mąż nie robi z tego problemu i nie wydziwia...

Co myślicie o, jeśli jesteś w ciąży i chodzi o, nazwijmy to, zobaczenie dziecka, to czemu nie? Jeżeli by CIe krępowała jego obecność przy całym badaniu stricte ginekologicznym, to powiedz otwarcie, jak to odczuwasz - idziesz do kobiety, więc argumentacja, którą przytoczyłem, odpada. To dobry układ - Ty idziesz do kobity, ja nie włażę więc w Twoją intymność przy badaniu. Co innego badanie u gina faceta.

Gość co myslicie o
niclas: nie, nie jestem w ciazy. a jesli chodzi o usg, to on ma na mysli takie dopochwowe. na poczatku myslalam, ze chce, zebym byla zdrowa, bo kiedys w przyszłosci moze bedziemy sie starac o dziecko. ale teraz nie jestem pewna, dlaczego tak na to naciska.

przyczyna jego nalegania może być prozaiczna. Chłopiec (a my mężczyźni to jednak jesteśmy ciągle trochę chłopcy) chce może zobaczyć na żywo, jak to wygląda. To rzeczywiście jest ciekawe. Z tym, że ja na przykład mam taki układ z żoną: ginekolog kobieta, a ja za to nie "ryję się" w jej damskie sprawy, o ile coś w tym mnie nie dotyczy. Pytanie też, jakie są powody tego USG, dysfunkcja jakichś organów? Stan zapalny? Broń Panie Boże nie pytam CIę o szczególy. Ale jeżeli jest jakiś niepokojący powód medyczny, to jego intencje mogą wynikać z autentycznej troski o CIebie.

nie chodzi o krępowanie się przy facecie podczas badania, bo nie ma czym, bardziej chodzi o stan zdrowia, niekoniecznie bym chciała żeby wszystko wiedział... a takie wścibstwo jak obecność przy badaniu (czytaj: patrzenie na ręce czy przypadkiem "za bardzo sobie nie pomaca") świadczy o ocenianiu ludzi swoją miarą (czytaj: gdybym był lekarzem to bym sobie dotykał panienki) a takiemu panu podziękowałabym od razu :O

Gość co myslicie o
niclas: nie, nic mi nie dolega. jedynym argumentem jest to, że takiego rodzaju badania nigdy jeszcze nie przechodziłam. dodam jeszcze, ze swego czasu miałam inne problemy zdrowotne (nie ginekologiczne), wizyte u lekarza specjalisty- i tym nie interesował sie wcale- wiec czy rzeczywiscie martwi sie o mnie?

Gość co myslicie o
alakolo: ale jesli lekarzem jest kobieta? to chyba tym bardziej (juz pomijajac fakt, ze lekarz to lekarz, bez wzgledu na plec) nie powinien sie zastanawiac, ze taki lekarz pozwoli sobie na za duzo?

Co myślicie o, to skoro jest tak, jak mówisz, to uważam, że masz prawo się postawić, jeśli jego obecność jest dla Ciebie krępująca. Alakolo, zgadzam się z Twoim poglądem, że facet naprawdę nie musi wszystkiego wiedzieć o działaniu narządów swojej kobiety. Nawet w związku człowiek ma prawo do intymności. Jeśli coś mi dolega, to raczej wcześniej czy później z partnerką/rem i tak się tym podzielę. Natomiast dla mnie i dla sporej części facetów mężczyzna ginekolog jest nie do zaakceptowania (wyjąwszy przypadki nagłe i groźne: poród, operacja ginekologiczna, itp.).