Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość starszy_pan

Wasze życie będzie straszne, ciągle wybrzydzacie

Polecane posty

Gość starszy_pan

kobiety swoje, faceci swoje :-) kiedyś ludzie potrafili wytrzymać ze sobą całe życie, a dzisiaj co? :-) jedna wielka tragedia, ciągle się rozwodzą, biadolą, że on już nie ten sam, że gdzie ja oczy miałam, jaka ja głupia byłam, no jak patrzę na to wszystko, to ręce mi opadają 🖐️

Gość twims
Bo dzisiaj każdy chce być wolny, niezależny, nikt nie chce się poświęcać, za to wszyscy tylko wymagają, żądają, oczekują...

Gość starszy_pan
no oczywiście, że każdy ma wielce wygórowane wymagania :] Tyle, że jak przychodzi co do czego i trzeba coś wnieść do związku, poświęcić się, to już nie - a bo to ogranicza moją wolność osobistą, a bo ja się w takim związku duszę, a bo ograniczają moją niezależność, a bo w końcu nie mam przestrzeni życiowej, no ludzie kochani :]

kącik porad ? Staruszek do wszystkiego Jest niezawodny w skutkach, Staruszek do wszystkiego: Do domu i ogródka, Na zimę i na lato, Do miasta i na wieś, Staruszek za opłatą Korzyści może nieść.

Gość starszy_pan
Słuchajcie ludzi starszych i się od nich uczcie ;)

jaroslaw k tez jest mezczyzna leciwym... myslisz ze jest dobrym autorytetem?

Gość starszy_pan
Tego nie powiedziałem :>

Gość NB orendż
bo współcześni ludzie chcą żyć szybko i łatwo :) płytko i bezproblemowo... :D fast life

Gość starszy_pan
ot cały wasz postęp, którym się chełpicie ;)

ludzie od zawsze chcieli zyc latwo, wygodnie i bezproblemowo inaczej nie nastapilby postep cywilizacyjny Autorze lepiej stuknij laskę, znaczy laską :)

Gość NB orendż
kto się chełpi ten się chełpi :D w dobie globalnej komunikacji możesz poznać i związać się z kimkolwiek na świecie (i tutaj ogranicza Cię jedynie własna mobilność), dawniej wyboru nie było - ze dwie panny na wydaniu we wsi, okazji do zdrady niewiele, więc i związki były trwalsze :p co lepsze - bycie z kimś z braku innych opcji, czy bezustanne gonienie ideałów? nie wiem, ciężko jednoznacznie stwierdzić :o

Gość twims
I faktycznie, przy tym naszym wielkim postępie żyjemy wszyscy tak bezproblemowo, szczęśliwie, opływając w dostatki :D

Gość starszy_pan
cóż z tego, że stuknę, skoro starego dziada nikt już nie chce nawet słuchać ;) ot, taki mój los ;D

Gość NB orendż
ja bym tego aż tak nie spłycała :) dawniej ludzie byli bardziej przywiązani do tradycji, obyczajów, wiary - obecnie każdy chce łamać konwenanse ;) ot taki postęp :p

faktycznie, przy tym naszym wielkim postępie żyjemy wszyscy tak bezproblemowo, szczęśliwie, opływając w dostatki zawsze moglismy drapac sie galeziami po nagich tylkach, biegac za zwierzyna i umierac w wieku 20 lat

cóż z tego, że stuknę, skoro starego dziada nikt już nie chce nawet słuchać ot, taki mój los ;D chcesz misia? :)

Gość nujikuhuhu
fajny wierszyk :D

Gość starszy_pan
lepiej postaw dziadowi kufel piwa, synu ;)

"...że on już nie ten sam, że gdzie ja oczy miałam, jaka ja głupia byłam" Autorze, mam uzasadnione przeświadczenie, że kiedyś kobiety mówiły i myślały podobnie. Ba, kobitkę bez podobnych rozterek, to chyba tylko w literaturze szukać.

Gość starszy_pan
kobiet staje się znośna dopiero po 60-stce ;)

fajny wierszyk" to piosenka ksp lepiej postaw dziadowi kufel piwa, synu" raczej postaw kobiecie kufel piwa dziadu :)

Ludzie się zmienili, świat sie zmienił. Trendy dyktuje telewizja i internet, jeśli nie pasujesz do odpowiedniego wzorca (wygląd, pieniądze) - odpadasz.

Ludzie się zmienili, świat sie zmienił. Trendy dyktuje telewizja i internet, jeśli nie pasujesz do odpowiedniego wzorca (wygląd, pieniądze) - odpadasz jezeli jestes tepy to tak

Gość NB orendż
a jeśli nie jest tępy?

A kogo teraz obchodzi tępota? Teraz największy idiota, jesli ma wygląd i pieniądze, może stać się idolem milionów i wzorem do naśladowania.

Gość NB orendż
a to Ci dopiero :D więc chyba jestem tępa bo ni w cholerę nie chwytam :D

Teraz największy idiota, jesli ma wygląd i pieniądze, może stać się idolem milionów i wzorem do naśladowania. tak, dla innych idiotów

czizas Teraz największy idiota, jesli ma wygląd i pieniądze, może stać się idolem milionów i wzorem do naśladowania. tak, dla innych idiotów psychologia tłumu tłumoku :classic_cool:🖐️

Gość NB orendż
niekoniecznie dla idiotów :o dla mas a media to nakręcają