Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość starszy_pan

Wasze życie będzie straszne, ciągle wybrzydzacie

Polecane posty

niby za ten stan rzeczy kto odpowiada??Ja, mama, tata, pracodawca?? Np. za mój stan odpowida pewien oszust i skurwiel, mój były pracodawca, przez którego fabryka został zamknięta. I uporzedzę dalsze pytania: nie, nie miałem na to żadnego wpływu.

Gość IMO13706
A swoją drogą, to idź na modelkę. Ups - geny nie pozwalają na przejście castingu? No cóż widocznie nie wystarczająco starałaś sie być "najlepszą z najlepszych"...

IMO serce ty moje nie mogę miec żadnego współuzdziału w twoim ślinotoku i jaskrze. Nie wybaczyłaby tego sobie :classic_cool:🖐️

Czizas, złotko nadal uważam, że lepiej będzie jak Twoje wypowiedzi składać się będą z nagich zdjęć - wtedy może coś ciekawego do rozmowy wniesiesz... IMO zlotko wiem ze musi byc ten pierwszy raz ale to nie ze mną :) popros mame

Gość IMO13706
Czizas! Skąd te pomysły?! Czyżbys pierwszy raz miała z tatą i nie jest to dla Ciebie nienaturalne? Aha, Ty jesteś pewnie asertywną indywidualistka, która gardzi motłochem i jest orginalna stąd te liberalne poglądy. ;)

Gość IMO13706
Epona, kiedy to widok cycków i fajnej cipki zaszkodziły facetowi? Nawet ci co zeszli na zawał - padli trupem zadowoleni.

Aha, Ty jesteś pewnie asertywną indywidualistka, która gardzi motłochem i jest orginalna stąd te liberalne poglądy. gardze jedynie idiotami, poczuwasz sie?

Gość IMO13706
Czizas - kotku. Tak, poczuwam się - zatkało kakało? To teraz możesz mnie cipką olśnić.

Czizas - kotku. Tak, poczuwam się - zatkało kakało? To teraz możesz mnie c*pką olśnić. napisz zyczenie na karteczce i wyslij golebiem, dolaczy do stada :)

Gość IMO13706
Tylko uważaj jak będzie lądował, bo może spuscić Ci na głowe oprócz mojego listu, także 'fajnego' bonusa.

to podobno przynosi szczescie, wiedzialam ze dobrze mi zyczysz :)

Gość IMO13706
Inaczej zapiszczysz jak całe stado "przyniesie Ci szczęście". Wtedy nieuchronnie dołączysz do "brudnych mas", którymi gardzisz.

Gość IMO13706
Ja mówię, że zostaniesz oblepiona obrzydliwymi liścikami zawierającymi sprośne "życzenia". A ta o gównie od razu...