Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justynaaa75

Chętnie wyrażę opinię o podkładch....doradzę

Polecane posty

Gość Justynaaa75
lirene.. faktycznie zadnyz lirene nie trzyma sie odpowiednio długo, ale jeśli użyjesz bazy pod podkład wydłużysz czas utrzymania się na cerze nawet o 3 i poł godziny .... po nałożeniu podkładu nałóż też w odpowiedniej kolorystyce pude w kamieniu, ale jesli spływa to lepiej nałóż pędzlem

Gość Justynaaa75
Nie jestem zwolenniczką mary kay...

dzięki za odp 🌼 szalony producent lirene naskrobał na opakowaniu ze już jest tam ta baza ale jeśli dziad oszukał i jest sama maziaja to JAKA konkretnie baza jest dobra? mogłabyś podesłać przykładowego linka?

Gość Justynaaa75
Noting Hill na twoim typie dobrze sprawdzą się kosmetyki firmy CLARENA... jej podkłady dobrze działają na cerę such i raczej wrażliwą

Gość a co powiesz o kremach
tonujących np ziaja lub nivea, do cery tłustej oczywiście, i czy przed nałożeniem kremu tonującego lepiej jest nałożyć zwykły krem czy od razu tonujący?

Gość harmid
czemu nie jestes zwolenniczką Mary Kay? co z nim nie tak?

Gość Justynaaa75
przy cerze tłustej od razu lepiej tonujący,.. a sądzę że ziaja to dobra firma, mimo ze ceny ma niskie, ale to jedna z szanujących sie firm, takie a dobre

A ci di baz ostatnio kupując podkład właśnie w euphorze pani powiedziała że baza to naciąganie kasy że nie jest konieczna bo nie przedłuża trwałości tylko minimalizuje mankamenty cery których mi brak

Gość Justynaaa75
paese ma okropne szminki okropne pudry sypkie, bazy sa w porządku...

Gość ytgvrcffcgvbhnjmk
Boże miłosierny jakie bzdury bzdury :o "germanotta mam żółty odcień cery , nie mogę kupić podkładu wszystkie są za różowe i za jasne , jakaś rada? Justynaaa75 Kremy o wysokiej zawartości z ekstraktu rumianka lekko zmieniają odcień cery na jaśniejszy, skóra często wtedy zmienia się w odcień porcelanowy, wtedy fakt faktem łatwiej dobrać podkład " ___________________ kobieto radzisz dziewczynie rumianek..bez jaj takie kity to wciska producent .rozsadny czlowiek wie ze krem nie zmieni odcienia skory!!!!!! powalilo cie? masz skonczona chociaz podstawowke? a kolezanka germanotta niech poszuka podkladu revlonie..pierwszy raczej neutralny odcien pasujacy do zoltego odcienia skory to kolor buff (revlon colorstay-Buff)..nie jest ani troche rozowy..nie bedziesz wygladala jak miliony polek ..jak swinka piggi,nie jest pomaranczowy..wizazysci okreslaja ten kolor jako neutralny badz ziemisty..poszukaj sprawdz bedzie dobrze a kolezanka ktora tu udziela rad sama powinna je dostawac :O przykre to..kobiety nie wierzcie w te bzdury

Gość Justynaaa75
baza pod podkład utrzymuje podkład dłuzej na miejscu, jezeli nie wierzysz użyj podkładuz bazą a następnego dnia bez niej i sama się przekonasz.... cera sie mniej poci i podkład nie osadza sie brzydko na brwiach

Gość Justynaaa75
kremy rumiankowe rozjaśniają cerę.... tak jest i to chyba wszyscy powinni wiedziec, poza tym nikomu nie karzę tu wchodzić na siłę, opowiadam co wiem z doświdczenia

Gość Justynaaa75
Long Cover fluid moim zdaniem powinien stać na tej samej półce co podkłady z rimmela, nie są długotrwałe, ale dobrze sie rozprowadzają.... jezeli ktoś ma dużo do ukrycia na twarzy takze nie pownien tego podkładu używac

A co myślisz o Panstik Max Factora? Mam straszne przebarwienia i blizenki po trądziku i tylko ten podkład jakoś to tuszuje ale chyba jest dość ciężki..

Gość Justynaaa75
Marketing Mary Kay opiera się na wypróbowaniu na własnej skórze i działaniu drogą poleceń. Każda konsultantka Mary Kay przed sprzedaniem kosmetyku powinna zaprosić potencjalną klientkę na pokaz kosmetyczny, w czasie którego tamta może wypróbować kosmetyki i dobiera się jej specyfiki odpowiednie do potrzeb jej skóry.

Gość gbglugf
pani opinia na temat podkladu Astora perfect stay

Gość mimoza numer 4
co sądzisz o podkladzie mineralnym Maybelline: Pure.Liquid Mineral ?

Gość Justynaaa75
Astor Perfect Stay Zużyłam sama 4 buteleczki, opakowanie super, choć rzadko mówię o opakowaniu... kolory łatwo dobrać, do cery tłustej dobry, bo matuje, ale trzeba często poprawiać, lepszy na zimę niż na lato

Gość ytgvrcffcgvbhnjmk
"Justynaaa75 kremy rumiankowe rozjaśniają cerę.... tak jest i to chyba wszyscy powinni wiedziec, poza tym nikomu nie karzę tu wchodzić na siłę, opowiadam co wiem z doświdczenia " załóżmy przez chwile ze to prawda, ze rumianek rozjasnia skore dziewczyna rozjasnila skore (chociaz chciala zmienic jej odcien a nie koloryt) i ma teraz rozowa cere i kladzie rozowy podklad bo teraz moze, bo jej pasuje ...i co ma rozowa swinska mordke i zołta szyje? zoltawy odcien skory? czy ty jestes kobieto normalna? rumianek rozjasnia.na chwile..tylko ktos ograniczony wpiera innym ze rumianek zmieni odcien skory na tyle zebybyla ona trwale jasniejsza ..porazka.OSMIESZASZ SIE KOSMETYCZKO OD SIEDMIU BOLESCI :o

Gość Justynaaa75
jeśli chodzi o Maybelline radzę tylko tym osobom, które mają suchą skórę... boże bron do tłustej... bo bedzie to tylko strata kasy

Gość evica665544232
To ja sie tez zapytam :) Mam cere baaardzo blada, dotego dosc przetluszczajaca i czesto sprawiajaca niespodzianki. ostatnio zafascynowal mnie Chanel Vitalumiere Agua odcien Beige pastel ale trzeba przyznac ze jesli drogi. Moze masz lepszy pomys na kryjacy ale nie wygladajacy jak tynk bardzo jasny podklad :) (dodam ze jestem blondynka nie o zlotej cerze ) pozdrawiam

Gość Justynaaa75
dzięki kremom i tonikom z rumiakiem bedzie mogła rozświtlić i rozjaśnić cerę, wiem co pisze, to wszystko w tym temacie