Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniesmaczona!!!!_(

Sami dajecie po sobie jeździć!!!!

Polecane posty

Może siądź sobie wygodnie IMO, bo z wrażenia i tak padniesz z nóg. :D

jak tak cie czytam to chyba juz wiem czemu cię w żadnej pracy nie docenili :O

Gość zniesmaczona!!!!_(
nikt mi nie powiedział, że jesteś robolem, chodzi mi o rutynę, o codzienny mechanizm, do-praca-dom-zmęczenie-i narzekanie. I niech ktoś napisze, że tak nie jest.

Gość broom pokaż cycki!!
autorka ma trochę racji mam kolezankę która też tak czekała i dostała super prace za niezła płace a ja sie mecze w gównianej robocie za gównianą pensje jest tylko jedno ale kwestia szczęścia albo się trafi jak mojej koleżance albo się nie trafi i jeszcze cie nawiedzi jakieś choróbsko, wypadek albo inna pożoga na przypadek losu mądrych nie ma

Wiesz, mnie też facet z powodu braku pracy w dupe by nie kopnął, ale byłoby mi po prostu wstyd samej przed sobą, że on zapierdala (tymbardziej że sama piszesz że macie mało kasy) a ja siedze w domu i wybrzydzam jak księżniczka.

Czasem narzekam na pracę ale bez przesady. I specjalnie monotonnie u mnie nie jest.

Gość IMO13706
Miotła, a co - myslisz, że piszę na stojąco? A jeśli wrażenie będzie wystarczająco duże, to przed upadkiem ochroni mnie inna część ciała, która włśnie przez wrażenie się uaktywni. ;) PS.2 Trzeba rozjebać ten denny temat głupotami i gadkami o dupie Maryni. :D

Gość zniesmaczona!!!!_(
Epon a jak ja czytam co ty piszesz to już wiem czumu do tej pory nic nie znalazłam..... męczyć się z takimi dupkami , którzy tylko językiem potrafią chlapać i dupę lizać przełożonym. heh....

Gość antycwel
Masz rację Polacy to naród cweli, którzy rodzą cweli a cwel lubi jak sie na niego pluje Jak się cweli zbierze banda to będą podgryzać takiego który cwelem nie jest, co widać co cwele kafeteryjne tutaj odpierdzielają. Ten naród cwelili zaborcy, potem cwelił komunizm teraz cwelą korporacje a oni jak to cwele zadowoleni że się im wogóle żyć pozwala Do niezobaczenia cwele

zniesmaczona!!!!_( nikt mi nie powiedział, że jesteś robolem, chodzi mi o rutynę, o codzienny mechanizm, do-praca-dom-zmęczenie-i narzekanie. I niech ktoś napisze, że tak nie jest. zniesmaczona u mnie tak nie ma :P wybacz nie potrafię sama sobie do doopy językiem sięgnąć :O

Hmm... Miałam nadzieję, że stoisz przy komputerze, Imo. :D

Gość parela
na emeryture tez maz ci zapracuje??:o

Gość broom pokaż cycki!!
po co rozmawiać o dupie Maryny jak można o cyckach broom jak myślicie duże ma miseczki?

Gość zniesmaczona!!!!_(
piszę, że jest mało kasy, dlatego żeby pokazać, że mimo to można być szczęśliwym i kochać się tak samo mocno, i mimo braku pracy można mieć pasję, realizować się w inny sposób. Większości kojarz się tylko siedzenie na dupie, brawo za wyobraźnię

Gość podszywaczka_od_dawna
ja cię popieram też nie rozumiem takich ludzi a mnie nie rozumieją oni bo zmieniam pracę kilka razy w roku i mam już dość :( ale pomiatać sobą nie dam za żadne pieniądze a już na pewno nie za marne grosze

Gość IMO13706
Miotła, jak cycki będą, to i stanie będzie. ;)

Gość zniesmaczona!!!!_(
emerytura...heh. jak jej dożyjemy to się może okazać, że nie było na co pracować bo i tak przeżyć się za nią nie da, lub w ogóle jej nie będzie mino lat pracy. A tak poważnie to, jest mój etap przejściowy, znajdę coś prędzej czy później i nie chodzi mi tu o jakieś wielkie zarobki ale jedynie o godziwe warunki i szacunek

Autorko, tak oczywiscie masz racje, najlepiej siedziec w domu i dawac na siebie pracowac innym, a samemu miec wszystko gdzies :-) spoleczenstwo Cie utrzyma, maz tez, moze rodzice Ci cos dorzuca jeszcze ?? :-) Gratuluje w wieku 26 lat takiego podejscia do zycia, na pewno daleko zajedziesz. Studia skonczone i 950 zl zarabiasz ??? co to za studia i co to za praca ??? :-D

Gość antycwel
broom ty stara koorwo ile cie tu jeszcze będziemy słuchać, hobby nie masz żadnych to chodziaż dywan odkoorz anie sie too epatoojesz z tym złamańcem IMO chooj wie co kurwa nóg nie ma czy ki chuj i na rencie siedzi

Gość zniesmaczona!!!!_(
mam wiele pasji np.: fotografia, rysunek, pomagam bezdomnym zwierzętom, uwielbiam gotować, poza tym dużo czasu przeznaczam na pomoc teściowej bo ma już pewne kłopoty ze zdrowiem, moge dalej wymieniać, ale pewnie pytacie żeby się ponabijać....

Gość zniesmaczona!!!!_(
Liis ta praca za 950 zl to było ok 5 lat temu i przyjęłam się do 1 lepszego sklepu bo na początku myślałam że lepszy rydz niż nic ale dziś myslę że to była totalna głupota, chociaż zawsze to jakieś doświadczenie

Gość antycwel
Liis...........na pewno ukladanei puzzli Nie masz poczucia humoru to po chuj sie kurwa udzielasz

no widzisz, moze trzeba bylo zaczac szukac pracy w swojej branzy, i zbierac doswiadczenie ? w wieku 20 lat praca w sklepiej, jest Twoim wyznacznikim ???

Gość IMO13706
Cwel, widocznie cycków nie lubisz... No cóż ja nie osadzam.