Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Michalinkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

JAk wyjsc z tej sytuacji?

Polecane posty

Jak stać cię na te opłaty to postaraj się wynająć coś za taką samą kwotę musi się udać jak masz maluszka to zawsze aniołki czuwają i Wam pomogą nie łam się znajdź w sobie siły i szukaj rozwiązania dla dobra Twojego dzidziusia. Nie ma co się z mamą kłócić jaka by nie była najlepiej rozstać się w pokojowych warunkach wyjaśnić że tak będzie lepiej bo może Ci mama jeszcze pomóc przy maluszku jak byś musiała wrócić do pracy. Moim synkiem też opiekuje się teściowa i krew chce mnie czasem zalać i jak by mnie było stać to bym wolała siedzieć z małym w domu ale musiałam schować dumę do kieszeni i wrócić do pracy. Ważne że ja jej nie widuje a to co mówi wpada mi jednym uchem a wypada drugim.

Napisałaś, że mąż "pójdzie do siebie". Gdzie jest to 'do siebie'? A Ty z nim nie możesz pójść tam 'do siebie'? Piszesz, że płacisz rachunki, robisz zakupy itp. To co stoi na przeszkodzie płacić rachunki mieszkając w wynajętym mieszkaniu? Jakbyś chciała to byś się wyprowadziła z dzieckiem i żyła z mężem. A Ty chyba oczekujesz poklasku, że taka biedna i nieszczęśliwa jesteś. Mamuśka Twoja dobra jest, nie ma co. Ale Ty masz już SWOJĄ rodzinę, którą jest dziecko i mąż. Chcesz całe życie z mamusią żyć? Chcesz dziecko ojca pozbawić? MYŚL kobieto. Ciekawe czy fajniejsza grzechotka czy huśtawka będą cieszyć dziecko bardziej niż obecność taty.