Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrobiona siłą w dziecko

Mój własny facet wrobił mnie w ciążę i nie ma odwrotu...

Polecane posty

Jesteśmy ze sobą z właściwie byliśmy bo chcę go zostawić od pół roku. Ja mam 22 lata a on 32 i od samego początku mówił, że bardzo chciał dziecka. Ja mówiłam mu, że najwcześniej za 5- 6 lat bo na razie nie mam ochoty na dzieci i już. On jednak nalegał. Jednak chciałam być pewna, że nie zajdę w ciążę kazałam mu wkładać gumki bo inaczej zero seksu. I facet się mnie słuchał. Jakież było moje wielkie zdziwienie jak niedawno okazało się, że jestem w 3 miesiącu ciąży !! Ja do niego że zaszłam a on się cieszy. Przyparłam go do muru i przyznał się, ze kilka razy celowo jak zmienialiśmy pozycję i ja tego nie widziałam, ściągał gumkę i jechał bez niej :o ja tego nie czułam i nie zauważyłam. A teraz jestem w ciąży. TEN CHAM MNIE WROBIŁ !! JA NIE CHCĘ TEGO BACHORA, aborcja nie wchodzi w grę i co mam zrobić ? Jak on mógł tak mnie urządzić ??? Co robić poradźcie dziewczyny bo ja jestem załamana :(

Gość 0101
baju, baj, baju baj lalalal :)

Dlaczego jesteś taka bezduszna i mi nie wierzysz ? Dlaczego miałabym zmyślać ?????

Albo to prowo albo jestes (sorry) strasznie glupia :-)

Dlaczego mam być głupia ? W czym się ta głupota objawia ? W zaufaniu do partnera ? Mam mu nie ufać ? To po co mam z nim być ?? :o

Gość zapach pomarańczy...
Prowokacja:P Żyjesz w średniowieczu?

Gość my ding ding dong
taaaaa i w ogóle nie zauważyłaś, że nie ma gumki jak kończył :D ludzie wymyślajcie trochę lepsze te prowokacje :O

1.)Gumki to zadne zabezpieczenie, wie o tym kazda kobita nie chcaca kategoerycznie dziecka 2.) jak moglas nei zauwazyc i nie poczuc, ze sciagal gumke ? 3.) skoro nie chcesz bachora to czemu aborcja nie wchodzi w gre ?

Skonczył we mnie na pieska i od razu zdjął niby gumke bo ją w ręku zawsze trzymał zanim się odwróciłam. To jak niby mam to wiedzieć ? Po każdym seksie zawsze biorę prysznic więc na praewdę nie wiem co zrobiłam źle. W kaŻdym razie ten cham mnie zwyczajnie wrobił :o I tak dziecka nie dostanie a że jest bardzo majętny to pozwę go o mega alimenty. Oduczy się cham :(

Gość 0101
jasne, jasne puszczaj dalej wodze fantazji

Nie wiem czy to prowo. ale jestem w stanie w to uwierzyć, bo znajoma miała taka samo. Ona (21) ma faceta 34letniego, on ją wrobił w dziecko w obawie by od niego nie odeszła, tylko że podmienił jej tabletki anty i zaszła.

Gość khdjasfkiegfkef
a czemu tabletek nie brałaś? skoro on chciał a ty nie trzebabyło samemu o to zadbac..

Gość laaallllaaa
no można nie zauważyć gumki a raczej jej nie poczuć, widocznie zależy od kobiety,

Gość 0101
"tylko że podmienił jej tabletki anty i zaszła" a skad wzial lewe tabletki w opakowaniu antykoncepcyjnym? (chyba kazda wie, jak to wyglada)

uwielbiam takie bajkowe historie, ktore swiadcza o ilorazie ynteligenji autorki :-D :-D

Ona sobie te tabletki zawsze szykowała na szafkę, żeby wziąć przed snem i on jej podmienił chyba na jakieś witaminy, które miały taki sam kolor.

niesmiertelna, bralas kiedys tabletki antykoncepcyjne?? wiesz jak one wygladaja ?????

Gość taaa gumka gumką
ale sperma zawsze wypływa z psiochy (chyba że się mylę)

Biorę caly czas. Napiszę jeszcze raz, bo mnie nie zrozumiałaś. Ta znajoma, wyciągał sobie tabletkę z blistra, szykowała na szafkę i innymi lekami, które też bierze, a w między czasie robiła sobie coś do picia, brała prysznic itd. To był jej rytuał i jej facet o tym wiedział. I zamiast tabletek anty brała witaminy. P.S. Leki miała tak dobrane, że nie kolidowały z tabsami. Mam nadzieję, że teraz dobrze to wyjaśniłam.

Gość ano ciekawe ciekawe
hahahhaa tabsy jej podmienil haha dobre!! A Tobie chyba mozg!!

Gość ano ciekawe ciekawe
jezu co za glupota!! Tabsa sie wyciaga z blistra i od razu bierze, a nie rozklada po polkach, etc...

zadna witamina nie wyglada jak pigulka :-) historia jest mocno naciagana, ale jak sobie chcesz to w nia wierz :-)

Gość 0101
"Ona sobie te tabletki zawsze szykowała na szafkę, żeby wziąć przed snem i on jej podmienił chyba na jakieś witaminy, które miały taki sam kolor. dziwna baba, nie mozna wziac tabletki z opakowania? po co sobie komplikowac zycie?

Ja tez od razu biorę z blistra, ale ta znajoma akurat tak sobie szykowała, jej strata. Nie musicie w to wierzyć, ale to autentyczna historia. Do autorki tematu, ja bym na Twoim miejscu usunęła. A jak masz opory to tak jak piszesz, urodzisz i podasz go o alimenty. Na pewno bym z takim skurwielem nie była.

Gość gumy sie nie czuje
ale sperma wyplywa

A Ty sie zabezpieczać nie umiesz? Facet zrobił co zrobić chciał, jak mu ufałaś - Twoj problem. NIe nazywaj dzieci bachorami, bo bachorem, tepą idiotką i wszystkim co najgorsze jestes ty. Gumka to nie jest 100% gwarancji na antykoncepcje cipciuniu. Zacznij myslec głową a nie dupą, a zycie miłe Ci będzie. Poki co zacznij godzić się z tą sytuacją.

Oj nie wypytywałam dokładnie na co jej podmienił te tabsy, ona jest tak roztrzepana, ze nie zdziwiła bym się gdyby jej podmienił na rutinoscorbin. Ona z początku nie wiedziała o tej zamianie, myślała, że tabletki zawiodły. Dopiero po jakimś czasie jej facet wygadał sie komuś po alkoholu i ona się dowiedziała.

ja moglas tego nie czuc :/ przeciez jak facet skonczyl w tobie to ci musialo wyleciec. Watpie w to ze pomyslalas ze to tylko zwykla wydzielina. Poza tym wedlug mnie to czuc zajebista roznice pomiecy seksem w gumie a bez.. Cos sciemniasz

Gość ajaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
My kochaliśmy się z gumką. Po kilkunastu minutach, gdy było już po fakcie, On wyciąga penisa, patrzy, a gdzie gumka? A ona sobie leży obok. Także jest to możliwe. Gdy zmienialiśmy pozycję się zsunęła i nie zauważyliśmy.

hahahahahah to jest jeszcze lepsze :-D :-D '' On wyciąga penisa, patrzy, a gdzie gumka? A ona sobie leży obok. Także jest to możliwe '' :-D :-D :-D muahahahahah :-D