Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość duży brzucholowy misiek

Przez 2 lata przytyłem 20 kg.

Polecane posty

Jak w temacie. Obecnie ważę (jestem facetem)120 kg a przed dwoma laty 100 kg. Mam 185 cm wzrostu. Nigdy nie byłem szczupły i wcale nie chciałem być ale 100 kg nie zagrażało mojemu zdrowiu tak jak 120. Przytyłem tyle po ślubie. Ustabilizowane życie,praca siedząca,a po pracy TV obiad,chipsy i inne przekąski i piwo. Przed ślubem inna praca imprezy. Pomóżcie schudnąć drogie panie.Jak chcecie dam foto z przed 2 lat i z teraz ale dajcie znać.

Gość chujowo
­

Gość chujowo
Ja ważę 80 kg pizdo stara

Zapomniałem dodać że mam 30 lat.

Gość pizza z włoch
Dieta dukania.

Gość pizza z włoch
I może daj fotki.

Gość zadna dieta
po kazdej bedzie efekt jo-jo. To droga donikad. Konieczna jest zmiana nawykow zywieniowych. Na pewno rezygnacja z przekasek typu czipsy...zamiast tego warzywa, owoce. I wiecej ruchu! Koniecznie. Znajomy kupil rowerek i codziennie spedzal na nim co najmniej godzine. Odstawil swoje ulubione piwo. W rok zgubil 30 kg :) teraz nie dziala juz tak drastycznie, ale wage utrzymuje. Niestety cudownych srodkow nie ma. Bedziesz musial wypocic te 20kg cwiczac. Moze masz jakas silownie w okolicy? Przydalby sie tez dietetyk, ktory pomoze ustalic co mozesz bezkarnie jesc.