Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zamiast zostać tam to

Każdy kto gardzi Polską i Polakami,powinien mieć na tyle

Polecane posty

honoru,żeby tu więcej nie wracać.

nie wchodzić na polskie strony internetowe,nie czytać polskich gazet,nie słuchać wiadomości o naszym kraju itd.

Gość ja tu w sumie mieszkam bo musz
nie ogladam nie czytam wiaodmosci bo tylko sie wkurwiam

Gość ja tu w sumie mieszkam bo musz
aha a gardze tylko polityka tego kraju i pojebanymi prawami typu jak zrobic zeby zabrac innym a wiecej bylo w korycie

Skoro: "Każdy kto gardzi Polską i Polakami, powinien mieć na tyle honoru, żeby tu więcej nie wracać." oraz "nie wchodzić na polskie strony internetowe,nie czytać polskich gazet,nie słuchać wiadomości o naszym kraju itd." to w takim razie: zamiast zostać tam bo - już się pakujesz i spie­rdalasz czy dopiero jesteś w trakcie wylączania tv i pc? :classic_cool:

a jak się ociągał z wypierdalaniem to powinien dostać kopa na rozpęd

Ja nie gardzę Polską ani Polakami,ja gardzę zakompleksionymi ludzmi o mentalności volksdeutscha,ich nie uważam za polaków.

z tego co czytam gardzisz polakami którzy nie żyją w Polsce. a skoro każdy kto nimi gardzi to też się zalapujesz ;)

Gość karolina 1982
Tak jest Mysia :classic_cool:

nie ważne gdzie się jest zameldowanym, ważne skąd czlowiek pochodzi i swojej narodowości się nie wyrzeka ❤️ a przez ludzi twojego śmiesznego pokroju biedna Polska ma opinię kraju naburmuszonych dupków 🖐️

nie każdy kto miał kontakt z zagranicą jest volksdeutschem,ale spora część tak,tak od 20 procent do jednej trzeciej.

skąd ty to możesz wiedzieć zaczepialeś ludzi na ulicach za granicą i przeprowadzaleś ankiety? -.- otóż nawet sobie sprawy nie zdajesz jak bardzo się mylisz to raz, a dwa jesteś jeszcze plytszy niż nawet ludzie zza granicy których sobie wykreowaleś w swojej glówce ponieważ wypisujesz tylko zawistne, nietolerancyjne poglądy :o

Gość dsfcf
Polska ma opinię kraju naburmuszonych dupków ] to jest bardzo dobra opinia w swietle tego jaka panuje naprawde :O dla anglikow, niemcow, francuzow jestesmy RUMUNAMI europy, zlodziejami, przestepcami, kretaczami i leniami. potrafimy tylko pic na umor i wszczynac bojki, jestesmy opoznionymi umyslowo debilami :O jako jedyny kraj z unii eurpejskiej mamy wciaz wizy dos tanow, jako nieliuczny kraj na calym swiecie mamy wizy do nich choc z byle gownianego trynidadu mozesz sobie jechac kiedy chcesz, a to chyba o cyzms swiadczy :O (i nie pisze tego, ze zalezy mi na wyjezdzie do USa ale sama ta swiadomosc ze nie chca nas tam bo maja nas dosc swiadczy o naszej CALEJ OPINII :O )

opieram się szacunkowo na wypowiedziach internetowych i na osobach,które spotkałem w życiu,zwłaszcza po tej całej rewolucji 1989r.

poza tym jeśli nie znasz znaczenia wyrazu Volksdeutsch to nie rzucaj nim tak sobie na prawo i lewo 🖐️

znam i wiem,że byli różni volksdeutsche,cztery czy pięć kategorie volkslisty,od obrzydliwych kreatur po ludzi zmuszonych do jej przyjęcia

dscf nie jest tak tragicznie przynajmniej w Niemczech co do picia i bójek to raczej opinia dla ruskich tutaj a i ja jak dlugo tu mieszkam to się nie spotkalam z odrzucającym traktowaniem ze strony niemca. Oni każdego obcokrajowca traktują równo i wypowiedzi na tym forum są bardziej obrzydliwe i ''rasistowskie'' a zobacz pisze polak do polaka.....

to w takim razie ile wspólnego ma ze sobą osoba niemieckiego pochodzenia i polak który zamieszkal w Niemczech? :o

Z ręką na sercu- mieszkam od kilku lat w Hiszpanii, akurat w mieście w którym mieszka wielu polaków- i WSTYDZĘ SIĘ ICH. Nie wyobrażacie sobie jak trudno tu spotkać normalnego, nie chlejącego, nie ćpającego, nie kradnącego, nie zawistnego i nie chamskiego polaka ;/ Dodam że osobiście kocham nasz kraj, i w tym roku zjeżdżam na stałe. Ale to co się dzieje tu za granicą... to jest masakra. Czasem przez nich wszystkich aż wstyd się przyznać że jesteś polakiem... ;/

Gość Nienawidze Polski
kings regards poles :-D

Mówi się trudno. Nienawidzę Polski- widocznie życie Cię nie "popieściło" . Moja mama też nie lubi Polski choć ma do niej sentyment bo prawie całe życie w niej przeżyła, ale to tylko sentyment. Nie chciałaby wrócić do "szarej Polski", jak mawia.

Gość elizkaa1212
Nienawidze Polski to gdzie w takim razie emigrujesz? na pn? daruj sobie te ukłony ;d

Gość elizkaa1212
Australia? ;D

Gość elizkaa1212
Australia jakoś dobrze mi się kojarzy :) słyszałam, że się tam fajnie żyje, ale ja tam wolę pn ;p a byłeś tam kiedyś w ogóle?