Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na własne oczy widziałam

Czemu studenci i studentki sa tak BRZYDCY? :/

Polecane posty

Gość dgdgdgdsgdsgdgds
no AWF u lala to masz tam raj ;) a ja sie mecze z "swetrami". U mnie na wydziale wszyscy faceci maja za dlugie wlosy i nosza stare zgnile smierdzace potem swtry. Zawsze sa bladzi. Tacy frajerzy z amerykanskich filmow. Zalsne koniobijce.

Gość na własne oczy widziałam
sami pewnie samierdzicie moczem i starymi ludzmi i bronicie tych spaszteciałych studentów

dgdgdgdsgdsgdgds, No nie narzekam :) a Ty co z uniwerku jesteś? No nie zazdroszczę Ci tych obesrańców :/ pies trącał te dziewuchy ale najgorsi są ci chłopacy niscy, pryszczaci, w okularkach i jacyś tacy ogólnie "zdechli" :/

Gość dgdgdgdsgdsgdgds
nooooo zdechli to dobre okreslenie. Ostatnio szokujaca rzecz zauwazylam na moim wydziele. Wiekszosc facetow nie am tak wiecej niz 165 cm :/ I te ich oddechy juz z rana im z mordy smierdzi.

Gość dgdgdgdsgdsgdgds
wogole CI facei to dziwni. Nigdy zadnego z zadna laska nie widzialam. Wszystkie co ladniejsze od laleczek i tepakow wyzywahja, wcale dobrze sie nie ucza. Np. Ja olewajac system mam 4, 3 a oni chodza udzielaja sie i dalej troja za troja. Nie rozumiem tego. Sluchaja tylko jakiejs popierdolonej muzyki, jakis wyjcow, gadaja tylko na tematy historyczne. NIGDZIE NIE WYCHODZA. Ciagle graja w gry komputerowe.

dgdgdgdsgdsgdgds, A Ty też z filologicznego? ja zauważyłam że na UG to najgorsze złamasy są na wydziale fil-hist, nauk społecznych a no i oczywiście mat-fiz :) a co do wzrostu to Ci współczuje, być otoczona przez takie krasnale :/ cho na AWF od razu odżyjesz :) osobiście Cię oprowadzę :)

Nie przesadzaj, średnia jest w porządku, modalna też. A co roku zdarzają się prawdziwe piękności w wersji męskiej i żeńskiej:D

Gość dgdgdgdsgdsgdgds
Studiuje historie. Najgorsze ze oni smierdza. Hahahha kiedys jeden wykladowca wszedl do sali gdzie juz siedzielismy i mowi: PROSZE OTWORZYC OKNO BO NIE MOGE ZNIESC ZAPACHU. xD

Gość fddfdfsssdfsdasdsadsdsf
buhahahaahahaha! o ja pierdziele! ja też na fil-hist w gdańsku i ci ludzie to porażka, skąd oni kuźwa się wzięli...a ten nasz bufet jaki obleśny, jakieś śmierdzące sałatki z jajkiem i obsługa niemiła. A ci wszyscy metale mogli by chociaż pójść do fryzjera się ogolić bo wyglądają na zapuszczonych kloszardów. Kurde no... ja myślałam że na studiach to zaszaleje, zabawie się a z tymi frajerami się nie da...

Gość dgdgdgdsgdsgdgds
A ci wszyscy metale mogli by chociaż pójść do fryzjera się ogolić bo wyglądają na zapuszczonych kloszardów. Kurde no... ja myślałam że na studiach to zaszaleje, zabawie się a z tymi frajerami się nie da... --> oj czuje, ze jestes moj klimat :D bez kitu wyobrazalam ze studia to jeden wielki melaznz przyjaciele na cale zycie a tu chuj. Tez nie lubie metali to smierdziele i brudasy. Jak chca sluchac takiej muzyki ok ale po chuj ubieraa sie jak cudaki?

Gość dgdgdgdsgdsgdgds
nienawidzę poniedziałków--> Jak nie maja kasy to zamiast grac na kompie w wekend zamieniajac sie w elfa :P moze niech ida do pracy? Mozna kuic fajny t-shirt , jeansy i za 50zl fajnie sie ubrac :)

Nienawidzę poniedziałków, imprezy?! to zapraszam na UG wydział fil-hist przyjdziesz zobaczysz to mina Ci zrzednie.

dgdgdgdsgdsgdgds, Właśnie niech te łajzy zapie.rdalają do pracy! może jak zobaczą, że poza naszym wydziałem jest inne życie to się ogarną. Dziewczyno mówię Ci to jest jakiś koszmar, ja to pieprze i kończę trzeci rok i nie robię magisterki zaczynam nowy kierunek i nowe życie :D

Gość 231231
Ja widzę taką prawidłowośc- im mniej makijazu- tym więcej rozumu, może to jakieś wyjasnienie?

dgdgdgdsgdsgdgds, o albo jeszcze jeden żal... jakie my w ogóle mamy atrakcje ... teraz był "tydzień kaszubski" hahaha no myślałam że się postaram, jeszcze jak się z tym afiszowali...

*no myślałam że się POSRAM (a nie postaram hahaha)

nienawidzę poniedziałków, No i tak właśnie robię. Przecież nie siedzę w domu jak te ciapy, mam znajomych, ale po prostu fajnie by było też iść się zabawić z ludźmi z roku tak jak inni normalni studenci a tu dupa... nie da się, bo imprezowanie i dobra zabawa to nie klimaty tych śmierdzieli obesranych. Ich klimaty to np. nasza biblioteka którą mamy blisko.

Gość 231231
buhahahaahahaha! o ja pierdziele! ja też na fil-hist w gdańsku i ci ludzie to porażka, skąd oni kuźwa się wzięli...a ten nasz bufet jaki obleśny, jakieś śmierdzące sałatki z jajkiem i obsługa niemiła. A ci wszyscy metale mogli by chociaż pójść do fryzjera się ogolić bo wyglądają na zapuszczonych kloszardów. Kurde no... ja myślałam że na studiach to zaszaleje, zabawie się a z tymi frajerami się nie da... TRzeba było isc na uczelnię tyou Wyższa Szkoła Smażenia Naleśników, tam miałabyś towarzysto na swoim poziomie. Na tych kierunkach humanistycznych bezpłatnych sa inteligentni ludzie z pasją i zainteresowaniami, niestety..... :p

231231, No właśnie nie bardzo, pewnie jesteś jednych z tych osób. Oni nie mają zainteresowań. Albo no dobra mają gry komputerowe i słuchanie metalu. Najlepsze jest to że oni się tyle uczą a mają same dwóje albo tróje. A Ty też masz bardzo ubogie myślenie, uważasz że jak ktoś lubi się zabawić na imprezie to od razu debil i margines? To gratuluję.

Na Wydziale prawa i Administracji tego nie zauważyłam;P

Gość 231231
A Ty też masz bardzo ubogie myślenie, uważasz że jak ktoś lubi się zabawić na imprezie to od razu debil i margines? To gratuluję. nigdzie nic takiego nie powiedziałam..... Jest sporo wyjątków. Jakoś u mnie na studiach nie zaobserwowałam, żeby wszystkie nieumalowane osoby miały dwóje i tróję, wręcz przeciwnie. I naprawdę jakoś nie chce sie mi wierzyc w te bzdury co wypisujesz. Co do imprez to prawie każdy student je lubi, ten w swetrze też. Tylko tacy mają z reguły więcej fantazji, i dla nch impreza nie musi polegac na dyskotece. Słuchanie metalu to jest też hobby, a tyjakie masz hobby? Makijaż i wykorzystanie foroshopa do celów naszoklasowych? :p

Evea, Ja też tam tego nie zauważyłam.

231231, No chyba jednak masz mnie za jakiegoś pustaka. Ja nawet nie mam nk i nigdy nie miałam. Swoich zdjęć nigdy nie obrabiała bo i nie ma po co. Nie każdy lubi imprezy. I nie chodzi tylko o dyskoteki ale ogólnie wszystko co z tym powiązane. Po prostu większość to domatorzy...niestety.

Gość stukupukuuu
Puknij się kobieto w głowe. To,że smierdzą to faktycznie problem. Każdy powinien się myć. To,że gadają o histori chwała im! Jeszcze jak widac świat nie zginał i można z nimi o czymś porozmawiać! Ale to,że nia mają makijażu to super! Że chodzą w rozciągniętych swetrach, brzydkich ubraniach to też normalne. Jesteś pusta jak beczka po śledziach. Niektórzy muszą wydawać po 300zł na leki zdrowie co miesiąc, plus wynajem mieszkania, jedzenie, opłaty itd. Do domu też by się chciało raz na miesiąc pojechać. Autobus na wodę nie jezdzi, bilety drogie. Nie mam pieniedzy na lepsze ubrania, a przez tobie podobne osobniki, ktore wypachnione i wymalowane przekręcają tylko oczami, czasami robi mi się smutno. Kąpię się 2 razy dziennie, NIGDY nie miałam przetłuszczonych włosów, nie licząc chorób z gorączka 40. Nigdy ode mnie nie smierdzi. Fakt mam podziurawione spodnie i rozklekotane buty ale nie stać mnie w tym momencie na to,żeby kupić ciuchy. Jak mam wydać na buty wolę pójść do lekarza. Natomiast b. często właśnie te pięknie ubrane dziewczyny, które ja uważałam za super zadbane, myja łeb co 4 dni, a siebie co tydzień, lub tylko w kawałkach. Polityka- idę się wykąpać i myją głowę. Tylko głowe. To zadziwiające jak perfekcyjnie opanowały sztukę dobrego wyglądu z niemyciem. I jakoś tak potrafią się uczesać i makijaż nawalić,że nie widać,że są brudne. Opatentować! Dopoki nie zamieszkalam z pieknisiami, żyłam w przekonaniu,że są super. No kurde nie są... To po pierwsze. Po drugie ludzie NIE WYBRALI TEGO,że nie mają pieniędzy. NIE WYBRALI tego,że są brzydcy. NIE WYBRALI tego,że mają trądzik. NIE WYBRALI tego,że są biedni. NIE WYBRALI tego,że są chorzy i przez to mogą być chudzi/grubi/niscy lub mieć trądzik/żółtawe zęby. Zastanówcie się ludzie co piszecie, nie życzę wam zle ale jak się wam życie za dupsko dobierze i też nie bedziecie miały co ubrac to może dopiero się wam oczy otworzą. ALbo jak zachorujecie i ciało zacznie się sypać. Jesteś plastikiem pomimo tego,że nie ubierasz się jak plastik - masz plastikowe myślenie.

Gość stukupukuuu
a tak na marginesie- 90 procent moich kolegów i koleżanek w skali 1 do 10 oceniam na 8. Bardzo ładni, zadbani. Dziewczyny są wręcz PIĘKNE.

Gość pani Bovary 92
Wiesz, studia są kosztowne, ci co mają dzianych rodziców nie muszą się martwić o takie sprawy jak ubrania, dobre kosmetyki itp. Ale fakt, trzeba dbać o siebie, myślę, że to też zależy od wychowania "jak ktoś jest brudasem, to będzie" i nie tylko to się tyczy studentów ;)