Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na własne oczy widziałam

Czemu studenci i studentki sa tak BRZYDCY? :/

Polecane posty

Gość ja pamietam jeszcze jak studio
wałam w rzeszowie ludzie takich paszczurów to wy nigdy, nigdzie nie widzieliście zaręczam wam że pewnie tam w gdańsku nie ma takich ohydnych ludzi jak tam teraz studiuje gdzie indziej od razdu inaczej, nawet jesli ktos nie jest ekstra ubrany to przynajmniej twarz moze ma ciekawa ale w tym rzeszowie to mordy ohydne zakazane wprost blee

Gość .,jk.gjk.k.
czyli sugerujesz ze w rzeszowie powinni placic tzw"twarzowe" za aparycje :P:P

Gość ja pamietam jeszcze jak studio
powinni coś z tymi ludźmi zrobić, albo wywieźć na ukraine albo albo, coś ogólnie serdecznie współczuje im tego że są z podkarpacia i to jeszcze z takimi mordami, żeby choć osobowościa nadrabiali, nie z tymi ludźmi się nie dało żyć :O

Gość hahhaa
po po poker FACE d:

Gość hahaha dobreeeeeeeeeee
z tymi z podkarpacia :P

Gość 231231
Do laski ktora ubiera sie jak bohaterka filmu Juno. Nie wiem jakie studia konczysz. Ale jak skonczysz studia to na codzien do pracy tez bedziesz chodzic w bluzie? Jak CIe widza tak Cie pisza. Wiesniacki ubior odstrasza. Kogo zatrudni pracodawca? kogos w rozciagnietej bluzie czy takiego: Skończyłam juz studia, a pracuję w stajni, i na szczęście nie trzeba sie tam ubierac na elegantkę, pracodawca nie -patrzy nastrój tylko umiejętności... W bluzach tez można wyglądac bardzo sexy, podobnie jak w trampkach. Ja jestem drobna i mam dziewczęcą urodę, b. podobną właśnie go Bohaterki filmu Juno, po prostu taki styl do mnie zancznie bardzie pasuje. Odejmuje tez mi lat, kiedyś dałam na kafe zdjęcie i średno 5-8 lat mi dawali mniej....

Gość hahhaa
HAHAHHA Skończyłam juz studia, a pracuję w stajni, i na szczęście nie trzeba sie tam ubierac na elegantkę, pracodawca nie -patrzy nastrój tylko umiejętności... OOO UBIERA SIEDO STAJNI :d

Gość jfjggfj
Nikt nie bierze powaznie dresiar. To nie jest dizewczece, to jest dzieciuchowate. Ogarnij sie.

Gość do 231231
po co na sile chcesz oklamac rzeczywistosc? przeciez zaprzeczasz prawdom oczywistym? Nie lepiej sie pogodzic z otaczajaca rzeczywistoscia? tramki nie sa sexy i bluza. Wyglada sie super ale gdy sie jest np. megan GFox. Zwykla laska powina podkreslac swoja kobiecosc. Wiec nie gadaj tu bzdur, nie oklamuj siebie ale zmien swoje zycie i badz bardziej kobieca.

Gość jajko niespodzianka.
Studenci? Ogólnie 80% społeczeństwa jest nieatrakcyjne , ma krzywe twarze, nie potrafi się ubrać z klasą i to się tyczy wszystkich nie tylko studentów. Oczywiście pewnie każdemu się wydaję ,że jest w tych 20%. jestem przerażona wyglądem większości osób, niektórzy mają naprawdę predyspozycję , ładne rysy twarzy , ale albo chodzą w ciuchach z bazaru, albo jak plastik lale, albo w porościąganych golfach. Dodam ,że studuję w Gdańsku i tak 20 na 100 osób wygląda normalnie, jest zadbana, ładna, a z 2 osoby na 100 są naprawdę atrakcyjne , wyglądają z klasą i elegancko.

Głupota niektórych tutaj jest porażająca. Ja na studiach biegałam w glanach, kozakach, tenisówkach, balerinkach, letnich pantoflach, trampkach chyba nawet też, a więc nie mieszczę się w tutejsze konwencje, bo rozumiem, ze są albo wieśniary w trampkach albo piękne kobiety w szpilkach. Dodatkowo pogarsza jeszcze fakt, że nie miałam "wyciągniętych swetrów". Może to przejdzie wasze pojęcie, ale podczas studiów dostałam pracę w banku, gdzie obecnie pracuję i chodzę w pantoflach, szpilkach, żakietach i innych garsonkach, bo moja praca wymaga eleganckiego stroju. I jedno nie przeszkadza drugiemu, ale ciężko Wam pojąć, że ktoś normalnie się ubierający na co dzień, wygląda inaczej na rozmowie kwalifikacyjnej? Nie rozumiem dlaczego każecie się ubierać wszystkim studentom/tkom jak do roboty w biurze. Każdy ma prawo wyglądać jak chce. Żyjcie i dajcie żyć innym, bo to naprawdę żałosne, że widzicie jedyny słuszny pogląd na sprawę. Rzeczywiście, ubierajcie się dalej "jak kobiety" w przeciwieństwie do mnie*, a myślcie jak dziewczątko 12 letnie. * tak, tak, ironia Acha, i ja miałam zajęcia od rana do wieczora i niestety muszę zmartwić co poniektórych z was - jestem zdolna, ale przygotować się do zajęć kiedyś musiałam. Najwyraźniej nie każdy studiuje na pół gwizdka albo na wyższej uczelni whatever.

Gość dedio43dsa
ja nie miałam pieniędzy nawet na jedzenie, musiałam oszczędzać na wszystkim, wyglądałam jak sierota a teraz jest inaczej, mam dobre studia. Niestety nie mogłam liczyć na rodziców, nie wiecie jaki to wstyd tak wyglądać.. Cały czas się wstydziłam swoich łachów, miałam zerową pewność siebie i niższe oceny w związku z tym...Wszyscy patrzą na wygląd i cię oceniają

Gość 231231
No ja uważam że mam super pracę, co jest złego w pracy przy koniach???? To moje zainteresowanie, pasja i hobby w jednym.... Mam zrezygnowac i siedziec w biurze w szpilkach, machacjąc dupą przed szefem???? Coraz bardziej mnie zadziwiacie...

Gość 231231
Wszyscy patrzą na wygląd i cię oceniają niestaty, ale głównie w polskim zaścianku.... Każdy kto pojedzie na zachód jako pierwsze widzi te różnicę, tam ludzie nie mają tylu kompleksów.

Gość tu nie chodzi tez o ludzi
ktorzy tworza swoj styl bo np sa switnie ubranycmi gotkami to tez jest ok Tu chodzi o te nijakie w rozciagnietych swetrach obrzydliwe paszczurzyska

231231 ale tu nie chodzi o to bo wiadomo ze trampki do niektórych rzeczy wyglądaja bardzo fajnie tu chodzi o to jak sie załozy takie skarpety do dzinsów z dziura w kroku i sprana koszulka to wyglada sie jak fleja . I nie trzeba miec duzo kasy aby wygladac modnie ile blogowych szafirek kupuje w ciuchaczach dobrej jakości ciuchy w takich cenach ze za 30 zł mozesz sie obkupić zalezy od lumpeksu.

Gość rwqrwqrqw
tu chodzi o to jak sie załozy takie skarpety do dzinsów z dziura w kroku i sprana koszulka to wyglada sie jak fleja . WLASNIE!!!!!!!!!

Gość yt
Sexowne paszczury przed wyjsciem na uczelni dobieraja swter pod wzgledem spocenia. Im bardziej spocony tym lepiej. Wpierw obwachuja pachy skupiajac swa uwage na szczegolnie spoconych miejscach. Wdychaja te opary po czym wybieraja najbardziej spocony egzemplarz by go przyodziac. Na uczelni identyfikuja sie po zapachu potu. Po wszystkim rozpoczynaja poranna toalete (pomijam mycie sie to zbedna czynność). Toaleta sklada sie z codziennego rytualu wyciskania pryszczy na plecach i czole, mycia zebow szczotka do kibla oraz rozczesywania bójnego wlosia spod spoconych paszek. Trzeba pamaietac iz te osobniki nie gola miejsc intywnych. Ich lono pokrywa puszcza bukowa w czasie miesiaczki przyozdobiona zlepkami krwi.

Gość smakowity owoc mandragorry
Ja też studiuję w Gdansku na filologiczno-hist. Ludzie jak to ludzie, większość jest przeciętna... nie zauważyłam jakiegoś skrajnego zaniedbania, jakie ty próbujesz wciskać. Zdarzają się śliczne dziewczyny, do których ty raczej nie należych, skoro musisz się tak wyżywać na forum. Facetów rzeczywiście nie ma przystojnych :D

Gość Nie ma im kto pomoc
finansowo, brak warunkow na sponsoring, zarabiaja grosze to hujowo wygladaja.