Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moje wlasne M

Emigracja czasowa się nie opłaca? Hahaha:)

Polecane posty

Gość moje wlasne M
tak ,tak ,ty co najwyzej to garba sie dorobisz!!!! HA HA HA!!

Gość zdeperowana mysli ze jest
tak ZDZ my wiemy, ty to wszystko robilas.....

Gość kazujoszi funakiiiiiiiii
hahahaha prostactwo z ciebie wychodzi i wredota. nie potrafisz sie obronic tylko atakujesz. Co za zalosna pipa:D:D:D

Gość moje wlasne M
a co mnie to obchodzi co ty myslisz? czy mi wierzysz czy nie? napisalam prawde i tyle. a ty zazdroscisz i juz :O pewnie sprzatasz chodniki i to dla ciebie jest niepojete jak mozna zarobic tyle pieniedzy zeby po 5 latach kupic sobie mieszkanko za gotowke, pozwiedzac i cos odlozyc.

Gość moje wlasne M
powyzsze obrazliwe wpisy to podszywy oczywiscie. moj ostatni wpisł dotyczył sprawy kiedy skonczylam studia i w jakiej branzy pracuje. nie chce mi sie zaczerniac, wiec to moj ostatni prawdziwy wpis w tym temacie - kazde nastepne beda podszywami. dodam tylko, ze za tydzien lecimy do Polski spisywac umowe, mieszkanko bedzie juz nasze :) pozdrawiam

oooo przed chwila byly 3 lata teraz juz 5:o wiesz co idz moze naczynia pozmywaj albo cos bo pierdolisz jak potluczona

Gość moje wlasne M
moj maz byl tu 5 lat, a ja 3 lata.

jasne, jasne:o

Gość moje wlasne M
masz powazne problemy z czytaniem ze zrozumieniem, polaczku. Pocwicz troche a potem sie wypowiadaj na forum.

buhahahahaha polaczka widzisz w lustrze i jak patrzysz na meza. Poza tym napisalas, ze masz 25 lat? Tak. Napisalas, ze 3 lata temu wyjechalas do UK i zaczelas pracowac?? Tak. Napisalas, ze zaczelas pracowac po studiach?? Tak. Czyli wychodzi, ze w wieku 22 lat zaczelas pracowac. I nie pisz mi, ze mam czytac ze zrozumieniem, bo moze powinnas raczej nauczyc sie poprawnie formulowac zdania. Ja doskonale rozumiem co napisalas, i wybacz to sie kupy nie trzyma. I poza tym, mam przyjemnosc pochodzic z Poznania i wybacz, 240 tys za mieszkanie z poddaszem, garazem i na zamknietym osiedlu?? Chyba Ci sie przysnilo:o

hmmm wiec tak. 240 tys powiadasz. Zamkniete osiedle, garaz, 2 pokoje, poddasze i do tego wszystkiego 15 min do centrum. Jasne. Za 240 tys to mozesz sobie najwyzej kupic mieszkanie na Jerzycach, Grunwaldzie czy Piatkowie i to w zwyklym blokowisku bez zadnych atrakcji. I to do remontu. Nie wiem czy zdajesz sobie sprawe, ale na zamknietych osiedlach, o ktorych piszesz, cena za metr waha sie w granicach 7000. Mowa oczywiscie o rynku pierwotnym. Wiec za 240 tys na zamknietym osiedlu moglabys sobie pozwolic na mieszkanie o metrazu okolo 35m. Wybacz, moje dwa pokoje maja 40m. A gdzie tu kuchnia, taras, toaleta, lazienka no i ten pokoj na poddaszu. Ceny mieszkan w Poznaniu na zamknietych osiedlach dochodza do 1 000 000. A Ty mi piszesz o marnych 240000?? No chyba, ze to osiedle bylo budowane na podobienstwo tego niedaleko Polwiejskiej, gdzie po kontroli Inspekcja Budowlana zamknela budynek, bo jeszcze przed oddaniem mieszkan sciany zaczely pekac. Czyli taki bubel. Szybko, tanio i do dupy. Zaraz pewnie napiszesz, ze zazdroszcze, jestem polaczkiem i dorobie sie garba. Prosze bardzo. Mam to gdzies. Znam ceny mieszkan w Poznaniu. Znam Poznan. I wiem za ile co mozna kupic

Gość moje wlasne M
jak widac- da sie... żaden bubel, ten blok buduja 2 lata praktycznie. znana porzadna firma, deweloperow znam osobiscie. wytargowalismy 17 tysiecy w sumie... a metraz niby niezly, ale ze skosami, wiec liczą też taniej. nie chce mi sie tlumaczyc - sama wiem, co kupuję. sa rozne okazje, promocje - i my sie na taka załapalismy, bo trzymalismy reke na pulsie i mamy "swoich ludzi". pozdrawiam

Gość przeciez kupila....
w blokowisku wielkoplytowym,kawalerke pod Poznanien a troszke ubarwien zawsze sie przydaje (dla wlasnego psyche) :D:D:D:D:D Tez znam Poznan i ceny mieszkan :D

Gość moje wlasne M
Ok, wy juz wiecie wszystko - ze wielka plyta, ze to, ze tamto:) Ceny domow w Poznaniu sa takie, jak np w Krakowie - a moja siostra niedawno kupila w Krakowie za 220 tys podobne mieszkanie. Wytargowala 15 tys. Da sie... jak sie mysli. Mam gdzies wasze opinie - jestem zbyt szczesliwa w tym tygodniu. Pozdrawiam wszystkich frustratow:)

Gość Jak sie chwalic to sie chwalic
Tak wiec ja mam 31 latek i mam nie tylko mieszkanie ale rowniez domek letniskowy 50 metrow od morza :) Oczywiscie wszystko za gotowke, z pracy w anglii :) Pozniej wyjechalam do USA i skonczylam tutaj studia. Pieniadze sama zarobilam :) Teraz wyszlam za maz (maz amerykanin) i tak sie zastanawiamy nad otworzeniem wlasnej firmy ;)Dodam tylko, ze mieszkanie i domek w PL jest tylko i wylacznie moje i trzepie na mnie kaske co miesiac (domek w sezonie) A co trzeba byc przygotowana na kazda okolicznosc zyciowa :D

Gość zdeperowana mysli ze jest
Zdesperowana Domowa Żona zdeperowana mysli ze jest --> a ty ciagle za mna lazisz? oczywscie ,ze tak. a co myslalas ze jak sie nie wpisuje na topik malej kasi to znaczy ze mnie nie ma? nie obraz sie ,ale cos nudnawo sie tam zrobilo.....a dlaczego usunelas zdjecie ze stopki ? to w bialych rybaczkach ? http://img844.imageshack.us/f/123bso.jpg/ no chyba sobie nie wzielas do serca co ci powiedzieli ludzie na kafe? tak, to wszystko robilam, a co? niemozliwe? oczywscie ze mozliwe, dla wiekszosci ludzi to 'sky is the limit' ale dla ciebie to keine grenzen.

Gość chwilowa emigrantka...
Ile metrow w jakim miejscu tu mieszkanie kupilas? Bo ja tez szukam chaty i cos sensownego zaczyna sie od 320 tys. w gore i to na Plewiskach.

"tak, to wszystko robilam, a co? niemozliwe? oczywscie ze mozliwe, dla wiekszosci ludzi to 'sky is the limit' ale dla ciebie to keine grenzen." haha, no pewnie! zawsze mi sie jakos powodzilo w miare w zyciu, wiec uwazam, ze po prostu trzeba brac ile daja i to pelnymi garsciami. kilka razy mi sie poszczescilo i tak praca za praca, a ze w cv moge wpisac dobre doswiadczenie wiec ze znalezieniem pracy tez nie mialam problemow. nadal podoba mi sie moje zdjecie, ale dosyc mam komplementow hehe, przeciez nie bede na topikach gadac tylko o swoim wygladzie :) bo tak to jest jak wstawisz zdjecie w stopke to kazdy temat powoli schodzi na temat zdjecia. jak widac na zalaczonym przykladzie...... a ja bym sobie tez pogadala na inne tematy.

Gość do autorki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja mam 26 lata , 5 lat pracowałam z mężem w uk , zarobiłam na mieszkanie 68m2 w centrum dużego miasta (koszt 400 tys) + 2 garaże i auto

Gość powiedzcie jak to jest bo niee
od razu pisze, ze nie zazdroszcze... po prostu nie wiem jak mozna sie dorobic takiej kasy. jakby nie bylo to kupa kasy, a kazdy twierdzi, ze przyjezdza do UK, pracuje po 8 godz/5 dni w tygodniu, nie oszczedza zbytnio, dobre jedzenie i wycieczki i potem mieszkanie za gotowke w Polsce. pytam sie jak? bo mnie narazie po 2 latach w UK nie stac kompletnie

oni chyba muszą mieć jakiś dobry fach w ręku, być lekarzami, pielęgniarkami itp. Bo z "normalnej" pracy człowiek się tak szybko nie dorobi takiej kasy, nawet gdyby w kilka osób pokój wynajmował.A praca w biurze to zazwyczaj na początku przeciętne pieniądze,potrzeba czasu żeby awansować, zasłużyć na uznanie.

Gość Masayuki Yammamottooooooo
prostytutki dobrze zarabiaja.

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
zdeperowana mysli ze jest ale Ty masz posrane we łbie że tak śledzisz ZDZ, frustrat z Ciebie że az żal :D autorko gratuluję wymarzonego mieszkanka ;)

Gość jem kopytka
wkurwia mnie na maksa jak ktos uzywa takich zdrobnien "mieszkanko" "pokoik" ciekawe czy tez robicie "kupke" i "podcieracie dupke papierkiem toaletowym"

Gość ankaaa9807680
"nadal podoba mi sie moje zdjecie, ale dosyc mam komplementow hehe, przeciez nie bede na topikach gadac tylko o swoim wygladzie bo tak to jest jak wstawisz zdjecie w stopke to kazdy temat powoli schodzi na temat zdjecia. jak widac na zalaczonym przykladzie...... a ja bym sobie tez pogadala na inne tematy." gdzie to zdjecie w stopce zona? Ostatnio widzialam jakies twoje odbicie w lustrze, nawet facjaty widac nie bylo....i to ma byc fajne zdjecie? jakies biale rybaczki i kawalek dupy.no sorry

co zescie sie tak tej zony uczepily?? Zal Wam dupy sciska bo nie wygladacie nawet w polowie tak dobrze jak ona. Zalosne jestescie:o Myslicie, ze ona sie przejmuje waszymi wypocinami?? Pokazujecie tylko wasz watpliwy poziom i totalny brak klasy. No ale wiekszosc Polek to zawistne,zazdrosne i wredne pipy.

Gość hjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
dziewczyny, zdz jest naprawde bardzo ladna i tyle w tym temacie daje zdjecia bo sie nie wstydzi