Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość #039;[]

czy usg dopochwowe wykonane w celu

Polecane posty

Gość #039;[]

sprawdzenia czy nie jestem w ciazy moze wykryc np zmiany na szyjce,,,wyczułam sobie guzka teraz na szyjce,gdy byłam u gina 2 tyg temu czy lekarz mogł go przeoczyć ..czy robiąc usg macicy zwracał uwage na szyjke jak myslicie

Gość #039;[]
nie badal mnie na kozie

Mógł przeoczyć, wierz mi... U mnie dwóch ginów nie dostrzegło na usg, że mam przegrodę w macicy, a trzeci wyczuł, że coś jest nie tak ręką i usg potwierdziło. Niestety, już w ciąży. Na szczęście ciąża utrzymana. Zależy czy lekarz jest dobry.

w czasie usg waginalnego lekarz może ocenić szyjkę, ale może wtedy jeszcze nic nie miałaś na niej, musisz iść jeszcze raz

Gość #039;[]
kurcze musze isc jeszcze raz...co by to mogło byc,nie czułam tego guzka wczesniej..w nocy cos mnie ukuło tak bardzo ze az sie obudziłam za jakies 2 dni wyczułam na szyjce taki twardy guzek teraz jakby szyjka zmiękła ale ten guzek nadal jest wyczuwalny dziwne to cos

Gość #039;[]
halo ,,nikt nie podejrzewa co to by mogło byc

Gość A co to jest
endriometrioza? i dlaczego/nadzerka? Wiesz w ogóle co ci dolega?

po prostu mam jedno i drugie Endometrioza, gruczolistość zewnętrzna rozrost błony śluzowej macicy (endometrium) poza jamą macicy

Gość A co to jest
A ja wiem, co to jest endometrioza, ale ty napisałaś endriometrioza. I przy okazji to nie to samo co nadżerka, na co znak/ mógłby wskazywać. Nie, żebym się czepiała, ale źle się to czyta jak ktoś takie błędy popełnia, bo w koncu chcesz coś poradzić i autorka mogła Cię źle zrozumieć.