Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gruba brzydulaaaa

Pomocy! przystojniak zaprosił mnie na randkę!

Polecane posty

Gość gruba brzydulaaaa
"nie wkurwiaj mnie dziewczyno" No teraz to mnie zachęciłaś.... Nie no po prostu nie rozumiem czemu on się chce ze mną umówić ;/ Nigdy nie miałam takiego przypadku,no dobra moze w liceum jakieś dwadziescia kilo temu i 5 lat wtecz ale to bylo dawno.Przystojniak i brzydula czy takie anomalie wystepują w przyrodzie?

czyli nazywasz się brzydulą bo masz 20 kg więcej??? słuchaj on cię widział i dla niego to nie jest żadna przeszkoda , dodam jeszcze ...że nie ważysz wiele jak na swój wzrost

Gość gruba brzydulaaaa
No jak bym schudła to miałabym szanse wygladac jako tako..ale juz probowałam schudnąć i nie udało się.Twarz naprawdę przeciętna nie mówię ze jakoś odstraszam krzywych zebow ani zeza nie mam ale do piękności mnie daleko

Gość gruba brzydulaaaa
Czy sądzicie że on i ja mielibyśmy szanse jakiekolwiek być razem kiedyś? Ale tak na serio..Znacie jakieś pary typu ona brzydka on przystojniak?

Gość kiok
jesli on naprawde jest takim przystojniakiem, a ty taka przecietna dziewczyna z nadwaga, to faktycznie dziwne, ze sie z toba umowil. NIe bede czarowac i mowic komunalow, ze wyglad nie ma znaczenia. Mozliwe, ze umniejszasz swojej urodzie i jestes jednak ladna, a moze na tym weselu sie odstawilas i wygladalas wyjatkowo atrakcyjnie...

Gość Wiesz co naprawde dziwie się
Bo jesteś glupia jak but. Jestes brzydka, gruba, bez zainteresowan, studiujesz na beznadziejnych studiach. Masz tak niska samoocene, ze wydajesz sie naprawde glupia idiotka.

Gość not ot pewnie przegral
zaklad, albo chce zeobyc jak to jest poruchac brzydule

Gość gruba brzydulaaaa
Jesli ktos ma niską samoocenę to znaczy ze jest głupi według Ciebie?

Gość Wiesz co naprawde dziwie się
tak, uwazam ze jak ktos ma niska samoocene to jest glupi i to strasznie

Gość maliboo.
a jak bylas ubrana na weselu? duuuzy dekolt? Jak wam sie rozmawialo? Ciekawie, czulas ze nadajecie na tych samych falach? czy bylas tak samo zakompleksiona jak tutaj?

"Mała kulka" :) Idź dziewczyno, baw się dobrze, rozluźnij. Na pewno żaden facet nie umówiłby się z nikim za karę albo żeby sobie zrobić źle. Podobasz mu się. Wiem z doświadczenia, że faceci lubią, kiedy kobieta ma i cyc i kawałek tyłka, po prostu kobiece, zaokrąglone kształty. Ewidentnie mu się podobasz i nie psuj tego niską samooceną. Stań przed lustrem i zacznij patrzeć na siebie jak na atrakcyjną kobietę. Założ ładne ciuchy, zrób fryzurę, makijaż i do dzieła. Powodzenia.

Gość gruba brzydulaaaa
zakompleksiona jak tutaj nieśmiała byłam jak z nim rozmawiałam dekoltu żadnego bo nie mam piersi ( niby dziwne bo skoro jestem gruba powinna mieć duze piersi ale mam małe ;/) Oczywiscie bylam ladnie umalowana i twarz wygladala spoko.Ale to tylko makijaż

To może lubi dzieczyny gruszki, ewentualnie z mniejszym biustem. Hmm... nie jęcz tylko tak na randce bo drugiej na 100% nie będzie.

Gość gruba brzydulaaaa
No pupę to mam dużą ładną nawet ale piersi niestety nie.Rozmawiajac z nim ostroznie cedziłam słowa siląc się by wypaść inteliugentnie.Nie wiem moze to podziałało.Jestem raczej stonowana.Moze lubi takie ale..pewnie znudzę mu się

Gość gruba brzydulaaaa
Dobra nie będe jęczeć:) Postaram się patrzeć pozytywnie...cokolwiek to znaczy

Gość gruba brzydulaaaa
Dokładnie gruszka to ja.Małe cyski duża pupa na małych grubych nózkach.Daleko mi do laski z playboya albo modelki z wybiegu.Zawsze oglądałam zdjęcia tych pięknych kobiet z myślą: nigdy taka nie będe. Zawsze myslalam ze fajni faceci umawiaja się tylkoz takimi modelkami a tu proszę dziwne jakieś

Gość taka.sobie.osoba.na.forum..
dziewczyno ale czego ty oczekujesz? milosci ????zauroczenia z jego strony???na pierwszej randce??ty sie ciesz kiedy zostaniecie znajomymi, tak sie do tego podchodzi, a nie oh , eh, ih, jaka ja jestem beznadziejna, brzydka, gruba, stara, a ze on mnie nie bedzie chcial,.....puknij sie, a no i moze nie bedzie cie chcial i koniec, zycie toczy si edalej, moze nie bedziesz w jego typie,i co??zalamiesz sie??? uspokoj sie i spotkaj sie z nim jak z kolega, a nie zachowuje sie jak rozhisterizowana zakonnica!!!!

Gość ja pierdollllllleeeeeeee
no co za idiotka

21:13 [zgłoś do usunięcia] gruba brzydulaaaa Miałyscie kiedyś tak że spotykacie się z kimś kto powiedzmy..."nie jest z waszej ligi" Jak się zachowywałyście? unikalam spotkan obecnie hehhhheeh w tym roku mielismy 3 rocznice slubu :D