Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość berenika klucha

która miała depilację miejsc intymnych w salonie proszę wejdźie

Polecane posty

Gość berenika klucha

Jak to wygląda? Chciałabym wydepilować się tam całkowicie na zero ale męczy mnie częste używanie maszynki no i bikini wygląda od razu na drugi dzień nieestetycznie i podrażnione jest wszystko. Jak wygląda depilacja na zero? Kosmetyczka widzi naszą całą tzipke? Czy o co w tym chodzi, nie wstydzicie się? Jest jakaś konspiracja, jakaś wyciszona atmosfera, zamknięte pomieszczenie?

Gość berenika klucha
proszę o odpowiedzi i ile za to mniej więcej płacicie i czy to takie dobre naprawdę

Gość berenika klucha
?

Gość mam to na uwadze
normalnie cię golą, przed oknem przed parkingiem, odlot.

oczywiście, że jest intymnie, bo inaczej nie da się tego zrobić fachowo. Kosmetyczka widzi wszystko, jeśli robi na zero, czyli wargi też, to trochę trzeba się porozkraczać ale spokojnie, one to maja zrobić i nie komentować więc się nie przejmuj. Brazylijka to super sprawa, po 4 razach zupełnie inaczej włosy odrastają i potem można coraz rzadziej robić, analogicznie jak przy wosku czy depilatorze. po zabiegu, zwłaszcza pierwszym nie szalej, kup dobra maść łagodzącą, np. alantan i daj sobie dzień na dojście do równowagi a potem.... miodzio :P

Gość berenika klucha
co to znaczy dojść do siebie? a to boli bardzo? mam przyjść owłosiona totalnie czy jak?

Gość marynazwawki
pompadura ja byłam na pierwszym zabiegu, ale na początku miałam spore podrażnienie, a jak tylko zeszło to zauważyłam wrastające włoski:( co mam robić w takiej sytuacji? poczekać aż odrosną i przebiją się przez skórę i lecieć z powrotem do kosmetyczki? chyba nie możliwe, żeby za każdym razem mieć takie atrakcje? czy to się normuje po 3-4 razach?

Gość jdaksdnak
berenika- spadówa zboczeńcu

Gość kjjikjjhdsfdf
Nie normuje się. Oczywiście te wrastające trzeba podnieś. Niektóre kobiet mają taką urodę, że nie nadają się do depilacji, bo zawsze włosy im wrastają.

Gość marynazwawki
ok, ale skoro od 10 lat golę te włosy to chyba mają prawo po pierwszej depilacji wrastać? poza tym można stosować jakieś masaże, aby włoski nie wrastały, nie? nie robiłam tego ostatnio, ponieważ od razu po zejściu podrażnienia włoski już się pojawiły i było za późno na masaże nie wiem tylko, czy warto wydawać kasę, bo tydzień się pocieszę gładkością, a 3 tyg będę się męczyć i tak na zmianę

Gość berenika klucha
mi na szczęście nie wrastają