Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy ktos wie...

Nasze prawa u DENTYSTY!

Polecane posty

Gość czy ktos wie...

czy z dentysta mozna spisac umowe? Czy ma prawo odmowic? Chce skorzystac z bardzo kosztownego zabiegu stomatologii estetycznej i chcialabym sie zabezpieczyc na pismie w razie niezadowalajacych efektow lub reklamacji. Czy ktos umie pomoc?

Gość czy ktos wie...
no niestety... W gre wchodzi wyglad zebow z przodu, wiec jak mi zjebie to co zrobie? Bylam u wielu i zawsze wychodzilo wiecej niz bylo zalozone a efekt odbiegal od tego obiecanego i ogolnie w kraju jest malo prawdziwych fachowcow

jedź za granicę , tam są o wiele lepsi dentyści , tylko się nie przewróć jak ci powie cenę

Gość ciniakoks
a mnie kiedyś pan doktor specjalista stomatolog wyrwał albo inaczej powiem, usunął z przodu , to chyba jedynka górna , pokazywałem że to nie ten ale doktorek nie chciał słuchać i wyrwał zdrowego pod narkozą , dopiero gdy wyrwał zdrowego to zrozumiał, że popełnił błąd, czy mam prawo teraz zabić doktorka ?

Gość czy ktos wie...
o przepraszam! Moje zeby zostaly oszpecone przez 2 pozal sie Boze dentystow ktorzy umyli raczki. Jestem zdesperowana! Musze wziasc kredyt na naprawe tych zebow i wcale nie jest mi do smiechu. Jestem mloda i to dla mnie wazne!

ale w czym recz implanty chcesz zrobic czy koronki czy mosty za malo szczegołów podajesz co potrzebujesz zrobić i w czym jest problem?

Gość czy ktos wie...
jestes zalosna... Zepsute, tzn mam zle dopasowane i zalozone licowki

Gość ciniakoks
gdy w naszym pięknym kraju zgodnie z prawem otrzymam legalne pozwolenie na broń to pierwszym krokiem z salonu pistoletowego pójdę zajebać dentystę, który wyrwał mojego zdrowego zęba pod narkozą

ile masz tych licowek lub raczej na ilu zebach je masz i czemu nie zdecydowalas sie na korony chyba mowil Ci stomatolog ze licowki to tylko chwilowe rozwiazanie jest?

a gdzie ci zagraniczni dentysci sa najlepsi? Mialam 4 razy zeby leczone itd za granica i kazdy spierdolil robote, najdrozszy zab kosztowal mnie 5 tysiakow za granica:O W polsce moj dentysta rece zalamywal nad tym co mi tam robili. Wiec co do zagranicznych dentystow to sie nie zgodze. Jesli chodzi o umowe to jak masz zamiar wywalic duza kase to masz prawo do umowy. Ale to tez od stomatologa zalezy czy zechce ja spisac

Gość czy ktos wie...
korony sa zbyt inwazyjne i trzeba duzo spilowac. Tak jak przedmowcy dentystka jak bylam malausunela mi zdrowa 3ke bo myslala ze mi sie zeby wyprostuja, zeby mam proste teraz i szpare po trojce. Mam 4 licowki i nadal szpare, choc miala zostac zminimalizowana zostala taka sama. Tez bym zastrzelila...

no to chyba tylko ortodonta ci pozostaje skoro chcesz sie pozbyc tej szpary albo moga Ci zrobic nabudowe na drugim siekaczu przyśrodkowym żeby zminimalizowac ta szpare, jesli nie chcesz aparatu stalego zakladac u mnie w gabinecie robia takie rzeczy.

Gość Nie martw sie autorko
Masz prawo , szczegolnie gdy chcesz zalozyc licówki , korone z implantem badz protezke:classic_cool:

Gość czy ktos wie...
tylko te 4 licowki musze wymienic na porcelanowe bo te to... Na nadbudowe za duza luka na wstawienie zeba za mala:( zamierzam do ortodonty isc ale on cudow nie zdziala bo luka jest za duza, niestety. Dzieki za wsparcie

Gość czy ktos wie...
ok, ale jesli umowe da sie w ktorymkolwiek miejscu podwazyc, to moge nia sobie tylek podetrzec. Czy ktos sporzadzal taka umowe?

Gość asddsa
Trójka do naprostowania zębów??????? _______________________________________ Pobieraj i oglądaj filmy bez ograniczeń z MegaVideo i VideoBB: http://skocz.pl/filmybezlimitu

stomatologia to taka pokrecona dziedzina ze nawet jak umowe spiszesz to moga ci potem wszystko wcisnac :/ niestety ale tak jest a kazda dobra klinika ktora sie zdecyduje podpisac taka umowe to juz tak ja napisze zeby kryc swoj tyłek wiem z doswiadczenia :P zawodowego . wiec raczej taka umowa nic ci nie da:/ a na ile Ci wycenili ta porcelane jesli mozna wiedziec i jaki rejon polski?