Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy ktos wie...

Nasze prawa u DENTYSTY!

Polecane posty

Dlatego spisujac umowe musisz najpierw zasiegnac rady prawnika, czyli co jak itd. Stomatolog tez z toba na dzien dobry umowy nie podpisze.

a wlasnie, ze da jej taka umowa duzo. Moja mama podpisywala, ale po konsultacji z prawnikiem i stomatolog spieprzyl proteze i nie dosc, ze gratisowo naprawial blad to jeszcze odszkodowanie dostala.

Gość czy ktos wie...
oj nie nie! Umowe bedzie oparta o kodeks cywilny i to ja ja przedloze komus kto sie podejmie. Jak jest pewny fachu to podpisze. Nie bede wymagajaca- ma byc estetycznie i kompletnie. Tak mialam krzywe zeby i pani ortodontka orzekla ze jak wyrwie 3 to sie zrobi luzniej i sie wyprostuja :(

proteza proteza za ktora sie placi grube sianko a co innego porcelanowe licowki na 4 zeby to dla stomatologa pikus i raczej nikt nie bedzie sie bawil w umowe przy taki m malym zysku no sorry

ta ortodontka to niezla debilka i powinnas ja pozwac :P jak mogla ci stalego zeba usunac :(

Gość czy ktos wie...
4 porcelanowe licowki pluc cos w miejsce luki- jeszcze zaden dentysta nie stwierdzil co to moze byc. Licowki koszt 800-1000zl plus jeszcze ta szpara. To malo?! No prosze Cie! Dla mnie to b.duzo!

bedzie sie bawil jesli jest profesjonalista. Moj dentysta daje gwarancje swoich plomb na min. 2 lata i umowe chetnie spisuje:P Z tym, ze plomba u niego teraz 300zl kosztuje

autorko profesjonalny stomatolog spisze umowe, bez obaw. Skad jestes? Bo moze polece ci mojego choc do niego ciezko o zapisanie sie

dal mnie 1000 zł to tez duzo kasy ale mowie ogolnie jak jest we Wrocławiu tak jest przynajmniej. A jak ktos robi plombe za 300 zł to juz na starcie placisz za ta gwarancje bo najdrozsze materialy w Pl na plombe swiatloutwardzalna to koszt max 50-80 zł

Gość czy ktos wie...
ta ortodontka sie rozplynela. Wiem ze ludziom powyrywala cale przody :( to bylo 10lat temu zreszta

Gość ktos siea wypowie
jeszcze?

Gość czy ktos wie...
up

Gość czy ktoś wie....
podnosze

Gość ja tez podniose
wiecie co? mi dentystka usunela 2 lata temu dolna 5, dlatego ze mam zbyt waska dolna szczeke i przez to zeby sie wykrzywialy. powiedziala ze po usunieciu piatki z czasem sie wyprostuja. czy to prawda? jak na razie w ciagu tych dwoch lat nie zauwazylam roznicy :O

Gość czy ktoś wie....
Nie prawda! Mi się zęby same od siebie wyprostowały a szpara pozostała. Takich dentystów pasowałoby wieszać! Jak można zdrowego zęba usunąć?! Ubytki w uzębieniu fakt robią "luz" ale powodują krzywienie szczeki z czasem! Zabiłabym tą torbę która mnie tak urządziła :(

Gość czy ktos wie...
prosze jesli jeszcze ktos ma jakies doswiadczenia, podzielcie sie!

Gość jaki ups
up

Gość podxosze
podnosze

Gość dentyści to partacze
zazwyczaj, ale mam nadzieję, że jeden na tysiąc zna się na rzeczy, jestem optymistą? :P ;)

Gość czy ktos wie...
no wlasnie partacze, czy ktos wie jak skonstruowac taka umowe?