Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kikidee

ciąza rok po roku

Polecane posty

Gość kikidee
ERTTTY nie jestem maciorka tylko sexi laską brzydalu zabezpieczałam sie ale najwyraźniej nie wyszło bóg tak chciał masz racje-dobrze mi tak bardzo sie ciesze z nowego dzidziusia choc to jeszcze nic pewnego idz precz maszkaro zgnijesz w samotności zgorzkniała starucho hehehehehehehheheheh idz dalej stac pod lasem czekaj na klientów.....zarabiaj;)

Gość EWRGTHYUHTHDTY
ja niestety nie mam ani firm\y ani dzieci bo nikt by mnie nie tknal nawet kijem 2 metrowym:( jestem zalosna stara panna i do tego pasztetem bez przyszlosci:( zazdroszcze wam wszystkim i dlatego tak pisze :(

Gość ela1990.
boziu EWRGTHYUHTHDTY co za patologia,,,uspokoj sie bo chłop cie zostawi bo nie wytrzyma z osobą tak chora psychucznie dzisiaj państwo nie robi nic by pomoc takim rodzina a skoro chcesz wiedziec to jak juz ktos bierze od panstwa to 64 zł na dziecko taaaaaaaa super nie idz sie lecz nieszczesliwa kobieto

Gość EWRGTHYUHTHDTY
dodam ze codzioennie o tej porze jadam swiezo usrana przez mojego psa kupeczke ktora podgrzewam w mikrofalowce

Gość EWRGTHYUHTHDTY
przykro mi rowniez ze dozylam czasow w ktorych nawet menel spod smietnika nie chce mnie przeleciec:(

Gość kikidee
EWTYTYTY DZIEKI ALE NIKT Z NAS NIE CHCE WIĘCEJ SŁYSZEĆ ANI O TOBIE I TYM BARDZIEJ O TWOICH UPODOBANIACH ANI O TYM CO JESZ JESTEŚ ZŁYM CZŁOWIEKIEM I BÓG CIE POKARAŁ sajonara

Gość ela1990.
do autorki,,wiesz ja mialam podobnie wpadłam jak moja córcia miała 4 miesiace ,,no ale mi wyszło tak ze sie moj 2 synek nie urodził w tym samym roku,,,,byłam troche załamana ale miałam wtedy tyle lat co ty i wiesz teraz jest super naprawde ,dzieciaki są juz duże 10/11 lat maja wspolne zainteresowania bawia sie nie martw sie naprawde spoko

Gość ela1990.
robiłas tet

Gość EWRGTHYUHTHDTY
jestem nieszczesliwą starą ciotą mąz oglada sie za innymi bo ja mam grube dupsko...zazdrosze wam ja jestem patologiczna kobietą i mozg mi nie pracuje,,,pomózcie

Gość maarta_2011
dobrze powiedziec zabezbieczac sie,,,ja jadłam anty 6 lat i co nabawiłam sie problemów hormonalnych guzka na jajniku z tabletek taka była opinia,,, jedzcie dalej to swinstwo bedziecie zyc o 20 lat krócej --to do tych mądralińskich

Gość o kurczaczek.....
kikidee GRATULUJE (jakby co na zapas :)) fajnie, ja nie mam rodzeństwa i ciężko mi było bardzo w życiu bo ojca też nie miałam i sama jak palec a Twoje dzieciaczki będą szczęśliwe i już widzę, jak się bawią razem i do szkoły chodzą i wspierają :) fajnie zazdroszczę Ci my z mężem chcielibyśmy choć jednego szkraba ale nie wychodzi :( a mam już 27 lat kurde powiedz, jak to zrobiłaś...też tak chcę !!!

Gość EWRGTHYUHTHDTY
TO WYŻEJ TO PODSZYWY. TAAK CIESZYSZ SDIĘ AUTORKO ZE CAŁY CZAS WYŁAS WCZORAJ HE HE DOBRZE CI TAK. ZYCZĘ DAUNA

Gość allinkakk
EWRGTHYUHTHDTY wiesz to co powiedziałas wroci do ciebie---a jak to sie stanie wspomnij ten topik nigdy sie nie zyczy takich żeczy,,moze sie przytrafic tak ze twoje dziecko zachoruje zobaczysz ,,,

Gość allinkakk
"rzeczy" sorki nie wiem skad mi sie wzioł ten bład pewnie przez ta głupiutka dziewuszkę

Gość kikidee
no właśnie my sie nie staraliśmy wcale ale bardzo sie cieszyliśmy i teraz też sie ciesze placze z nerwów i przez hormony albo te na okres albo na ciąże patrze na zosie jak patrzy na karuzelkę slucha muzyczki probuje złapać misia gaworzy i sie usmiecha i nie moge pojąc jak miektóre matki{EWRTTTT} mogą być tak podłe i niewyrozumiale to jakieś wybryki natury i patologiczne odpady normalnie

Gość allinkakk
wiesz ona jest nie zrównowazona psychicznie i chyba ją ktos skrzywdził,,no troche mi jej szkoda biedactwo,szkoda ze jej dziecko ma taką chora matkę...a Tobie wszystkiego dobrego,dzidzius bedzie zdrowy i sobie poradzisz..

Gość o kurczaczek.....
Weź EWRGTHYUHTHDTY turlaj stąd wrotki tempy strzale skąd się takie zawistne baby biorą to nie wiem kurwa żenada jak masz napięcie przedmiesiączkowe to spierdalaj pobiegać ładna pogoda a nie jad sączysz na forum życzysz temu dziecku choroby....bo twoim marnym zdaniem matka powinna się zabezpieczać.....żal żal żal ale to tylko o tobie świadczy co z ciebie za matka co za kobieta jak z czystej zawiści życzysz komuś choroby tylko dlatego że tobie się coś nie podoba kurwa nie wierzę powaga

Gość EWRGTHYUHTHDTY
TO MAJSTRUJ KOLEJNE BOBASKI

Gość kikidee
nawet jak bedzie chore pokocham je najbardziej na świecie bo to moje dziecko część mnie i ja pierdole czemu na świecie są tacy ludzie nie moge tego pojąć

Gość EWRGTHYUHTHDTY
sram mordą

Gość EWRGTHYUHTHDTY
JA CIĘ NIE POJMUJĘ MATKO POLKO

Gość kikidee
nie potrafisz zrozumieć że ktoś kocha swoje dzici to dla ciebie takie dziwne?nie wiem jak możesz takie rzeczy pisać pomyśl zanim cos napiszesz daj se luz

Gość tata 2 dzieci 29
EWRGTHYUHTHDTY spadaj stąd ,wogule nie wiem jak facet mógł zapłodnić takie wybrakowane coś...bo nie mozna nazwac kobietą tej osoby,,żal oby przejrzał na oczy i zostawił to ścierwo,,kijem bym nie dotkną takiej wieśniaczki

Gość tata 2 dzieci 29
mam brata który jest dobrym psychiatrą jak chcesz dam ci namiar,,bo musisz sie leczyc zeby dziecka nie zarazic swoja chorobą...powinnas sie schowac pod łóżko i swiatu nie pokazywać...zal mi cie ..mąż pewnie jakiś ułom i z desperacji wziął sie za takie wybrakowane coś i teraz bedzie siac patologie

Gość EWRGTHYUHTHDTY
tato dwójki dzieci: dziadu naucz siepisac słowo wogóle bo piszesz przez u - wieśniaku - pewnieś zawodówke skończył

Gość o kurczaczek.....
weź sobie daj już spokój każdy cię zjechał to teraz się będziesz literówek czepiać co to kurwa dyktando ?! A Ty autorko się nie przejmuj idiotkami, które nie wiedzą co piszą matka Polka przecież to ni kupy ni dupy tu nie pasuje co jest nią bo będzie miała 2 dzieci tak czy jak bo nie rozumiem za bardzo są takie co mają 5 i każde w domu dziecka co lepiej może i też na nie płacisz kretynko więc nie jęcz a jak się nie podoba spadaj do UK albo na drugi koniec świata tam płacić nie będziesz.

Gość
ja mam taki chytryplan jesli mi nie wyjda blizniaki ;) a karmilas piersia? regularnie?

Gość EWRGTHYUHTHDTY
TATUSIU DWÓJKI WIDZĘ ZE się na kurczaczka przelogowałeś ha ha . nie dyktando ale kazdy normalny człowiek powinien umiec pisac bez błędów analfabeto

Gość kikidee
tak regularnie cyckiem w szpitalu po 10-14 godzin mała cały czas płakała myślelismy że to kolki a zonia po prostu była głodna zaczełam ściągać pokarm i ściągałam po 5ml z każdej piersi piłam herbatki na pobudzenie laktacji i nic to nie dało już leciał taki jak woda o przeszliśmy na modyfikowane